Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po dlouhé době jsem náhodou přepl na ČT24 a tam byl rozhovor s nějakým Pondělníčkem, amerikanistou, institut mezinárodních studií. To byste nevěřili, jak moc času věnuje ČT24 Donaldu Trumpovi. Já jsem se musel zasmát, jak ten "amerikanista" ukazuje svoji nestrannost a objektivitu častým používáním slova "bohužel", když konstatoval, že republikáni zlehčují to, co se stalo tenkrát v Kongesu a že má u nich Trump stále podporu. Samé bohužel, bohužel, bohužel a moderátor ČT se nad tím úplně rozplýval. No jinak by se samozřejmě s takovým "expertem" nebavili, kdyby řekl o Trumpovi něco pozitivního.

    Zrušte už ten koncesionářský poplatek ČT, ať se živí jako jiné TV a nezneužívají současnou situaci s falešným hraním na objektivitu a nestrannost. 

  • Otázkou je, jestli ten TRUMPeta je mocichtivý psychopat usilující o absolutní vládu nebo je agentem východostepních nájezdníků.

    • USA pod vedením.Bidena jde.do kelu a  ještě je směšná.

    • Asi chce tu "absolutní vládu", aby konečně USA přestala strkat nos do celého světa. Víte že za jeho prezidentování nezačaly USA žádnou válku? Zkuste porovnat třeba s obdobím prezidentování Obamy.

    • Agentem koho je senilní geront Biden?  Západodtepních nájezdníků? 

  • V dalších volbách Trump vyhraje a já si po dlouhé době přepnu na ČT, abych viděl ty kyselé ksichty našich "objektivních a nestranných" redaktorů a moderátorů 😀

  • Každé druhé médium, každý druhý redaktor, každý politik by mohl být nařčen z téhož. Výsledky voleb se snaží ovlivnit spousta lidí.

    Tak zavřeme Kačera Donalda a bude to. 

  • Volby se v EU, v USA falšují a cinkají běžně. Až bude možnost volit po internetu, tak budou podvody ještě snazší. To je obecně známé. Někdy stačí umést cestičku, jako to udělal zločinec Rychetský. Lžimédia dostávají pokyn, koho preferovat, koho dehonestovat. Kostlivci ze skříně se ukazují zejména těsně před volbami. Jsou politické síly, které si s předstihem zaopatřují kompromitující informace o kandidátech, aby v případě potřeby mohli snadno manipulovat veřejným míněním. Co dělá před volbami CIA ? Víme, na čem byl dehonestován Babiš, Paroubek, Nečas. Někdy jsou ve voličských seznamech uvedeni lidé, kteří již nežijí. U nás je tak málo času na reklamaci, že se oprava nedá stihnout. Kdo volil za mrtvé ? Také se někdy stane, že v komunálních volbách zvítězí takový subjekt, který v preferencích, v průzkumech, neměl šanci. Voják se stará, voják má. Volební preference se dají ovlivnit prefabrikováním výsledku -  oslovují se skupiny lidí, u který je dopředu znám jejich postoj. Není to vysloveně podvod. Je ? Dokažte, že se to tak dělo... A pak se dostane zájmová osoba do televizní diskuse a už je na koni. Tak to udělal Babiš když  vstupoval do nejvyšší politiky. U komunálních voleb postačí dát některým důchodcům dvě tři stovky a volba je ovlivněna. Také se stává, že se najednou těsně před volbami do obce v obci přihlásí k pobytu větší počet osob, dosud obci neznámých. Když se volila Clintonová, byly nalezeny celé volební urny s hlasy pro ni. Světové sionmagorstvo neponechá výsledek voleb na vůli občanů. A illuminát Scholz dokonce řekl, že voleb netřeba, protože výsledek je dopředu jasný, jelimane... Vrchol arogance jsou hlavní funkcionáři EU, kteří ani nejsou voleni, ale jmenováni. Proto mají tu správnou sionfašistickou kvalitu. Borell, Leynelová... Už jen chybí, aby k volbám nebyl připuštěn ten, který zanechává příliš silnou uhlíkovou stopu.

    S nositeli názorů z opačného politického nebo intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by už bylo smysluplnější kupovat výrobky, které mají na začátku čárového kódu č. 482 (zboží z Ukrajiny) nebo je ve složení potraviny uvedeno číslo E120 nebo E904, tedy jsou tam červi a nějací cvrčci.

    • mun.go

      Začalo to hned v prvních posametových svobodných volbách: lidovecký politik Josef Bartončík byl těsně před volbami v roce 1990 obviněn ze spolupráce se Státní bezpečností. 

      • Vhodná poznámka...

  • Nesmyslné obvinění 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit