Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • úsměvná snaha vnutit někomu západní model "demokracie" v utkvělé představě, že jen tento model je správný a navíc někam, kde o něj většina nestojí a požaduje ho pouze malý zlomek obyvatelstva *15*
  • USSá - Bilderberg mají ve všem hnusu svoje odporná drápy a jejich činnost je vidět všude, Blízký východ AL-Kajda, ISIS, ISIL, Ukrajina - obyčejný fašismus a mafiánství , Kosovo-Jugoslávie. Prostě hra na demokracii made in USSá z Fashingtonu s jejich sekundantem impotentní a zkorumpovanou a totálně neschopnou a impotentní EU. V USSá žádná demokracie není, ale tvrdá oligarchie , která ohrožuje celý svět včetně nastupujícího Islámu, což je také práce Bilderbergu - USSá. Křesťanský svět a evropská civilizace nepotřebuje ke svému přežití USSá, právě neopak, ale paradoxně Putinovo RUsko, Čínu a nebojácného Orbána v Maďarsku, co se USSá i EU vzepřel proti sankcím a už ho USSá šikanuje.

    http://www.youtube.com/watch?v=74iYg1SQREo
  • Měli by se jet podívat k nám a hned by přestali demonstrovat. Uviděli by u nás: žádná demokracie, totalita státních úředníků a zákonů, rozkradená pokladna, policejněsoudcovskopolitická mafie. Zákony jdoucí na ruku podvodníkům, násilníkům a zlodějům. Zákony poškozující slušné, pracující a poctivé občany. Zkráceně, hromada hnoje!!!
    Stát podporující fašismus, stát který nebrání své občany a dovolí aby do země proudily nepřispůsobící se příslušníky cizích ras, jako jsou muslimové a jim podobní. Nebrání pracovní trh pro své občany. Zkráceně, kašle na ně, potřebuje je jen k volbám!!!
  • KIMCID
    dobře to dělá čína
  • Transatlantická spolupráce USSá a EU - se ukazuje jako cesta do pekel. Rozchod a odchod, emancipace EU a spolupráce i s východem, jinak nás USSá zničí v Evropě. USSá je říší zla.
  • na Macau se podařilo aktivistům zablokovat přijetí zákona, který by odcházejícím veřejným činitelům přidělovalo obrovské odstupné a správci ostrova zajišťovalo kriminální imunitu.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    to co je možné v komunistické Číně, to jest zablokování zákona o imunitě a odstupném, není možné v "demogratyckém čezku" Kde jen naši soudruzi demograti udělali chybu že jejich arogance a imunita je vyšší než u tamních komunistů? tečka by nám to mohl vysvětlit....ten ví všechno...
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    tak já se teda pánové z Tiscali zaregistruji, když je pro vás tak důležité vědět, kdo vám píše do diskuse *3* JE TŘEBA MÍT KONTROLU...NEPŘÍTEL NASLOUCHÁ....A NEDEMOKRATICKÉ KONTRAREVOLUČNÍ TERORISTICKÉ KRUHY USILUJÍ O ROZVRÁCENÍ VZKVÉTAJÍCÍ KAPITALISTICKÉ SPOLEČNOSTI......... *4*
  • Kdo lže, ten mění nadpisy
    • jj, aby to vypadalo, jako nový článek, za co by ho pak platili, ne?
  • V Hngkongu jsem byl dvakrát je to ůžasné město,nové letiště na moři postavené na navážce,metro,stavby z ocele a skla,lidské mraveniště ale bydlet bych tam rozhodně nechtěl. Jednou jsme si dali kávu a ten prodávající se mně ptal odkud jsem a já mu říkám z evropy a on ale odkud z evropy,tak mu říkám zčeské republiky a on se zamyslel a povídá, Hasek Jagr Sátopek znal naše sportovce,byl jsem tím velice potěšen.
  • víte co mají ty státy společného s Hongkongem - gumové těstoviny, neměli je jíst v takovém kvantu.
  • KIMCID
    v provinciích ani nevědi kde je hongkong... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit