Přejít na výpis diskuzí
Hořící ropné zásobníky už několik dní děsí ukrajinskou metropoli
10.6.2015
105 příspěvků
-
no jo, Ukrajina, ta rozhodně patří do EU a taky dokonalé Rumunsko, kam nejde příspěvek vložit... to jsou naše majáky na cestě k budoucnosti *15* *15* *15* *15* tak dopadnem, pokud se necháme poštvat proti Rusku
-
Simčo, je to pravda. za všechno může CYA a Brandera z Ukrajiny.
To jsem se dozvěděla na politické škole KGB: -
Vyčistila jsem si zoubky takže spát. A zítra zase do školky. nééééé. *8* *8* *8*
-
Jsem mladá holka. Navštiv sexuologa pokud s tím máš problém Ivane. *5* *5*
-
No ty máš vymalováno, komplet, dědku. *16*
-
Putin ukradl území Gruzie a Ukrajiny soudruhu Jane Pavle.
Takže Putin se jako Hitler chová a ne že ne. -
hitler půl evropy putin nic
-
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/13840-letosni-bilderberg-je-pokracovanim-jednani-g7-david-rockefeller-tam-oslavi-ste-narozeniny-dostane-jako-darek-plan-na-putinovu-hlavu-chystaji-nam-otroctvi-a-my-mlcime-a-havel-.aspx
-
Bez Registrace.
Putin je zločinec! Německá tajná služba vyšetřovala firmu SPAG ve které Putin seděl
a která prala špinavé peníze pro Ruské mafiány a pro překupníky drog z Kolumbie. -
Ve včerejším prohlášení Ruských separatistů na Ukrajině se píše toto.
Krym je součástí Ukrajiny pod správou Kyjeva.
Jen zdejší rusofilové to směšně popírají. *1* *1* -
tedy o peníze z EU, z Číny, Indie a dalších se mu jen pohrnou *15* *15* *15* *15* *15*
-
Simčo, ztácíš síly, je to prostě slabota... obecní cesta proti vyvražďování . to snad nemyslíš vážně, už meleš z posledního, viď *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
no v tom případě vznik Československa, USA... a dalších, taky *15* *15* *15* *15*
-
a USA ho snad ratifikovalo?
-
Hitler ukradl sudety. Putin Krym.
-
není to ten zloděj a neplatič daní ten chodorkovskij?
-
skoro si myslím, že v případě Simči užít termín "psychivká funkce" je příliš nadnesené
-
Simčo, pravda bplí? a tp si ještě představ,. že i ty výzkumy a průzlumy se dají manipulovat a jistě tě napadne, že ve prospěch Ruska to nebylo *15* *15* *15* *15*
-
kapitalismus a imperialismus USA *14* *14*
-
Bez registrace nepokračuj - všem je jasné že kopeš za Ruské zločince
a snažíš se tu rozšiřovat bacil zbabělosti.
Hitler se choval stejně jako Putin. Zatímco napadal a okrádal sousední slabší státy
vždy u toho křičel že chce mír.