Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte o tom, že Jégl byl agentem STB s přezdívkou "Inženýr"!?!

                                           DŮKAZ
    • Pavel.Jegl

      Pepíčku, jste hnusný podvodník. 

      Tohle je seznam rozpracovaných (sledovaných) lidí - těch které komunistické gestapo evidovalo jako nepřátelské osoby. Nestydím se za to, že na něm figuruji jako "pachatel".

      viz horní sloupek: "Jméno, příjmení, datum narození rozpracované osoby. (název skupiny nebo objektového svazku, heslo agenturního pátracího svazku na neznámého pachatele)."

      Pojem rozpracovaná osoba (rozpracovaná skupina) je přesně vysvětlen tady:

      https://www.abscr.cz/jmenne-evidence/vysvetlivky-k-evidencnim-pomuckam/Pokud se podíváte nahoru na sloupek nad jmény píše se tam:

      https://www.abscr.cz/jmenne-evidence/vysvetlivky-k-evidencnim-pomuckam/

  • Který hňup mladým nakecal, že elektrokoloběžka je ekologická?????

    • Já myslím, že už to ví každý. Jen se stydí přiznat omyl.
  • Zajímalo by mne, kdo režíroval vystoupení velmi mladé ekologické aktivistky Grety. Vzpomínám na jeden projev Husáka, kde se pokoušel občany  plačtivě manipulovat svými bláboly o rodné straně a bratrské pomoci vojsky varšavského paktu. Pak ještě před zrcadlem pečlivě nastudovanými  projevy s hrozícími pěstičkami Adolfa Hitlera.
  • Koho může hysterická puberťačka s výrazem ubrečeného blázna ještě zaujmout ? Propadli snad lidé jinak moudří přechodné davové hysterii ? Jisté je, že silná vlivová skupina se nám snaží vnutit své úchylné vize. Občané by se měli poučit a nevolit ty konformně-lokajské kariéristy, kteří před šílenou Gretou a jejím ansámblem padají na kolena a nekriticky přejímají myšlenkové vzorce a vize pomatenců. Hlasatelů příchodu konce světa historie pamatuje přehršel a též dějiny člověka vědí, že všichni tito falešní prorokové skončili neslavně nebo trapně. Jen doufám, že současní ekologičtí hochštapleři typu Grety budou odkázáni na patřičná místa, resp. na historické smetiště, tedy exkomunikováni z demokratické společnosti. Nestojím o budování gretensko-klimatické diktatury. Proč jsem neustále vystavován pokusům mně nalajnovat život podle morbidních vizí cizích lidí ? Ať mě nechají gretenisté, islamisté, eurohujeři a další parazitní komunity žít a svobodně dýchat. Historie již přinesla dost samolibých diktátorů...
  • Co kdyby ty pašijové hry úplně zrušili, a pustili si v televizi záznam těch loňských.

     Stejně ty letošní budou úplně stejné.

    To by se ušetřilo benzínu, čili CO2.

  • A další aktivismus pro "dobro" bych viděl třeba u téma alkoholu. A zase by to měly spustit nějaké děti. 

    Měly by protestovad a demonstrovat proti ohromné spotřebě alkoholu na světě. Měly by poukazovat na statistiky, kolik alkohol způsobí domácího násilí i násilí na veřejnosti, vandalismus, rušení nočního klidu, ohrožování ostatních jízdou pod vlivem. Tím bych začal

    A pak bych jako dítě vytáhl statistiky, získané mými loutkovodiči, ve kterých by bylo uvedeno, kolik se na světě ročně vyrobí vína, kořalky a piva a jaká je za nimi uhlíková stopa. Hlavně u piva je navíc velká spotřeba vzácné pitné vody, u které člověk působí jako průtokáč, vypije pivo, přefiltruje v těle a znehodnocenou vodu (moč) vypustí do odpadu. Přepočteno na svět to bude ohromné množství vody a energie určené pouze k tomu, aby se člověk opil.

    A pak vidím detailní záběr na nevinné dětské obličeje a smutně a dojímavě podjatou řeč, něco ve stylu: "maminky, tatínkové, bratři sestry, tety stýčkové . opravdu jste na alkoholu tak zavislí, že s ním nemůžete přestat, ani když tím ničíte nejen přírodu, ale i své zdraví? Odborníci vám jistě pomohou s tím, abyste se z této závislosti vymanili a to zlo -alkohol, vymýtíme ze světa.

    MY, vaše děti, chceme svět bez alkoholu, bez opilých lidí! Pokud nás milujete jako my vás, skoncujte s alkoholem! 


    No řekněte, dlao by se takové dětské prosbě a žádosti odolat? 🙂

  • Není nutno článek okecávat, stačí za něj poděkovat, je napsán výborně.

  • Ježíš jede na oslíku, protože symbolizuje vaší civilizaci z pohledu Pána Boha. Bůh je nepředstavitelný, protože na to lidé nemají inteligenci, aby to ho byli schopni. Rozhodně nevypadá jako starý pán z vousem. Představte si to tak, že z pohledu jeho blonďatých fachmanů z hvězd jezdí na oslíku špičkový manažéři ve svých plechových kraksnách a pseudo ironická "super moderní" kolobrnda na kterou by Ježíš "zíral" není nic než archaický křáp stejně jako větrné elektrárny. Vy nejste moderní, ale zaostalí a myslíte si, že andělé by zírali na to co se děje na diskošce jenomže oni jsou nesmrtelní, protože žijí od malička asi do třiceti a tak pořád dokola. Nejdřív jdou do školy, pak chodí z holkama, vychovávají děti a tak. Tisíc let, deset tisíc let, stotisíc, milion, deset milionů sto milionů atd... zatím co vaši machři z plechových mercedesů nebo BMW dožívají na interně :-) i ta sms značka smajlíka ":-)" vypadá jako sumerský znak dingir : spravedlivý lidé v ohnivých lodích z hvězd
  • "Zelení aktivisté" nechápou symboliku příjezdu Pana Ježíše do města NA NIKDY NESEDLANÉM OSLÁTKU (osel byl v Israeli jeho době nejčastějším dopravním prostředkem).

    "Zelení aktivisté" - jsou jen nevěřící psi, co se snaží znevážit křesťanství a jeho historii za každou cenu. 

    Jako ti prašiví komunisté! 

    • A kdopak ještě je "Jako ti prašiví komunisté!"? No přece anton.janak.


      • Ano, vystihl to velmi přesně - prašiví komunisté - není k tomu co dodávat.

        Komouš - nejzhoubnější rakovina současnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit