Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Určitě už nejde o boj za lidská práva. Je to spíš taková zvláštní legrace; exhibice z blahobytu + národopisná veselice; mindrák obarvený na růžovo . Zatím taky když je po průvodu a sbalí se cingrlátka, nenajíždí kropící vozy. Zaplaťpánbůh, ještě ne! Ale už to nebyla taková darda jako loni. Přečtěme si ten článek ještě jednou, neškemrá? *15*
  • Každý pětadvacátý člověče,ještě před několika desítkami let byla vaše sexuální orientace trestána vyobcováním z normální společnosti,stíháním nebo dokonce odsouzením.Vy nejste úchylní jako pedofilové,ale jste matkou Přírodou postiženi a vychylujete z ní.Vy s ní nesouzníte a žijete jaksi "bokem".Nechtějte od ní a ani od nás,abychom vás chápali jako ve všech směrech plnohodnotné obyvatele planety.Tolerujeme vás a budeme vám pomáhat.Nechtějte však po nás uznat přírodní neplození za plození a oklikové získávání dětí k péči homosexuálů za normální.Páchejte sňatky,rozvádějte se a fíglemi se snažte o výchovu dětí.Je to ale podvod na Přírodě páchaný,páchaný na nevinných dětech.Každé dítě musí mít svého biologického OTCE a svoji biologickou MATKU.Vše ostatní je vedlejší a je to jen mariáš společnosti,který s DÍTĚTEM hrají.Přírodní přirozenost by měla být návodem lidské společnosti k dítěti.Odpověď na otázku dvou matek či dvou otců by neměla být na dítěti.Ono by mělo chápat pro budoucí vývoj,že žije s jednou MATKOU a jední, OTCEM.Protože je taký světa běh a homosexuálové,ač vás respektujeme,nepřevracejte nám ho.Děkuji za převážnou část společenství lidí.
    Nechlubte se,proboha,tím co vás od nás odlišuje a my tu odlišnost bereme na vědomí.Nebo vás někdo tluče slovním či dokonce hmotným klackem?
  • homouši,buzny, bukvice,radiátoři,posunovači hoven, proč se mají potřebu pořád ukazovat, úchyláci
    • Velmi moudré,podle tvé filosofie jsou lékaři,učitelé,soudci a i běžní občané jen posunovači hoven?Ubohé,oni možná za rok udělají pro lidi daleko víc než ty za celý život.
      • hlavně ty, doktore
  • Koho zajímají homosexuálové a jejich ložnice.Spousta heterosexuálů by si z nich mohla vzít příklad a to ve všech směrech,já homosexuál nejsem ale mám mezi nimi pár přátel a nijak mně jejich orientace nepobuřuje.Jsou to vzdělaní a slušní lidé což se o mnoha heterosexuálech říct nedá.
    • Co na to asi říká Duka? Taky je tím tak nadšen?
  • Gayové a lesby to nemají jednoduché. Chápu, že se s touto orientací narodili a nic proti tomu nelze dělat. Toleruji je. Co mně je však odporné, když tento pochod ukazuje na jejich fexxš v maskách, latexu a jiné uchylnosti. To ať si ukazují sami mezi sebou a ne na ulici. To je pro mne odporné na stejné úrovni jako sadomaso, pedofilie atd. Nevkusné , hnusné - a výsledek mého vnímání? Neumějí se chovat, mnozí zakomplexovaní a mnozí také omezení a sami , díky svému chování, jsou vnímáni jako skupina úchylů. Jak se projevují, tak jsou vnímáni.
    • Až budou začleněni jako rovnoprávní heterosexuálům,zmizí i jejich protestní pochody.Cigáni tu potřebu nemají protože jim společnost vychází ve všem až přemrštěně vstříc
      • Vážený pane,nesrovnávejte se s Cigány.Já jsem se nesetkal s diskriminizací homosexuálů a ani právní kodex tomu nenapovídá.Zamyslete se sami nad sebou.Souhlasím však s tím,že u Romů jde už po drahný čas o pozitivní diskriminizaciDoporučuji vytvořit partaj,která stejně jako "piráti" se bude rvát o vaše práva.Mnoho zdaru.
  • Buzeranti a lesby budou tak dlouho provokopvat až se lid obecný velmi nasere a
    bude je "šikanovat"!
    • Cigáni se množí a provokují stovky let,už Karel IV jim zakázal vstup do Prahy a jak jsou spokojeni.Jich se netýká-bez práce nejsou koláče-spíše množte a dávky se zvednou,bude na chleba.
      • Pane,na Západě se s problémy Cigánů dávno vyrovnali.Nechtěl jste vládnoucí garnituře doporučit,aby se k nim chovali obdobně?Jak je to někdy jednoduché a my hledáme řešení v kvadratuře kruhu.Berme ze Západu i to,co se snaží VLÁDNOUCÍ překroutit ke svému škubání už tak málo pernatých obyvatel.Dokážeme při příštích volbách povolat kompetentní?Ať se snaží politické spektrum zlikvidovat Babiše,on a jeho hnutí má ke kompetentnosti k vyrovnání se s dávnou i nedávnou společností kredit nás všech.Proto ho podpořte.
        • Dříve také nebyly s Cikány problémy - museli makat jako každý jiný a bývali v tom někteří proklatě dobří!!! To je řešení nejjednodušší.
  • Je mi jedno, že homosexuálové pochodovali ulicemi Prahy, ať si pochoduje kdo chce, pokud přitom nedělá brajgl. Ale homosexualita by se měla podporovat mezi "nepřizpůsobivými" a hlavně na Středním východě a v Africe. Ještě jsem totiž neslyšel, že by spolu dva homosexuálové zplodili potomka. *1*
    • Bakala je také něčí potomek a takových jako on je spousta.Stvořením potomka ale zodpovědnost nekončí,to umí každý trouba.Tolik je ve zkratce.
      • Děkuji,že Bakala je taky potomek kohosi zrůdného.Tak jsem to pochopil a schvaluji.Stvořením potomka zodpovědnost nekončí-to ale neuznává každý trouba.Statistika by to ukázala.
      • Neznám Bakalu, ale jinak souhlas. Proto bývalo dobrým zvykem, že muž musel mít nejdřív zaměstnání se stálým příjmem, musel mít bydlení a teprve pak se mohl oženit a přivést na svět potomky. A musel se samozřejmě o rodinu starat. Tedy alespoň muž, který dodržoval zásady společenské morálky.
  • Nejzajímavější průvody vídám v kriminále, když jdou klienti na oběd.

    Někteří mají působivou masku, aniž by si nějakou museli nasazovat.

    Zajímavé je, že jsem za dlouhá léta ještě nezahlédl nějaký známý, mediálně provařený gesicht.
  • Kdybych já chodil ulicemi Prahy v masce, policajti by mě asi přinejmenším "zkontrolovali". Doufám, že dbali o dodržování zákona i při této maškarádě.
  • podívat do průvodu na nějaké hezké homosexuálky, kdybych měl čas. Poznat nějaké fešné jinak orientované slečny může být docela zajímavé. Ale nechtěl bych se tam setkat s Občanem. Asi by se mi udělalo nevolno..... *4*
    • Souhlas, při pohledu na odhalené zajímavé partie bych ani neřešil, jakou sexuální orientaci má jejich nositelka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit