Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inu, zajeďte se třeba na víkend podívat do Francie a dejte řeč s obyčejnými lidmi o tamním dodržování lidských práv!Budete valit oči!Promiskuitní Hollande tak bude někoho učit!
  • To radka;dnes na Nemeckem programu uvedli perlicku ;Reznik dal do vylohy Maketu PRASETE
    a Muslimove si stezovali ,ze je urazi.No ,prase zustalo ,ale Muslimove bojuji dal za odstraneni.
    Tady lidske Pravo dostava na FRAK ,jeste k tomu od pristehovalcu -hostu. *1*
  • Ha-ha-ha! To rika ten pravy !!! Sam nedokaze ochranit ani lidska prava Francouzu pred islamistickymi vraha a zlocinci, ale jinym bude udelovat sve "rady" ? *1* *1* *1*
  • Jsem to názoru, že Holand mu to v duchu pěkně nandal. Seřval toho Číňana jak malého ogara. však CO SE S NÍM BUDE PÁRAT. Nedávno Čína koupila akcie Pegeot Citron a kdykoliv můžou poslat na dlažbu 20000 Francouzů, praskla na něj aférka s herečkou, kumunální volby jsou pro jeho partaj trochu špatně a popularita mu jde tak dolů, že rychleji to snad neumí ani parašutista. Presidentem už nebude, ledažeby Nato, EU a USA začali kouzlit a volby by trvaly celý měsíc a zúčastnit by se jich mohli jen francoušti socani. To by mohl vyhrát. Tak proč by to tomu Čínskému presidentovi pěkně nenadal., že??
  • Hollande na schůzce s čínským prezidentem připomněl význam dodržování lidských práv

    Myslím,že to bral jako dobrý vtip! Jakorát to utvrdí vztahy s Ruskem a BRICS .
    Jinak tady už někdo používá:"Ať si zametou před vlastním prahem."To je to,že si ještě myslí,že rozhodují "ONI " co je správně ale to se šeredně mýlí!!! Už by se měli probudit!
    http://cs.wikipedia.org/wiki/BRICS
  • tímto by ho mohl dobře nakopnout.

    impérium vrací úder. *2*
  • Každý týden podle posledního zjištění spáchá jeden francouzský farmář sebevraždu. Kde jsou ta lidská práva? Bože to jsou kecy. Už řeči o lidských právech po humanitárním bombardování Srbska a následném odtržení Kosova a výstavbou největší vojenské základny USA- NATA v jižní Evropě a to ještě za pomoci teroristické a mafiánské kosovsko-albánské organizace UCK i s bojovníky Al-Kajdy ve svých řadách, nemohu ani slyšet. Prostě jedna faleš a lež, hnus. Ještě, že se Číňané nenechali v r. 89 zblbnout jako my. Když se dnes podíváme na to, jak to na náměstí Na nebevzetí vypadlo, jak tam všechno hořelo,, jak disidenti podporovaní USA a jimi i placení i tou skvělou německou EU, tak se vybaví Jugoslávie a Kyjev-majdan. Čína by byla bývala v občanské válce. Přesně podle USA hesla - rozděl a panuj. Velké USA, mocnost diktující celému světu a ostatní rozbité na malé státečky neschopné se bránit a USA se postavit. Inteligntní Číňané., že se nenechali zblbnout jako blb Gorbačov. Dnes jasně vidí kam to spěje, proto podpořil Putina s Krymem.
  • Až se za břicho popadal. Francie - multi-kulti a na okrajích velkých měst včetně Paříže každý den hoří auta, takový je kolorit dnešní Francie. Ovšem s plnou hubou lidských práv, která se stejně porušují kde se dá, jen se kecá. Proto vítězí pravice a dokonce ultrapravice, protože toho bince mají už všichni dost. Ukázka blbů v EU, kteří nás vedou akorát do průšvihu.
  • možná mu Číňani připomenou lidská práva cikánských ve Francii narozených dětí, aby řeč nestála
  • Čínskej president si může s celym Hollandem utřít pozadí. Ale von se mu tam Holland nacpe sám. A Francie začne pomalu zezadu podrážet EU, jen aby nepřišla vo vobchod s Čínou. Voni frantíci byli dycinky pěkný podrazáci. A za chvilku se přidaj další a najednou bude každýmu evropskýmu státu milo jen jeho vlastní dobro. A naši eurokretenodebilofanatici a havloidi, knížoidi, teploidi a jiný idi ....oti skončej někde jako hnojivo na čínský pole, zakoupený za ruble ...
  • Komunismus = HNUS!!! *11*
  • a číňan se uvnitř smál a smál *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit