Přejít na výpis diskuzí
Hrad bojuje proti cenzuře aneb Ovčáčkův patent na pravdu
9.1.2017 | red
264 příspěvků
-
Slečno Simonko,. Děkujeme vám za vzácné koření které v bolševiky ničené ČR
marně v tisku hledáme - za pravdu!
Nenechte se odradit kejháním potrefených Husákovců v žoldu Kremlu, nastavujete jim zracadlo a nedivte se že se jim jejich obraz v podobě lží zkřivných úst
a rukou od krve nevinných zamaštěné nelíbí.
Děkujeme a vytrvejte, Jste světlonoška, -
-
Děkuji, *3*
-
-
Putin je slušný člověk, který chce mír!
-
Lenin jako bolševický vůdce je přímo zodpovědný za rozpoutání rudého teroru a smrt milionů lidí. Jeho vinou trvala v Rusku až do roku 1921 občanská válka, jeho vinou vznikl hladomor v Povolží. Bylo to ještě za Leninovy vlády, kdy ve dvacátých letech minulého století Rudá armáda v boji s „kontrarevolucionáři“ na Sibiři používala proti civilistům včetně žen a dětí bojové otravné plyny. Bolševické hordy také ve dvacátých letech jako agresoři utopily v krvi nezávislou gruzínskou republiku a středoasijské samostatné státy.
A tento zločinec Lenin je stále v Rusku uctíván jako hrdina, což dokazuje i jeho mauzoleum na moskevském Rudém náměstí. Jednou si jeden britský novinář podal na kremelské tiskovce Putina s otázkou, „tak kdy ho už konečně zakopete?“ Putin odpověděl typicky útočně rusky: „Chcete snad říct, že Váš Cromwell byl lepší.“ Ale následoval zásah do živého: „No, to ne, ale my ho nikdy nevystavovali na Trafalgarském náměstí.“
A stejně tak Ukrajinci nikdy nevstavovali Banderu v Kyjevě na Majdanu. Rusové tak nemají morální právo vytýkat svým západním sousedům jeho kult, když sami velebí daleko horšího zločince. -
Rudými ideology dlouhodobě budovaná lež se hroutí jak domeček z karet. Julius Fučík byl všechno možné, jen ne hrdinou protinacistického odboje. Průměrný novinář, lhář, rudý ideolog rádoby odbojář a nakonec zbabělec a zrádce. Když měl bojovat, nebojoval, a kvůli němu gestapo zatklo další lidi. Důkazů je proti němu víc než dost.
Kniha Ve znamení Temna s podtitulkem Sovětská špionážní a podvratná činnost proti Československu v letech 1918 – 1969 od autorů Františka Augusta a Jana Beneše přesvědčivě dokládá Fučíkovu zradu. Pan August byl významným špionem komunistického Československa, který později utekl na Západ i s mnoha cennými informacemi. On ví dobře, co říká.
Spolupráci Julia Fučíka s gestapem potvrdili nezávisle na sobě při výsleších u čs. policejních vyšetřovatelů dva agenti Gestapa Johan Siebert a Rudolf Nachtmann. „Spolupracoval s komisařem Gestapa Josefem Boehmem a zrazoval své přátele z komunistického odboje a intelektuálních kruhů,“ vypověděl -
Někdo tu zneužil můj nick - je mi to líto :-(, ale snad to dotyčnému udělalo dobře...vlastně i jeho je mi líto...
-
-
Nejste sama, tady se to stává :-(
-
-
Jaroslav Hácha, Č. Budějovice, 1. 4. 2016
Myslel jsem, že horší prezident jako Klaus v demokracii nemůže existovat. Krutě jsem se zmýlil a architektu tunelářství se tímto omlouvám. Tolik buranství, malosti, mstivosti a kromobyčejné lidské blbosti nepobývalo na Hradě ani za bolševika. Těším se na další četné díly frašky soudruha Ze-Mao-na.
Pavel, Čkyně, 24. 11. 2015
Zemane, nejsi vtipnej. Směješ se jenom ty a ta guma Ovčáček. Tak začni dělat svojí práci a přestaň dělat klauna. Chováš se jako idioot. -
Na své předvánoční tiskové konferenci Putin ruským občanům vyprávěl několik pohádek, které The Insider uvedl na pravou míru.
Pohádka o růstu průmyslové výroby RF
Putin : Hlavní ukazatele HNP rostou, těžké strojírenství zažívá boom, taktéž automobilový průmysl, vyrábějící nákladní auta, dynamika průmyslového růstu je velmi dobrá, musíme ji udržet.
The Insider : Žádný růst průmyslové výroby v RF nebyl zaznamenán, průmyslová výroba v RF i nadále stagnuje.
O „mírném“ poklesu vládních rezerv
Putin : Vládní rezervy se mírně snížily, zatímco devizové rezervy Ústřední banky mírně vzrostly.
The Insider : Nesnížily se „ mírně „ , ale dramaticky, k 1.12.015 činily 59.35 mld, k 12/016 jen 31.30 mld, takže ruské ministerstvo financí předpovědělo, že budou-li se vládní rezervy snižovat tímto tempem, budou v roce 017 na nule. -
Ono to nebude s USA tak jednoznačné, Trumpa už začíná štvát, že je označován v USA jako Putinova loutka a že by bez ruské pomoci v Bílém domě nebyl. Nakonec aby vztahy mezi USA a Ruskem nebyly horší než za Obamy, vše je nakonec možné.
-
-
ani nic jiného nepřejete. Nejradši byste válčili, ale jen hubou a navíc pro jistotu schovaní za zády někoho jiného.
-
lepší než obamova loutka
-
-
... noblesně jsem odkopl nejprimitivnějšího s*áče na netu, co blije třeba coby BIJEC pitomečka :)))
-
Ovčák prý chodí s Forejtem, psali na Moscowtuday *1* Ani se mi tomu nechce věřit!