-
Vypadá to,že buzeranti na planetě Zemi jsou přemnoženi.Patrně je to následkem selekce přírody.Lidí už je 7 miliard a jeden větší blbec,než druhý.(Války,podvody,tunelování finančních hodnot,nesmyslné spalování pohoných hmot přiblblými polomagory za volantama,atd.)
-
To je vize na jednu generaci a jak se rozmnoží další? To už není nic důležitějšího a aktuálnějšího o čem psát ?
-
nevim co za deb.a tam dává Adolfa??? nechte ho už být a starejte se o budoucnost.
-
tečka je nešťastný z malého pinďoura, nadává proto na celý svět, neměl by s toho dělat takovou tragédii, určitě nebude sám v Česku s takovou miniaturou!!Možná se ještě najde někdo s podobným camprlíkem, ale zato kouřit prý umí výborně,,, *15* *3* *3* *3*
-
-
Je to prý ještě horší než se říká, když jde tečka čůrat tak prý ho hledá pět minut v kalhotách, takže to je fakt pecka! *3* *3*
-
-
zloději nicků, to musí bavit
-
Ale i s takovým pinďourem dokázal Notovi ukousnout varle.
-
-
S tím ukousnutým varletem to je fáma, Not byl přece veterinářem omylem vykleštěn už v období puberty a od té doby je eunuchem neschopným rozmnožování.
-
-
Tak si to Tečka vymyslel, aby se mohl vychloubat jaký je chlapík.
-
-
-
-
-
Prd homoušové.Svobodní zednáři mají ten zájem.Ty maj samozřejmě základy v Německu.
-
-
Mičko, nejsi Ty Putinova PICHKA?
-
V Anglii a ve Francii.
-
-
Čaroděj - homoděj - All blb in one jinak také magor
-
To je zase kravina *1* *1* *1*
-
Nedrážděte už toho tečku s tím pinďourem, on si je toho vědom a strašně ho to trápí, už je s toho na mrtvici, nemusíte mu to pořád předhazovat.
-
Stací jít ne daleko-do nemecka.Tam je homosexualita salonní a in,pravdepodobne každý 2 politik je homo a absoluce byl výrok starosty mesta Berlín-"já jsem homosexuel a to je tak dobre".Nevadí mi,pokud si to nechají pro sebe.Já také nejdu na ulici bojovat za právo že jsem hetero.Nejsem schopen pochopit/i když se snažím/ tu rovnoprávnost homo-manzelství s hetero.V nemecku se vážne v parlamentu uvažuje o zavedení výuky ve skolách o homosexualite.Samozrejme je návrh od zelených.Nemecko je vùbec na rozpadu jak si to kdysi mr.Churchil prál.Minarety,koránské školy,migracní ctvrte co ovládají mesta ale nemci drží hubu a krok.Jiste je za tím vším ùmysl-a že to co je v USA možné se prevaluje do evropy a jak videt zcela ùspešne.Predstavte si jak budou dva gay vychovávat díte-co z nej bude?
-
Momodějové to jsou, wallstrét a bildmberg. Vyvraždit tu pakáž slizáků a fašistů a bude na zemi krásně
-
-
ERO, máš pravdu! Vypáílit tu bandu imperialisticko-komunistickou! Jenm dej pozor, aby
Tě nezhasáhla ta šajba sovětskaja! Jak řekl již nebohý Kléma: "když se kácí les, lítají i
třísky"! - I jeho zasáhl syfilis! -
-
To si pletete, to říkal ochlasta a gauner havel po humanitárním bombardování. A kurevník to byl taky pěknej. Tak držte hubu nebo by jste přes ní mohl dostat a zuby jsou dost drahý díky svinstvu jako jste vy
-
-
ERA! Havel nebyl ani ochlasta, ani gauner! Ale jdi do rici, Ty krávo komunistická!
A moc nevyhrožuj! Vypadá to tak, že máš zkušenosti z partajních mejdaNŮ!
-
-
-
To neé, to vůči Rusákům bylo kruté. Stačilo by zahnat je zpátky do stepi.
-
op: Homodějové
-