Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mrrtttttRrrrr piiiiiiica!!!!!!!! Uueeeeeee!!!!!!!!! Mmrrrrrd krumpacem do hlavy!!!!!!! 6ueeeeeee+!!!!!!!!! 

  • Vláda si pomalu připravuje výmluvu na případnou třetí vlnu a to tak, že otevře hospody 50 na 50, aby našla nevinné viníky případné třetí vlny v budoucnu.


    • Také se může stát, že bude všelidové referendum a tato vláda poputuje ihned do tepláků.

      • To by se stalo v zemi, kde jsou samostatní a soudní občané. U nás stačí dát ovcím koblihu, k tomu pár sprostých hradních "bonmotů" a slíbit, že bude líp.

    • Předpokládal bych, že vláda předstoupím před občany a řekne, že za obrovské peníze, které rozházela pro své kamarády neudělala pro občany nic. Jenom nám přikázala nosit roušku, kterou si musíme sami koupit, přestože platíme zdravotní pojištění. A samozřejmě, že se na příkazu porušujícím zákony snaží ještě sprostě vydělat, proto dala policistům právo ty co roušku nenosí pokutovat. Na testy vás musí poslat lékař, protože když budete zodpovědný a na test si zajdete sami, protože vám z nemocnice vrátili po operaci příbuzného a ten vás nakazil, tak vám toto sprosté výpalné pojišťovna nevrátí. A všimněte si, že když vláda dovolila lidem v létě cestovat, aby znovu přivezli další várku koronaviru, tak nás vláda sprostě obviní, že se nákaza objevila proto, že nedodržujeme nařízení vlády. Tuto vládu jsme volili a měla by dělat jen to, čím jsme jí pověřili a ne nás sprostě ždímat a tvářit se, že je to v pořádku.

  • Stejně ale statistiky říkají,  že většina lidí (62% všech úmrtí v Česku) umírá na nemoci oběhové soustavy, případně na novotvary (kardiovaskulární a nádorová onemocnění). 

    Statistické údaje ÚZIS i ČSÚ dále uvádějí, že od ledna do konce října v Česku zemřelo celkem 94.820 osob

    Na nemoci oběhového systému, zejména srdeční infarkty a mozkové mrtvice, zemřelo za období leden-říjen 2020  36.000 obyvatel - na kardiovaskulární onemocnění tedy zemřel více než každý třetí zemřelý občan ČR (36 % všech úmrtí). 

    Druhou nejčastější příčinou úmrtí jsou nádorová onemocnění, na které zemřel každý čtvrtý  zemřelý občan ČR (26.000 osob, t.j. 26 % zemřelých). 

    Třetí nejčastější příčinou úmrtí jsou onemocnění dýchací soustavy, v důsledku kterých zemřelo  celkem 8.440 osob (tj. 08 % zemřelých). 

    ---------------------------------------------------------------------------------------

    Co je proti tomu těch 5.872 zemřelých (t.j. cca 6% všech zemřelých) v souvislosti s ARS (Akutní Respirační Syndrom), způsobeným virusem 2019-CoViD?

  • Opravdu se těším až po volbách v příštím roce bude celá nynější vláda stát před soudem za zločiny, kterých se dopustili v tomto roce s podvodem zvaným kovid.

    • vanhorne

      "nynější vláda stát před soudem za zločiny"

      When pig flies.😉

    • Přej - a bude Ti přáno...

      Dej - a bude Ti dáno...

      Měrou vrchovatou!

      • Pokud si myslíš, že se mi přání postavení vlády před soud může vrátit jako bumerang, tak to se mýlíš. Jsou na zemi bytosti, které mohou podobné věci přát bez toho, aby je to nějak poškodilo.

        • Bytosti možná...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit