Přejít na výpis diskuzí
Hysterický záchvat Babišových šéfredaktorů: Hrůza, politici nechtějí debatovat na iDnesu!
1.9.2016 | Tomáš Chalupa
40 příspěvků
-
ANO je parta estébáků.
-
-
napsal estébák.
-
-
To se fašistům v Kremlu nelíbí!
-
Dobře má Bureš své mediální ratliky vycvičené. Měli by dostat cukříček. Nebo jsou možná také na koblihy ...
-
-
plácáš plácáš a nevíš která bije. To zdejší novinářští šmudlové jsou z toho na větvi.A jen závistivě skučí a spílají nepříteli.
-
-
vivat prosperující Doněcko a svobodný Krym
-
Stejně je to ale pokrok oproti totalitě. Tehdy člověk nemohl estébákovi říci, že s ním nechce diskutovat. Byl jednoduše odvezen na služebnu a místo koblihy dostal pár facek.
-
pan prezident ing. Miloš Zeman byl zvolen drtivou většinou občanů ČR takže není důvod aby se omlouval kolaborantce a vnučce fašisty Peroutky *11*
-
-
Milosh Bublinková Rrdel byl zvolen stádem ovcí, které se nechaly oblbnout sprostou lží StBáka Zavadila. A sám Milosh Bubble Bum se pokusil o puč v ČSD, kde figurovali mimo jiné i Chovanec (nápravného ústavu) a Hašek-šašek. V každé civilizované zemi by něco takového, co straší na hradě už dávno mazalo i s tím jeho ovčincem do IV. cenové na Vysočině. *12* *16*
-
tak tak
-
-
Jak jsem už napsal: BUDU VOLIT TOP 09 !!!
Burešovi poskoci a řiťolezci mne svými hláškami víc a víc přesvědčují, že je to správné rozhodnutí. -
-
si na to dost, sajmon
-
-
Tento článek mi otevřel oči a proto budu volit politické hnutí ANO
-
-
já sice ne, ale i tak si myslím, že v tomto případě má pravdu.
-
-
Narodila jsem se v roce 1933.
-
-
já volím KSČM
vivat Zeman
-
-
Trefné, ale...
Press.titutka proti press.titutům...
A teď babo raď... *6* -
Tak to je jasné. BUDU VOLIT TOP 09 !!!
Nebudu čekat na koblihu, mohu si je koupit.
Konfident Bureš je nebezpečné individuum se sklony k hitlerismu a putinismu.
Základem svobody a demokracie je dělba moci. Proto to tak funguje v USA a nefunguje v CCCP. Psychopat Bureš se snaží koncentrovat ve svých rukách moc táhne naši zem do zkázy. Sakra, to ten Bureš má stále málo ???!!! -
-
A já to musím vědět, jako milenka Stalina Simona a její CCCP.....
-