Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se zas nějaký šmudla od novin vyznamenal. Tady pan Haidler především nazýval věci pravými jmény. Tak jako tady pan prezident. Je k popukání jak desítky romů posílají na hrad fotky z práce. Až podezřele zdařilé a profesionálně udělané.Ale nikdy nepřeváží ty tisíce parazitů kteří se systémově vyhýbají práci. Na sociálkách si vyřvou peníze. Právě kvůli nim jezdíme do Kanady na víza. Do Anglie jeden čas až po prověrce na letišti. Nyní banda fasuje byty, které po čase vybydlují. Posílají vyřvané děcka do škol a chtějí pro ně výhody a romské asistenty. Pořád jen šanci ...... NE. Už jim čas vypršel. Definitivně.Je třeba věci nazývat pravými jmény.

  • Ačkoli Zemana vůbec nemusím, tak to tom jeho citovaném výroku má pravdu.

  • Nemýlíte se. V časech ČSSR pracovali Cikáni v dělnických profesích jako v naprosté většině nekvalifikovaní nebo zaučení, vyučili se nebo odmaturovali jen ti, kteří byli nějakým způsobem separováni od "komunity". Je pravda, že i mezi těmi nekvalifikovanými se našli dobří organizátoři, kteří pak pracovali jako přední dělníci (předáci), protože kvůli absenci vzdělání nemohli zastávat posice mistrů.

    Vynechal jsem umělecké prostředí, protože tam nemám přehled. Poznal jsem prostředí kopáčů, průmyslových a zemědělských dělníků.

  • Zeman jen řekl, jak to za sociálismu bylo. Zbytek byli invalidní důchodci a těhotné. Nebo to bylo jinak? Že bych se mýlil?
  • Kdo stvořil dnešní "populisty" ?

    Nýmandi, kteří včera vlàdli tak, jak vládli a nesmyslná migrační politika evropské únie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit