Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patrik má stoprocentní pravdu. Jen bych ho doplnil, že těmi hloupými extremistickými bláboly se prezentuje i Klaus sám. Nedělal bych tedy mezi ním a jeho nohsledy rozdíly a řekl bych nejen (jako Patrik), že je hrůza, že se těmito lidmi obklopil, ale hrůza je i to, že toto individuum sedí na Hradě jako český prezident. Na druhou stranu podpora lidí ukazuje, že český hlupák si lepšího prezidenta asi nezaslouží.
  • S panem Hajkem souhlasím a jenom se těším až se i cikánům začne měřit stejným metrem,protože v tu chvíli pomalu všichni skončí v kriminále. Co je vhozená zapalná láhev do zlodějského cikánského doupěte bez další účasti, proti dvěma cikánům,kteří sadistickym mučením a uchylnym homosexuálním mučením pomalu umučili malého chlapce? Tyto cikánské zrůdy nepatří do lidské společnosti! Zavřít je do dolů a bičovat 24 hodin denně. Tyhle kreatury média nazývají dětmi a chlapci.
  • O tom,že v této zemi jednou začnou rasistické útoky se začalo rozhodovat hned po údajné revoluci,kdy došlo k masivnímu průniku lumpů do politiky.Ti začali pro sebe ,co nejvíce hrabat a po komunistech,vše bez rozmyslu ,přeorávat.Byli to právě komunisté,kteří dokázali,celou cikánskou komunitu,ze zlodějů,převést na řádně pracující občany platící daně.Protože,po průniku lumpů do politiky dle nich,dělali komunisté vše špatně,museli i zavedené pořádky přeorávat.Z celé cikánské komunity se jim podařilo,povětšině,udělat stádo povalečů,válící se na podpoře a jako vedlejšákem se zabývající intenzivní výrobou potomků.A to v přesvědčení,že ty potomky,kteří oni vyrobí,má většinová společnost ,za povinost dobře živit.Protože i ve většinové společnosti se všem nežije dobře,tak se snadno do společnosti naočkoval názor,že za vše špatné můžou Cikáni.Na ty politické šíbry,kteří tento stav zavinili se jaksi pozapomělo.A na lavici obžalovaných neseděli.A naopak tam měli sedět hned v první řadě.Ve druhé teprve žháři.
  • To že se Hájek bouří proti výši trestů u lidí kteří upalují malé děti mě vůbec nepřekvapuje. Ostatně většina "postřehů" lidí okolo Klause jsou jen diletantské a extrémistické bláboly. Je opravdu ostuda kým se náš prezident obklopil - a dost to prozrazuje i o něm.
    ... a ty reklamy zde na tiscali začínají být dost otravné, asi začnu číst zprávy jinde...
    • mám dotaz, to že cikání v severních čechách zneužili a následně zmlátili nezletilého chlapce tak, že bude mít trvalé následky a přetím ho chtělui okrást, to Vám nevadí? A neb to považujete jenom za neškodný, multikulturní výstřelek jinak hodných, pracovirtých cikánů a jste toho názou, že si vlastně za to mohl ten chlapec sám, když u sebe neměl peníze a nemohl je morgošům dát. A jaká je to prosím Vás rovnost před zákonem, v případě Vítkova, fungoval mediální soudce Lynch, media vyváděla jak zběsilá, skoro denně byly v televizi přímé přenosy z tohoto politického procesu , zatím co o zbitém a zneužitém chlapci je ticho po pěšině. Jenom aby to nakonec nedopadlortak, že se chlapec bude muset nakonec cikánům omluvit a ti budou následně finančně odškodněni, o tom, že by byli potrestáni si iluze nedělám, ani podmínka, nanejvýš tak přísné napomenutí.
      • Oba to jsou hnusné a zdravému rozumu příčící se zločiny, které si zaslouží exemplární tresty. To jak o nich informují média je věc druhá. Media u nás bohužel většinou pracují na politickou obědnávku a co se jim nehodí do scénáře se prostě nedozvíme. Ovšem nelze tyto zločiny srovnávat - z mého pohledu je vždy nebezpečnější organizovaná skupina páchající násilí, než vyšinutý jednotlivec a je jedno jakou má barvu kůže.
  • Mám dojem,že současné vládní bandě vadí mladá generace jako celek.Protože bude tím,kdo musí jednou provést vyúčtováni i s těmi pravicovými stranami,které tuto zemi zbídačily.Až mladá generace zase zjistí,že současná vládní banda mlaská stejně jako ty předešlé a další dluhy zase směle valí na mladou generaci,tak po sjednocení mladých,začne být vládní bandě "horko".Stačí se mladé generaci sjednotit pod heslem:"Kdo si dluhy nadělal,ať si dluhy zaplatí".A celé omílání rasismu ,vládní bandě, nebude k ničemu.
  • Pokud někdo pomocí ohně záměrně poškodí majetek nebo ohrozí život nejen zvířat ale i lidí má dostat věšák a protože se nemumíme šmejdů zbavit nechť se upracují k smrti 400 letým žalářem o chlebě a vodě protože žhářství je hnusný čin.
    • Amen. A Hájek je blb non plus ultra. To se přece o tomto psychopatovi ví...
  • Pokud budou preference ODS padat,tak jako padají,tak jí bude možno zařadit mezi extremistické strany.Protože,jaký má ODS podíl na zbídačení této země,tak do ní poleze jenom hlupák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit