Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když to Hrad odmítá, tak je to jasná věc.

    Nedávno Hrad popíral, že Zeman žádal o abolici a přitom Hrad zveřejnil, že k tomu existují zaevidované konkrétní dokumenty se žádostí o abolici. Pravá ruka neví, co dělá levá.

  • Tak jsem čistě náhodou našel tweet Petra Fialy z r. 2014:

    Petr Fiala@P_FialaAby to bylo jasné: nejen agent, ale i důstojník StB, člen ÚV KSČ apod. může být nyní ministrem. Já je zpátky nechci.12:01 odp. · 26. 9. 2014


    Dá se z toho usuzovat, že nevolil ani jednoho z agentů nebo se "přizpůsobil"? 😉

    • Až pochopíte rozdíl mezi ÚV KSČ a ZO KSČ, tak se vraťte. Jinak tu zbytečně plýtváte "inkoustem" :-)


  • https://www.idnes.cz/oh/pariz-2024/summit-evropskych-zemi-rusko-belorusko-valka-neucast-ucast.A230206_155017_olympiada-paris-2024_tm2?zdroj=vybava_recombee

    tenhle článek by si měli přečíst všichni ti, kteří podporují návrat sovětských sportovců na mezinárodní akce. Náš nový prezident proti tomu vystoupil.. :) stejně tak vláda, což je vamos. Pokud bych chtěl nasadit nějaký liberální postoj, protože i sportovci mají své kariéry, do kterých investují, což je třeba chápat, pak účast povolit jen těm, kteří příjmou jiné občanství než sovětské a vymezí se proti okupantům z Kremlu..
    četl jsem jinak nyní článek s mým oblíbeným glosátorem z Reflexu Bohumilem Pečinkou o tom, že se nám prezident Pavel formuje v hodnějšího Zemana, který ale taky nebude ctít Ústavu. Pan Pečinka má samozřejmě pravdu, Ústava je nadřazeným zákonem, ale pak je tady ještě vyšší princip, což je právě to, čím by se měl řídit prezident, který chce být spojkou mezi národem a politickou reprezentací, která se ne vždy řídí tím právě, co národu před volbami naslibovala (v tomhle je tahle vláda jednou z výjimek a tvrdím nej vládou od té Klausovy porevoluční, která měla podobně těžkou pozici v rámci reforem nutných pro přechod k tržnímu hospodářství). Tzn. otevírat důležitá témata, diskutovat o nich nejen na půdě parlamentu, ale i na pravidelných meetinzích s vládou.
    Líbí se mi, jak to zatím prezident Pavel vše pojal, kdy chce působit lidově, zrušil doprovodnou kolonu aut, která doprovází prezidentský vůz, snaží se ušetřit i na prezidentském úřadě hned ze startu. Chce tu funkci dělat evidentně, jak ji cítí, což je myslím nejlepší cesta, aby ji dělal ke spokojenosti občanů byť s omezenými pravomocemi. Diskutovat o věcech a vynášet témata může i jako prostý občan, na kterého je jen více vidět, tam ve střetu s Ústavou v žádném není. :) Nejhorší by bylo, kdyby přijal jen tu reprezentativní funkci a v podstatě bychom o něm jinak neslyšeli.. Pokud jsou to rozumné připomínky navíc, pak to je další tlak na politiky zákonodárné moci, což je jenom dobře z pozice občana. :)

    • mun.go

      "vyšší (morální) princip", což je právě to, čím by se měl řídit prezident ... obávám se, že jemnostmi tohoto druhu se loutkoví jedinci mohou řídit jen se svolením loutkovodičů.

    • Ještě koloběžky na Hrad, nejlépe samozřejmě elektrokoloběžky jako podporu green deal a bude to skvělé.

  • Pavel: „Já myslím, že není ani tak na
    mně, abych já dokazoval, jestli něco takového je, ale jestli takové
    podezření je, tak aby ho současné obložení Hradu dokázalo vyvrátit:"

    Takto si z nás vyškolený záškodník dělá srandu. Pokud někoho veřejně obviním, je důkazní břemeno na mně. Letitá zdejší právní praxe. Pokud tento slibovač a veřejný škůdce nového typu předvádí něco jiného, tak je to jen pozérství. A snaha zviditelnit  se. A to v kampani přímo svato, svatě sliboval konec chaosu. Kolik nás ještě čeká podobných kotrmelců blbostI? Záškodník vnímá funkci jako trenažér svých dovedností. Formou pokus/omyl. Hochu Hrad není vojenský útvar.

  • Bez důkazů, pouze z doslechu..... a obviněný má prokazovat.... To mě cosi připomíná.


    • Jak říkávál soudruh Gustav Husák:

      "Komunismus u nás nastane, až budou banány levnější než brambory"...no vida.. banány 19,80 Kč

      brambory 28,90 Kč

      Takže až pětikolce se podařilo dosáhnout toho,po čem toužil tehdejší prezident.

      • Gustáv byl ovšem russákům zaprodaný  komunistický moula, jehož bláboly vždy byly a budou neprosto bezcenné.

      • Soudruh Gustav Husák měl i jiné vize, které se dají dosadit přesně i do dnešní doby a postoje k nemainstreamovým názorům:

        " Nech odpadne, čo je kolísavé, nech odpadne, čo je oportunistické, ale nech v tej strane zostane, čo je pevné, čo je charakterné, čo chce za tento národ zápasiť

        • Mluvil o KSČ , a tam mají teď Skálu a Konečníkovou. Tak nevím, za koho Ti dva budou žápasiť.

        • mun.go

          To je internetový obchod ... musíte připočíst dopravu a čekání na dovoz ...

          Nákup od 800 Kč ... doprava od 79 Kč; nákup od 1 000 Kč ... doprava od 59 Kč; nákup od 1 200 Kč ... doprava zdarma

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit