Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I používání příborů a jídelního nádobí bude považováno za rasismus. Hezky rukama z vydlabané tykve jako naši barevní bratři.
    • barevní bratři??

      před 500 tisíci léty se od šimpanzů oddělil rod homo.Šimpanz má 24 chromozomů ,člověk 23.dva chromozomy šimpanze se tehdy spojili v jeden,je to náš druhý chromozom a na něm je gen Foxp2,který zodpovídá za řeč.Žádný jiný typicky lidský gen neexistuje.Jelikož černoch mluví,je to člověk.DNA člověka a šimpanze se liší 1,6%.Tak jako ptáci mají křídla,a přesto nejsou všichni stejní,ale mají řadu druhů,tak všichni lidé mluví,ale přesto nejsou stejní.Druhy se mezi sebou nemohou rozmnožovat,ale i pes a vlk se mohou mísit,ač jde o dva různé druhy.V čem lidé nejsou stejní? jeden člověk od druhého stejné rasy se liší až 75 geny. Běloch=europoid=kavkazan= árijec(jde o synonyma) je míšencem Neandrtálců (2-6%DNA= bílá kůže ,modré oči a podotýkám,že Neandrtálec nikdy v Africe nebyl) s homo sapiens a nazývá se Anatomicky moderní člověk.

      Černoch nemá z Neandrtálce vůbec nic,takže se od něj lišíme více než 2-6%.Významné je,že má jiné krevní skupiny,jinou stavbu kostry,jinou histologii kůže a adnex,jinou imunitu(chybí několik TLRreceptorů),jinou srážlivost krve a jiné farmakologické reakce,(např lék Bidil,některá antidepresiva atd.),neschopnost adherovat kyslík ve výškách(žádný černoch na Everest nikdy nevyleze),absence některých enzymů a rozdíly ve vyšší nervové činnosti nebudu ani zmiňovat.

      takže opravdu bratři ???



       

      • nesmíš to brát tak vážně, trošku nadhledu prosím
        • toto není názorový ani náboženský spor,kdy by stačilo trošku nadhledu aby každý vyšel tomu druhému vstříc.Toto jsou dvě reality,které nelze změnit.Běloch prostě není černoch.

          Oficiální propaganda dnes vytrubuje lži,že černoch je prostě opálený běloch atd. Pokud tomu někdo uvěří,pak se může stát,že dostaneš v nemocnici  transfuzi krve od černocha a bude po Tobě.

          Další lži se točí kolem popírání lidských ras.Slovo rasa je tabu,smí se snad říct jen plemeno,ale jen u dobytka.ALE! ,ale ve  forenzní antropologii jsou rasové rozdíly jednou ze základních informací.Takže na jedné straně vědy se popírá to,na čem druhá strana stojí.Taková věda,ve které se lže,to ať se na mě nikdo nezlobí,to prostě žádná věda není.

  • Nejvíce extremističtí jsou merkelovští extremisté, kteří propadli merkelovskému migračnímu opojení a nemohou nebo nechtějí vystřízlivět z merkelovského migračního opojení. Tito šílenci jsou schopni učinit maximum pro zničení evropské civilizace. Tajné služby ve službách Bruselu a Berlína se staly ozbrojenou ideologickou úderkou, která má participovat na sebedestrukci evropské civilizace.
    • No nevím, jestli ve službách Bruselu a Berlína, ale každopádně v Kremlu z radosti popíjejí vodku a tančí kozáčka. Už se těší, jak Evropě "poskytnou bratrskou pomoc" a CCCP bude sahat až k Atlantiku, jak o tom snil už tovarišč Džugašvili, přezdívaný "Ocelin" (stalin).

      • KIMCID

        Ty už taky nepij Občan.

  • Z článku vyplývá,že fízlové EU se spojili proti svým občanům a za jejich peníze jim škodí a autorovi to přijde normální .

    Neomluvitelná a zásadní chyba je v tom,že v pluralitní demokracii,za kterou se tento system označuje,jsou lidé sledováni tajnou policií,resp.tajnými službami napříč EU,jejich názory a vztahy jsou známkovány a jejich jména zařazována do škatulek,aby jim úřady házely klacky pod nohy co živi budou .

    To jsou praktiky fízlů totalitních režimů ,které známe dobře a s tím i konce kam to vede-atmosféra podezírání a strachu,donašečství a pokřivených charakterů,dezintegrace soukromí za pár let vyústí v ochrnutí tvůrčího potenciálu,stagnaci a zaostávání.

    Uvědomují si vůbec politici ,že činnost tajných služeb páchá větší zlo než ti,kteří jsou jimi sledováni? A to co tu vytváří-demokracie bez svobody projevu-to jako je ten system,pro který byla revoluce? 


     

    • Hmm, že by se ti "fízlové EU" učili od komunistických fízlů CCCP?

      • nejde o to,že by na existenci tajných služeb bylo něco principielně špatného-i my občané na ně spoléháme,že nám tu nic nebude vybuchovat atd.,jde o to,že tajná služba má pracovat tajně a tak,aby do chodu společnosti založené na důvěře vstupovala způsobem,který ji nebude rozvracet nebo zastrašovat.

        No jistěže se fízlové učili od sebe navzájem ,aby pak předseda ČSSD Hamáček mohl blbě zakrákat -"sledujeme vás a víme jak na vás!"

        Co tím způsobil?Odcizení,zastrašení občanů,kteří pak stát pociťují  jako nepřítele.To je moc a moc špatně a i kdyby se o nápravu snažil,trvala by roky.Jenže ty tajné služby se nesnaží,oni se raději paktují s cizí mocí proti nám.A budou to dělat dlouho,ale ne věčně.

      • KIMCID

        Kdepak ty se učili od Britů a jejich koncentráků v Burské válce

  • Zastírací manévry, aby nemuseli zveřejnovat zprávy o ZLOČINECH MUSLIMŮ v zemi - ve zprávách Tiscali dosuď není nic o VRAŽDĚ OSMILETÉHO CHLAPCE jistým MIGRANTEM Z ERITREJE, který chlapce shodil pod vlak spolu se čtyřicetiletou ženou. Té se naštěstí podařilo před přijíždějícím vlakem zachránit. Ti dva přitom se s oním zrůdným Afričanem neznali, nikdy ho předtím neviděli!

    Vrah, který dvojici do kolejiště strčil, se po činu pokusil z místa utéct, podle agentury DPA ho ale zadrželi kolemjdoucí, kteří ho pronásledovali až před nádražní budovu. 

    Málo pochopitlené je, jak šéf frakce sociální demokracie (SPD) v regionálním hesenském parlamentu Günter RUDOLPH se nestyděl vyslovit "varování", že je nepřípustné, aby se tato „hrůzostrašná vražda zneužívala “pro politické účely!

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Už v roce 1938 Karel Čapek popsal obdobný zločin ve hře "MATKA" - v zemi napadené nepřítelem jsou všichni muži vyzváni k obraně vlasti. I nejmladší syn Toni chce bojovat - matka ho odmítá pustit, její rozhodnutí se ale mění ve chvíli, kdy v rádiu slyší zprávu o svržení pumy na školu plnou dětí: 

    ŽENSKÝ HLAS V AMPLIÓNU: Slyšte, slyšte, slyšte! Voláme k ampliónu celý svět! Voláme lidi! Nepřátelská letadla napadla dnes ráno vesnici Borgo a svrhla pumy na obecnou školu. Do prchajících dětí střílela ze strojních pušek. Osmdesát dětí bylo raněno. Devatenáct dětí postříleno. Třicet pět dětí bylo výbuchem… roztrháno. 

    MATKA: Co říkáš? 

    DĚTI? COPAK NĚKDO ZABÍJÍ DĚTI? 

    TONI (hledá na mapě): Kde to je… kde to je… 

    MATKA (stojí jako zkamenělá): DĚTI! MALÉ - USMRKANÉ - DĚTI! ... 

    Pak strhne ze stěny pušku a podává ji oběma rukama Tonimu - s velkým gestem: Jdi! 

    • A německá politička od Zelených vinu za vraždu dávala poškozeným s tím, že prý nestáli dost daleko od kolejiště.

    • Karel Čapek už tehdy ukázal na příkladu Matky ,jak se projevuje extremismus:

      "Pak strhne ze stěny pušku a podává ji oběma rukama Tonimu - s velkým gestem: Jdi! "

       Máme se z toho poučit,že i když budou vraždit naše děti,nesmíme se dát
      strhnou k projevům rasismu a xenofobie jako ta extremistka 
      Matka,která se neštítí vlastního syna poslat vraždit.

      (tento příspěvek je financován z fondů EU)

      • Hnusná úvaha - nijak se nelišící od jiných příspěvků tohoto "nicku"

        • anton.janak zase nic nepochopil

    • Podobný případ jako ve Frankfurtu nad Mohanem se stal už 20. července v porýnském městě VOERDE, kde 28-letý muž zde shodil před projíždějící vlak čtyřiatřicetiletou ženu 

      - ta následkům svých zranění podlehla. 

      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      I v tomto případě policie udala, že oběť a pachatel, který čelí obvinění z vraždy, se neznali. 

      Vrah se podle deníku "Frankfurter Allgemeine Zeitung" narodil v Německu, podle vlastních slov ale je rovněž muslim, přesto udává národnost srbskou a má srbské státní občanství.

      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      I o této cause tajné služby (o většině tisku nemluvě) v celé EU "cudně pomlčely"...


  • Asi to nesouvisí s článkem, ale nevím proč jsem si vzpomněl na tu hlášku "ale ten tón, ten tón jakým to říkáš" z hodime se k sobě miláčků?.... 


  • Jó jen tak dál a jsem zvědavej kam až dojdeme,když už se dnes pojem kultura označuje jako extremismus.

    Citát: "... – za
    skrytý rasismus, maskovaný pojmy jako identita či kultura."

    Takže přátelé-ne abyste se chovali kulturně,pěkně jako prasata-jen ať každý vidí že nejste rasisti a extremisti!

    • KIMCID

      Neboj demokrati jsou tak podělaný strachy, že by je někdo shodil, že za extremisty klidně označí i zahrádkáře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit