Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda to je ale nápad hodný bruselských byrokratů. Okrajové státy dostávají peníze navíc na ochranu Schengenu a přesto tak nečiní. Nejprve ať splní svůj úkol a bude v Evropě klid. Toto opatření nic nevyřeší. Důsledná kontrola hraníc je povinnosti každého státu, nejenom v Schengenu. Bezzubá dezorganizace evropských pánů nezná mezí. Po tom všem, co jeden vidí a zažívá musí jej napadnou myšlenka, k čemu že to EU je????
  • to už bude patrně zbytečné....
  • Další blábol EU
  • budou poctivě zachraňovat tonoucí z moře? Co dělají teď? Obrací snad pohraniční stráž v Itálii lodě zpět? Nee... Tzv. "uprchlíky" pěkně dovezou až na pevninu:(( Řečičky politiků jsou směšné. Davu hodí zklidňující info, ale nezmění se nic:(((
  • hlavne jim umoznete pouzivat zbrane.Tak jako vsude na svete.Dnes kluci bulharsti sejmuli vetrelce z Afriky kteri si mysleli ze tady budou delat co se jim zlibi.A to je najednou humbuk.Je treba vychazet prave z islamu.Zivot cloveka tam nema zadnou cenu.Takze vandraci dobre si to pamatujte.I my se musime ucit.
  • Pozdě ale přece. Kolik je už v Evropě spících teroristů, kteří jen čekají na pokyn, aby začali podřezávat krky těm nevěřícím evropských psům.
  • Od příštího roku? A kolik sem mezitím ještě vleze vetřelců? Jak se mají hlídat hranice, ukázalo nyní Bulharsko. Jsi nelegál, chceš tajně nebo násilně překročit hranice? Pak jistě nemáš dobré úmysly a pokud neuposlechneš výzvy vojáka, který hranice střeží, jde další tvá újma jen a jen na tvé triko. Pokud se takto nebude chovat společná pohraniční stráž EU, tak je zcela zbytečná. Jde o arabskou a černošskou invazi a v tomto si musíme vzít příklad z Izraele !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit