Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vliv nepřátel demokracie a samolibých eurohujerů se nevyhýbá ani Rakousku. Pauperizace Evropanů je základním průvodním jevem současné situace v EU.

  • tomasperny

    Tak tohle je hodně slušný bizár. Ale na druhou stranu říkají v Rakousku věci na pravou míru a nezaobalují to do nějaké slušivé omáčky, jako to bylo u nás. Jako já jsem v pohodě. Mám software na správu dluhopisů a již delší dobu si tvořím investiční portfolio, které si nějakým způsobem spravuji. Teď ještě přemýšlím nad nákupem zlata, případně investiční nemovitosti. Ale tam je ta situace teď hodně proměnlivá, tak ještě uvidím.

  • Pro Diwa 30.zaří 2023

    ...měl si ho v komunismu jistý...

    Ale u nás nikdy žádný komunismus nebyl...

    Pouze komunistická diktatura...

  • Nehammer - hmmm, také dobrý magor...

  • nakupujte v Polsku - mrvíte ekonomiku ČR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-elektrina-bude-draha-i-pristi-rok-podivejte-se-kolik-budete-platit-237520

  • Dříve lidé spali ve stejně místnosti z krávou živitelkou. Vydávala dost tepla. Také spávali za pecí nebo v seníku.  Máme se tedy kam posouvat.

    • Teď jim krá.va radí dva svetry

  • Politici jsou se svými platy a náhradami naprosto odtrženi od reality. Hlavně nakoupit co nejvíc zbraní za stovky miliard. Lidi ať se o sebe nějak postarají.

  • Radši si koupím svetr než drahé energie, ale to nikomu z vás nedošlo ,jeď se podívat do Anglie,SRN. Sociálně slabí nasekají dětí jako smetí a potom chtějí ,aby stát je živil ,to je zvrhlost! První co by se mělo u nás mělo zrušit je tříletá rodičovská .My jsme rozmazlený socialistický stát!

    • Diwa

      V první řadě zrušit dávky a další sociální systémy ! Prostě je o 90% zregulovat. Proč by lidé měli pracovat, když jim sociálka zaplatí nájem, energie atd...Plno lidí může normálně pracovat, ale proč, když je stát živí ! Krom toho, rodičovská je sice na 3 roky nebo na čtyři roky, ale nikdo ty mámy nenutí aby s tím dítětem byla doma ty tři roky, může jít klidně pracovat po roce, dostane ještě více peněz díky tomu, ale zásadní problém je v tom, že ty děti Vám nemá kdo hlídat a jednoroční nebo dvoleté dítě Vám do školky "logicky" nikdo nevezme ! Děti se do školek berou od třílet......proto té mámě stejně nezbývá nic jiného než ty tři roky prostě doma být a potom dá dítě do školky ! Tohle bych neřešil, řešil bych štědrý sociální systém, díky němu žije 50% lidí.....a spousta z nich může jít dělat, jen se jim nechce !

    • KIMCID

      Nic o tom nevíte že? Ona není tříletá. On je balík peněz na mateřskou  a ten se dá vzít na 1-3 roky a je to na rozhodnutí. Svetr si vem když jsi b l b ej. Kdy tvoje energie postavená z peněz tvých rodičů(elektrárny) maji jinde levněji než ty doma.

      • V Německu kdyby jsi šel po dvou letech do práce tak by na tebe koukali skrz prsty, že nechceš dělat! A přečti si ,a prosím tě ne v azbuce co je mateřská a co je rodičovská! Neoháněj se mými rodiči, moje rodiče s tak velkou láskou ten socialismus a komunizmus nebudovali. Já jsem si na svůj důchod taky musel vydělat. Co by jsi poradil občanům Sovětského svazu(říše zla) ,aby chlastali ještě více vodky ,když hodně mrzne?

        • Diwa

          Jardo, bereš to moc zhurta........ty si si na svůj důchod musel vydělat a měl si ho v komunismu jistý ! To je ten rozdíl oproti dnešku, měl si všechno co si měl a nikdy si nemusel řešit že přijdeš o práci a že ti stát zvedne energie a sebere část důchodu ! Dneska je to přesně opačně ! Takže bych řekl přesně opačně, dříve si byl jako v bavlnce a dneska se musíš ohánět ale s velkou nejistotou. Lidi také dnes pracují a musí si vydělat na důchod, ale nikdo ti neřekne jestli ho vůbec dostaneš a kdy. Takhle tady můžeme diskutovat celý den......

        • KIMCID

          Hezky si lžeš do kapes. Tvoje rodiče a ty jsi socialismus budoval! A teď chceš po demokratické vládě důchod ze socíku. Nevím co sem motáš sovětský svaz Nováku? Ale jak vidno z toho co jsi napsal, nedal si nic k tématu a ani si téma neudržel. :D :D

  • Zajímavé, jak tahleta "moudra" ponejvíce lezou z osob, které berou desetinásobek průměrného platu při nulové odpovědnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit