Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi bych nešel skandovat před budovu těch prevítů z ČT. Jsou samolibí, arogantní a sebejistí.

    Pokud mají čím, měli by se asi zamyslet a všichni propagátoři hadráku nad tím, že tisíce lidí jsou opět nespokojení a stojí jim za to protestovat.

    Hadrák začal podobně, napřed pár lidí a potom? Já vím, fialoví to nemají do Kyjeva daleko a měli by kam utéct, ale snad by to ani nebylo potřeba, kdyby obyčejným lidem více naslouchali.

    Nikdo rozumný se nechce vracet před listopad 1989, ale on ten dnešek zase tak růžový také není. 

  • Ta "inflace nedosahuje parametrů tzv. měnové reformy roku 1953 - ta zasáhla 

    veškeré obyvatelstvo ČSR, To přišlo o cca 105 miliard korun. Ceny,  důchody 

    i mzda se snížily v poměru 5:1. Pokud hotovost člověka přesahovala 300 korun, 

    které se měnily v kurzu 1:5 -  všechna ostatní hotovost byla měněna 1:50.

    To byla ukázková - BOLŠEVICKÁ - "měnová reformy" - i peníze "na výměnu"

    se tiskly ve stalinovském Rusku s jeho koloniemi . . . 

    KOMUNISTICKÁ ZLODĚJNA TO BYLA ! ! !

  • Matematika, matematika páni redaktoři. 11,5% z čeho? 

    Meziměsíčně? Meziročně? 

    Mléko zdražilo o 70%, máslo o 65%, chleba o 55%, maso o 87%. není kde bydlet a když náhodou bydlíte, tak se třepete strachem, jaký přijde účet na energie (pokud nemáte vlastní elektrárnu).  11?5% je lež statistického úřadu. Ale my žijeme v běžném životě a víme o kolik se zdražilo. 

  • henrys

    Na připomínkách 17. listopadu se zdůrazňuje hodnota svobody a demokracie - to, že k tomuto článku není povolena diskuze jen potvrzuje, jak je důležitá ta svoboda slova!!! 😂



  • henrys


    Jo, to mi bylo jasné  od začátku a asi 1/4 lidí co hlasovali v referendu o vstupu do buzno aliance! Ale pan Klaus to propagoval jako premiér, a potom to jako prasedent podepsal - takže jeho jasnozřivé "já jsem proti" přišlo jaksi s křížkem po funuse!!! 🤮

  • henrys

    Ano, tohle je realita - zboží, které běžný občan nakupuje denně podražilo o 100% i více a pak jsou věci, které ne tolik často nakupujete... Takže věřím spíše vašemu číslu 30-40% než statistikám! 🤮

  • henrys

    Nejvíc se dnes směji těm kapi buznám, co se vysmívali nám: Neměli jste banány a toaleťák! 😀 Tak na banány jsem sral skoro vždy, a toaleťák si dnes sice koupíte, ale za příplatek asi 120%! Tolik kapoušským posměváčkům!! 😛

  • mun.go

    U článku "Na připomínkách 17. listopadu se zdůrazňuje hodnota svobody a demokracie" zde na Tiscali není diskuze - připomenu alespoň zlatá slova premiéra Fialy, která média v ČR necitují: 

    Musíme sa o našu nezávislosť, o našu slobodu, o demokraciu starať – a to je podľa mňa hlavné posolstvo 17. novembra, uviedol český premiérPraha 17. novembra (TASR) - Som šťastný, že sme sa zbavili komunistickej totality a že sme mohli začať žiť v slobode a demokracii – že ľudia mohli začať robiť to, čo naozaj chceli, povedal vo štvrtok český premiér Petr Fiala. Vyjadril sa tak po tom, čo položil kvety a zapálil sviečku pri pamätníku Nežnej revolúcie na Národnej ulici v Prahe, informuje spravodajkyňa TASR. "Sedemnásty november je pre mňa najkrajší štátny sviatok práve preto, že sa s tým spája mnoho osobných spomienok a súvislostí. Pre mňa 17. november 1989 znamená naplnenie mojich snov," povedal Fiala a dodal, že za výdobytky Nežnej revolúcie neprestane byť vďačný.

    Dovolil bych si dodat, že právě ta svoboda a demokracie poněkud v poslední době pokulhává - nejen zaváděním cenzury - a lidé, kterým klesá životní úroveň kvůli politicky vyhnaným cenám energií jaksi příliš nejásají.

  • mun.go

    Tady na "Kurzy.cz" mají poněkud vyšší čísla (meziroční inflace 18%). Samozřejmě občan pociťuje zvyšování cen všeho, nejen toho, co je pro statistiky ve spotřebním koši. A rady NERVu dovedou opravdu vynervovat i největší kliďase.

    Pokud chcete srazit schodek, budete muset lidem zvýšit daně, radí NERV vládě
  • Inflace řadového Čecha je 35-40% (to co běžně a každodenně kupujeme). Ty jejich čísla jsou jen pro tupé ovce.

  • Diwa

    Zmizet z tohoto spolku leváků a neumětelů ! Celá EU je jeden velký problém !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit