Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na ty parchanty co rozkradli republiku, jsou všechny nadávky slabé!
  • Navážet se do lidských slabostí, které jsou zpǔsobeny zdravotním hendikepem který mǔže postihnout každého bez výjimky, je ubohé. Je málo platné mluvit tzv. čistě, ale nečistými slovy. Známkou charakteru jsou nejen činy, ale i slova. Slova která padají tady, jsou většinou zbytečně krutá.
  • Nutno připodotknout, že už téměř dementní Schwarzenberk si dělá ostudu především sám.Především svým chováním a vystupováním, ale i komolenou češtinou které se navíc při jeho huhňání nedá rozumnět.Nebylo by od věci požádat ČT, aby jeho verbální projev doprovázela českými titulky.Kdo sledoval jeho vystupování u Drtinové v ČT, tak mě musí dát za pravdu.Byla to téměř katastrofa!A to se nestyděl si říkat o předsedu "zahraničního výboru"!Kdyby měl v sobě trochu soudnosti, tak odstoupí ze všech funkcí kromě předsednictví v TOP 09, protože v této funkci je nejsrandačnější a lidi to baví.Navíc nyní, když mu bylo přiděleno osobní páže Polčák,, který dostal za úkol kontrolovat a regulovat veškeré jeho chování a jednání.Navíc s tím má Polčák bohaté zkušenosti protože už v minulé sněmovně jej taháním za rukáv upozorňoval, kdy a jak má hlasovat!
  • Moje řeč, Fando. Čus.
  • Pigmente.fr. Nejsemteplej, jen se snažím bejt soudnej, spravedlivej a respektovat soukromí spoluobčanǔ. Ty uveřejněné fotky jsou hrubým zásahem do soukromí té slečny. Nebo snad ne? Nedávno tady kolovaly podobné fotky z podobných akcí a týkaly se slečny z velmi dobré a nám všem známé Z. rodiny.Takže, vážení, stejný metr na všechny a zachovejme si nadhled, když nejde o státní záležitost. Precizně řečeno, nic nám do toho není, jak pan kníže tráví své večery. Přeju všem krásný večer.
  • Bulvár nemá nejmenší pochopení pro vysloužilé šlechtice. Je to žumpa. Přece by nechtěl, aby ji švancenberk obšťastňoval v sám! Nota bene v hospodě - to by bylo o trapas.
  • A tebe to strasne sere, protoze nesmis chlastat. Dobre ti tak *1*
  • OPRAVA:
    Už několikrát jsem tě žádala, aby ses podepisoval/a třeba Eva 2 ... :.)
  • Kurvička okresního formátu a vida v jakou hnůjdu se vypracovala! *1*
  • Už několikrát jsem tě žádala, aby ses podepisoval/a třeba Eva ... :-)
  • To je správná figurka, vždycky když ho vidím na fotce strašně mě to rozesměje. *3* *3*
  • Ještě že už končí a půjde do penze.
  • Kcharl dělá jen ostudu!!
  • To spící fosilium bych chtěl vidět při sex akci s tou černou dámou.To by byl státní akt , který by mohl charakterizovat jeho rod. Jenom proboha né potomka. Ať to raději stříkne koze do pití, což měl udělat jeho fotr.
  • Kcharl je starý dědek a nemá inteligenci.
  • Sysle ,clovek musi volit peclive slova,mate naprosto pravdu.Kdyby si platil poteseni ze sve knizeci gaze,je to kazdemu fuk,ale on plati nasimi penezi.Za to by si rodiny s detmi mohly doprat trosku jidla navic.To se to rozdava,kdyz to neni z jeho kapsy.To muze byt "mecenas".
  • Strycku Sycku , mluvte za sebe,ne kazdy ma klapky na ocich a spunty v usich,aby veril ,ze tato noblesni osoba ,ktera nas oblazuje zu pres 20 let,ma bohulibe umysly s Ceskym narodem.
  • Ale ? zase nějakej mazal maže????
  • No - lepší bubbat, než shánět kurtizány pro posílení svýho Ega...
  • Největší ostudu dělá Lukoilovič Becher-Hruškovice. Ale hospodští povaleči si ho zvolili k obrazu svému.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit