Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • To je to:

    "Od února sankce EU striktně zakážou dodávky ropy z Ruska po moři. Tyto ruské barely bude nutné nějak nahradit, aby ekonomika regionu fungovala jako dnes"

    Takže my se tady potácíme v totálním ožebračení Evropy. Nikde nic nefunguje. Fabriky krachují.Navíc si půjčujeme pro cizáky 440 miliard eur. Peníze které evropanům nikdo nikdy nevrátí. Je to samozřejmě dar. Je to absolutně postavené na hlavu. Je to proti všem principům se kterými byla kdysi EU zakládána. A jsou nám do hlavy vtloukány hlouposti kterým těžko reálně a za střízliva uvěřit.



    • Přesně podle plánů Ameriky. Evropa zkrachuje a Amerika na tom bude bohatě vydělávat. 

  • Udělat v Evropě nedostatek všeho je záměr, řízený přímo Bruselem s přispění neoliberálních loutkových vlád jednotlivých zemí EU. Proč? Agendy 2030 udržitelného rozvoje a Great reset na okradení, ožebračení a zotročení obyvatel Evropy. Strůjci těch agend se už tím záměrem ani netají. Migrační krize, Covid a teď válka na Ukrajině těm šmejdům hraje do karet a snaží se to využít k urychlení zavedení totalitní společnosti, s totální elektronickou kontrolou obyvatel a tzv sociálním kreditem, po vzoru Číny.. 

  • Nafty je všude dost. To že není v Evropě je věcí politiků, především Fialy a Leynové.

  • Diwa

    Zase bláboly a kecy okolo. Oni vyloženě chtějí nasírat lidi...........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit