Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdá se mi až morbidní, když údajní klimatičtí "vědci" dokážou takhle nestydatě lhát, že existuje prý bezprecedentní změna klimatu a že ten zlořečený CO2 trhá rekordy za kolik tisíců , desetitisíců nebo statisíců let zpátky. Cudně přitom zamlčují, že ještě před milionem, dvěma byla koncentrace více než dvojnásobná. Nemluví o tom, že pokles CO2 pod hranici 0,02% by znamenal obrovský problém pro flóru a tím i pro všechny živočichy(současná koncentrace je okolo 0,04%). Znamenalo by to chabý růst plodin a s tím nutně i smrt milionů lidí hladem. Tak si zahravejte!

  • Já na fotce nepoznám, jestli jde o medvěda hladového nebo starého a nemocného. Věřil bych nějakému zvěrolékaři, který ho prohlédne a rozhodně ne fotografům. 

    Připomenu např.:

    "3. 9. 2015, 8:28 Pohnou drastické fotky utopeného syrského dítěte Evropou? ptají se média. Svět obletěly šokující fotografie mrtvého chlapce ze Sýrie, který se s nejméně 12 dalšími lidmi včetně svého bratra utopil cestou na řecký ostrov Kos. Tělo tříletého Ajlana vyplavilo moře na pláži v Turecku nedaleko města Bodrum.

    .....

    "7. 09. 2015 9:44:56 Tak jsme se měli dojímat nad fotografií mrtvého utopeného dítěte. A nakonec je vše jinak. Pallywood opět zvítězil. Moc se k tomu nedá říci a proto jen tyto tři fotky, ukazující hyenismus a hon za senzací za každou cenu. Dítě bylo nalezeno jinde a v jiné poloze, ale to nebylo atraktivní a tak bylo nutné mrtvé tělíčko přenést a naaranžovat."


  • Marcelskrc

    Z té fotky je mě vždy zle

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit