Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dubnová, co takhle psát o hrůzách chudých rodin v Česku, to by nebylo tak dobře placený co?
    • Naprostý souhlas
      .Já se ženou budu prožívat nejhorší vánoce od roku 1946 a to v deformacii bez vnoučat,protože syn byl uhnán zlatokopkou alá deformacie made in usa na internetu.Byla ze Sudet a přišla do Phy na lov.Žádný zázrak to nebyl,ani umělá prsa,ale namyšlená nuzota až hrůza duševně nemocná jako maminka .Co severní Sudety tam je sebranka,která nemá obdoby viz .OSPOD RUMBURK apod .Drzá právnice z Plzně a navíc nikdo nic nekoná.Tam je konec světa paní Dubnová o tom pište.Co tam žije za lidi ,za póvl.
    • Chudé rodiny v Česku se většinou mají daleko lépe, než střední třída tam.
      Je smutné, pokud takhle malé dítě trpí. A je smutné, pokud je toto utrpení přehlíženo. Bohužel, tahle holka není jediné takhle malé dítě, které trpí, ať už v Sýrii nebo při snaze dostat se ze Sýrie někam, kde je bezpečno (Turecko není bezpečnou zemí).
      Co se angličtiny týká, tak není zas takový div, že dítě z těchto zemí umí daleko lépe anglicky nebo francouzsky než třeba v ČR. Vzhledem k tomu, že se v koloniích bylo třeba domluvit s vládnoucí sortou, je tam angličtina nebo francouzština (dle oblasti) defakto 2. rodný jazyk.
  • je konečně potřeba se zeptat, proč vznikla opozice, rebelové či jak jim říkají, placeni ze zahraničí a s rozbíjením Sýrie vypomáhá řada států EU a USA. Když tohle Západ spustil, musí nést následky. Nebýt radikálního vstupu Rusů, bude se zabíjet ještě kdovíjak dlouho. Tak ať povstalci složí zbraně, uznají porážku a je pokoj. Západ ať dá pracky pryč a bude klid. A ta holčina? No, pád komunismu v ČR také zajistil nějaký zabitý student na Národní třídě, který se pak našel živý!!! Rusko také měly rozbít Kárlovi fón Spacák sympatické ty veřejně kopulující ču (b) ky z Pusy Riot!!! Vždy se najde někdo nastrčený! Ať dá OSN jasný příkaz opozici se vzdát a bude klid!!!!! Holt, snaha o likvidaci ruské základny v Sýrii, asi levná ropa, přiblížení se k Rusku a odbyt zbraní pro povstalce je výhodnější než lidské životy.....
  • Vyměňte Bana za Voloďa, Allepo za Doněck, Syrské vládní síly za ukrajinské vládní síly a pište. Situace naprosto stejná. V Doněcku jsou také vzbouřenecké síly, ale není opozice jako opozice, že jo? Jedna se nám hodí a o jiné musíme v lepším případě pomlčet. Válka je válka a ta si oběti nevybírá. Povinností novinářů ovšem je, objektivně informovat o situaci. Jenže dnešní novinařina už je jen bohapustá propaganda v rukou mocných a bohatých, věřit už se nedá nikomu. Takže mne vaše články nechávají naprosto v klidu. Nikdo z nás v obklíčeném Allepu není, tudíž se zprávám odsud dá věřit asi tak jako přistání američanů na Měsíci.
    • No, Doněckou opozici infikovala Ruská armáda. Tam už faktická opozice nemá žádnou moc, na rozdíl od Sýrie.
      • Tam už nemá taky žádnou. brzo bude pomocí turků rusů,palestinců a iránčanů zničena :D
    • josef.kh
      Mluvíte mi z duše. Před pár dny se z Aleppa vrátila naše válečná zpravodajka Tereza Spencerová a podala o dění své svědectví. V Aleppu v současné době neexistuje žádná GSM síť natož mobilní internet. Tweety oné holčičky jsou propagandistický podvod.
      • Aji ty mně mluvíš z duše.
  • Vážený rosta.adam, Vaše vyjádření naznačuje nedostatek informací a vzdělání. Sýrie byla před rokem 2012 nejrozvinutější arabskou zemí - s nejlepším školstvím a zdravotnictvím. A byla velmi bezpečná, nato, kde se nachází. A také naprosto nábožensky tolerantní. A za 4 roky "vývozu demokracie" se vrátila někam desítky let zpět. No a ta dívenka že umí anglicky? To není až tak překvapivé, jako to, že neumí syrsky.
    • Země pod Asadovci a bezpečná? Děláte si srandu, že. Země pod žádným diktátorem není bezpečná. Asad fakticky není prezident.
      • poslouchej a plač....

        http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/bretislav-turecek-evakuaci-civilistu-strelba-neutichne-aleppo-je-ale-dulezity-prulom--1679521
        • Hm, až na to, že to vůbec nevyvrací mé názory a nepodporuje tvoje.
    • Ano učily sme se to ve Vumlu!
  • Přestaňte tzv. povstalcům dodávat zbraně. Stačí, že se poperou.Kontrolní otázka!"Kdo ty zbraně vlastně dodává" Je tak jednoduchá, že nelze ani dotovat výherce.
  • ¨Horší propaganda než za komanč.....
    a nejlépe kdy by zjistilo že jí navíc znásilnil ruský voják.To by byl teprve nátěr.
    Přeji zákonnému režimu prezidenta Asada aby svoji zemi pozvedl zase z prachu.
    Kdo se chce podívat jak v Syrii trpělo pod jeho knůtou, stačí se podívat na část Top Gear kde přes tuto zemi projíždí,úplná hrůza *15*
    • Je jasné že tam znásilňují ameryčani!
  • To je malá Simonka nebo její sestřenice. A maminku mají kde?
    • vanhorne
      Ta je telefonni spojarka, beha mezi bombama a spojuje dohromady draty ktere bombardovani potrhalo aby jim fungoval internet.
  • Pánové vůbec si nemyslím,
    že Asad je pro Syrský lid ten nejlepší vládce, ale o tom si musí demokraticky rozhodnout Syrský lid.
    Demokracie se nemůže prosazovat válkou, násilím, střílením a zabíjením tak, jak si to představují někteří Turečtí a Američtí politici, kteří pomocí financí Saudské kliky, vyzbrojili opozici a vycvičili tisíce bojovníků proti Asadovi. Trapné je, že to podporují někteří politici EU přesto, že v Sýrii umírají Syřané, lidé a děti.
    Právě tito politici ve své hlouposti vytvořili situaci, že Asad je nyní za pomoci Ruska jedinou zárukou míru v Sýrii a má ještě větší podporu ze strany Syřanů.
    Nezbývá, než podpořit Asada a prosadit mír v Sýrii. Je nejvyšší čas vracet Syrské migranty zpět do mírových oblastí Sýrie a zajistit jim bezpečnost ze strany Syrské vlády. Sýrie bude potřebovat každou ruku na obnovu svých měst.
    Jediná cesta je mír, návrat uprchlíků a obnova infrastruktury. Teprve následně demokratické volby pod mezinárodní kontrolou.

    Jedinou zárukou klidu a míru pro Syrský lid je nyní Asad a Rusko. Na tom se nyní nedá nic změnit, pokud chceme ukončit válku a ukončit zabíjení lidí a dětí.

    Politici, přestaňte už škodit Syrskému lidu a pomozte nastolit v Sýrii klid a mír! Oddechne si Evropa i celý Svět'!!!
  • Makak
    Husajn Obama posílá další vojáky k ruským hranicím: Chce vyprovokovat válku dřív,
    než se Trump stane prezidentem?
    Pro jaké instrukce si jel Stropnický do Washingtonu?
    Pozornost veřejnosti pohltí Vánoce...
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2850-husajn-obama-posila-dalsi-vojaky-k-ruskym-hranicim-chce-vyprovokovat-valku-driv-nez-se-trump-stane-prezidentem-pro-jake-instrukce-si-jel-stropnicky-do-washingtonu-pozornost-verejnosti-pohlti-vanoce.htm
    *5* *5* *5*
  • já jenom někdy pohnu s routrem nebo ho něčím zastíním a už mám špatný signál a nejede mě net a tady tyto propagandistické zrůdy chtějí svět obalamutit vymyšlenou holčičkou a maminkou se solárníma panelama, debilové

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit