Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brát, tak to prostě nakonec stejně zaplatí daňový poplatník. Takový už je život. Jednou se ty experimenty našich vlád prostě projevit musely.
    Jejda, nebudu teď smazán a zablokován??? *8*
  • Cena litru nafty po poklesu cen ropy na světových burzách v Evropě : Lucembursko 22,20 Kč, Německo 22,80 Kč ,Francie 23,00 Kč, Nizozemsko 23,20 Kč, Irsko 23,40Kč , Belgie 23,55 Kč, Velká Británie 23,60 Kč, Řecko 23,75 Kč, Španělsko 23,80 Kč,Malta 23,90 Kč, Slovinsko 24,15 Kč, Portugalsko 24,20 Kč , Česká republika 25,50 Kč ..NEJVÍCE !!!
    Od ledna 2017 je ve státech EU uzákoněna minimální hodinová mzda!
    TAK SE MILÍ PRACUJÍCÍ POTĚŠTE ! : Lucembursko 8,69 €, Německo 8,50 €, Francie 8,03 €, Nizozemsko 7,96 € ,Irsko 23,40, Belgie 7,48 € ,Velká Británie 7,36€, Řecko 3,86 €, Španělsko 3,78 €, Malta 3,35 €, Slovinsko 3,03 €, Portugalsko 2,62 € a nyní opět "vítěz"...Česká republika 1,58 € !!! Super !..Naši politici., včetně i ČSSD z nás vlastizrádně neudělali jen EUprotektorát, pod nadvládou novodobé 4 říše Německa, které ve skutečnosti i fakticky opět ovládá Evropu i tzv EU., oni z nás udělali v zájmu cizácké "demokracie a svobody" doslova otrockou kolonii, se zničením všech národních zájmů i proti vůli absolutní většiny obyvatelstva a je už úplně jedno na jaké straně, kdo názorově stojí ! Volby, co přijdou budou velmi důležité., protože to mohou být patrně volby poslední., pokud budou lidi opět doma naivně i tupě jen sedět a drbat se na koulích i na "zadku" a nechají opět a znovu u koryt ty, co tohle všechno., za desítky let, co tam mnozí sedí, způsobili..
    • felix.julec
      Do jisté míry máte pravdu,ale předchozí vlády nám "zvedly žlab" a tato jen zdárně pokračuje.Jestli nemáte krátkou paměť tak musíte vzpomenout Nečasovo-Kalouskovu vládu,která byla mnohem horší.Co jsme si zvolili to máme.Hlavní program má však tato vláda, za přizvukování publika,problém Babiš.
      • Souhlasím a nezapomněl jsem ani na ty další "pány soudruhy"..jen jsem, chtěl zjednodušeně zvýraznit to, že jsme na tom stále hůř, dráž i komplikovaněji v rámci té "svobody a demokracie" pouze pro "někoho"..že lépe v dohlednu určitě nebude..a s těmi "našimi politiky", "neziskovkami", "menšinami" atd.. už teprve ne...
  • nevolitelná partaj!
    • Souhlasím. Volitelné jsou pouze ANO a KSČM.
      • Ale fuj !
      • Myslíte, že se dají dohromady s oligarchy? I když objektivně řečeno dnešní KSČM s komunuisty už má pramálo společného. Spíše by se měla jmenovat OSČM. Tak se nemůžeme divit.
        • Je to pravda, od té doby, co sesadili Grebeníčka, popř. si nezvolili velice schopného Skálu, nestojí KSČM za nic. Jsou to jen vepři na krmníku. Jim momentální stav vyhovuje. Žádná zodpovědnost, vynikající koryta. Byl jsem dlouholetý volič komunistů, ale s tím je konec. Rozhoduji se mezi ANO a Okamurou. Ten je mi sympatičtější čím dál tím víc.
    • ČSSD=Ano.. žraloci, kteří slíbí lidem nesplnitelné a život tady se utahuje.. je to skoro k nežití...
  • Nevážení pisatelé (ne všichni). Nevoněl vám socialismus s jeho výhodami ale i malými problémy, tak teď si ten kapitalismus vyžerte až do úplného chcípnutí. Protože čím hůře dnes, tíl dříve lidi procitnou a tento systém definitivně pošlou na hnojiště dějin.
    A nezapomeňte, že dobře už bylo a pokud se nic nezmění, bude stále jen hůř.
    • apači...pokud se omezím na doslova nevonělo tak ano byl to jeden z problémů... ekologie byla tragická, zdevastovaná příroda, černý sníh, smrad že když člověk projížděl vlakem například Pardubicema nedalo se dýchat. Zkuste si dneska jet na kole za škodovkou 120 nebo nějakým dvoutaktem a pochopíte jak hodně se poměry smradu změnili...

      O výhodách se můžeme bavit zcela konkrétně. Třeba za kritiku aktuálního zřízení bys šel sedět, takže prosímtě zavři pusu (páč přeci základní listina práv a svobod je pro tebe blbost) sám se zmlať za rozvracení republiky a aspoň měsíc si utírej zadek novinama... ať si aspoň připadáš jako v komunismu.
    • to co tady vzniklo za hnůj po roce 1989 je podraz a podvod na obyvatelich této země.K moci se dostali Topolánci,Nečasové,Havlové,Klauzové,Nečasové a začala zlodějna ve velkém.To co bylo před rokem 1989 hezké padlo a zloději a podvodníci nastolili svůj program jak co rozkrást,jak co rozprodat a co darovat církvím.To co bylo naše nyní patří zahraničním majitelům a zbyl jen AGROFERT,který je díky Babišovi ještě náš.
      • Agrofert je jen kobliharuv...takze ne nas...
    • Socializmus smrdí dodnes, včetně ČSSD a socialistické EU. Nevolte socany. Stejně však smrdí korporativismus vynalezený kdysi v Italii jakýmsi Benitem M. , jemuž se velmi podobá snaha vládnout státu jako firmě. Nevolte ANO
  • I ČSSD můžete mít rádi! Dokud vás nezdaní, až zčernáte....
    Ano. Pochopitelně platí pro všechny papaláše a oligarchy. A jak známo, ti nejvíce nejhlasitějí řvou, aby přehlušíli plebs. Proto tolik křiku o progresivním zdanění. Národe, probuď se, pokud tu nechceš mít dnešní Ukrajinu......
  • Ještě se to hýbe proto to zdaníme.Až se to hýbat přestane budeme to dotovat.( trochu upravený citát Reagana ).
    Kdyby socialisté zřídili stát na Sahaře, do deseti let se tam dováží písek. ( trochu upravený citát Churchilla).
  • Proč někdo daně platit musí,bývají to povětšinou zaměstnanci a někdo platit může ,ale nemusí a ještě se rozčiluje jak mu je ubližováno.
  • ČSSD přivedl Sobotka k propadu,horšího předsedu si tato strana zvolit nemohla.
  • kudy kam. Zubatá Pleš je ochotna se proti panu Babišovi schopna spojit i se soudruhy.S těmi kteří nám pěkně v minulosti zatli. Bohušu Bohušu to bude volební ostuda!
  • Z predvolebnich slibu je mi nevolno. Politici vzdy slibuji a po volbach je zasahne ztrata pameti.
    Paroubek byl ochoten se spojit treba i s martany- to by bylo lepsi,nez Sobotkova svatba z komunisty.
    Touha po moci a korytech je u nasich politiku silnejsi nez sebeucta a rovna pater...
    • To ano. Mohou si za to ovcané. Ovce čekají, že je nějaký ovčák zavede na zelené pastviny a zatím jim dá koblihu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit