Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako proč ne? Já mám třeba fotbal celkem ráda. Občas se na něj ráda podívám i v televizi. Je mi ale jasné, že moc takových žen není. Co se týče hraní, tak do toho bych ale asi nešla. Na sporty moc nejsem a jak se znám, tak bych se u toho určitě při prvním pokusu nějak zranila nebo něco podobného. 

  • Ženy, stejně jako "kopálisti" v Česku (i jiných zemích) hrají KOPANOU!

    FOTBAL - to je něco úplně jiného!

  • TheGGG

    co je todle za feministický libtárdí sluníčkový blábol... děláte jak kdyby někdo ženám bránil hrát fotbal nebo dělat jakýkoliv jiný sport... že to diváky nezajímá, nikdy tam nebudou rekordy jako v mužských kategoriích a nikdy to nebude tak velká show jako mužská verze, je prostě dáno tím, že dívat se na bandu hýkajících kvočen co utelkly z kuchyně prostě není divácky atraktivní... ale je to jen o preferencích...

  • S tímhle tématem mám osobní zkušenost. 
    Jednou jsme v rámci letní přípravy jako dorostenci (bylo nám cca 16-17 let) sehráli přátelský zápas s ženským týmem Sparty. 
    Dělali jsme si z toho legraci, ale objektivně - klobouk dolů. Děvčata nás překvapila byla kvalitním a jistě velmi, velmi vyrovnaným soupeřem. Od té doby jsem opatrný, abych ohrnoval nos. 

    Přeji Vám děvčata hodně úspěchů. 


  • Hmm... Když chtějí ženské hrát fotbal, proč by nemohly?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit