Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 8,9% ? Ubozí němečtí penzisti!!

    Letos jenom na Rhodos. 

  • goyim

    "Za vysokou inflací stojí zejména prudký růst cen energií."

    A kdo stojí za prudkým růstem cen energií? To už "novináři" neřeknou. Kdyby za tím totiž bylo Rusko, tak to zmíní při každé příležitosti. Jenomže ona to není chyba Ruska, že ano. V angličtině se tomu říká lying by omission neboli lhaní opomenutím, naprosto běžná praktika západních stenografů.

    Mimochodem, toto ještě není konec. Geront Bidet plánuje zastropování cen ropy, aby omezil příjmy Ruska. To ceny vyšroubuje ještě víc - to říká OPEC+, ne já. Zasmějme se.

    • Někdo by řekl, že v evropském parlamentu sedí jen samí pitomci, kteří neví, kolik je dvě a dvě. Nenechme se mýlit. Pitomců je tam zcela jistě dost, ale mezi nimi je celá řada těch, kteří jsou posedlí mocí a všemi těmi "nesmyslnými" nařízeními se snaží naplnit svou touhu po moci. Myslet si, že s postupem civilizace se od těchto tužeb lidé oprostí, je mylné. Lidé jsou v podstatě stále stejní. Jediné co může pomoci, je aktivně se proti nim bránit a tlačit na naše politiky. 

      Co, kromě výše uvedeného, mi vadí snad ještě víc - a tady spatřuji paralelu - je devótnost našich vrcholných politiků. Stejně jako kdysi komunisté byli v předklonu před sovětskými mocipány , tak dnešní politická špička je ve stejném předklonu před EU a počíná si se stejnou oddaností vůči ní. Velice dobře je to vidět nejen u pirátů, ale i u našeho premiéra Fialy. Můžeme to snad změnit u voleb, ale mainstreemová média jdou na ruku současným politikům a výrazně ovlivňují i náladu ve společnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit