Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vláda pod vedením ing. Andreje Babiše udělala pro Česko více,

    než si dovedete představit!

    Prostudujte  si  ekonomické  ukazatele  Česka a ostatních zemí

    Evropy v té době . . . 

  • Už jsme to jednou zažili inflace v Evropě ve 30 letech minulého

    století - tehdy Německo bylo ve stejném ekonomickém srabu, 

    jako je Rusko teď  -  tak přepadlo 1.  září 1939  Polsko,  potom 

    i ostatní země Evropy -  a teď to bude  (vlastně už je)   RUSKO,

     jenom potáhne opačným směrem (jako už 21. srpna 1968)...

  • Třeba by Babišova vláda pomáhala kromě Ukrajincům i Čechům. Jako pomáhají svým občanům ostatní vlády v EU. Všechny ( fakt všechny) státy udělaly něco s různým zdaněním. Dokonce i na té Ukrajině snížili daně na PHM a potraviny. Naše vláda nevládne, ta čeká, že to samo tak nějak vyhnije. Asi to nebude vláda naše, ale vláda, která bude po válce vládnout Ukrajině.

  • vanhorne

    "Vláda Fialy je nejslabší vládou od listopadu 89. "

    ANO, Buresova vlada v obdodi prosperity to bylo jine kafe, ze? Predsedovi vlady stacilo, aby na kazdem rohu vykrikoval:"Vsetci kradnu, Ja nelzu a nekradu, Ja jsem nejlepsi krizovy manager". Bures mozna byl dobry estebak, ale manager, kozel v zahrade. Kolik zustalo v erarni kase, kdyz Bures, baba Schillerova a cela ta sebranka sli k certu? Rad bych videl Burese a jeho partu jak by ted hospodarili s vyluftovanou kasou a "resili" problemy ktere musi resit soucasna vlada. Bures by asi rekl, ze je to spiknuti, sel by do "nemocnice" tim by to pro neho bylo odbyte. Koblihari a kremloboti ted musi misto koblih ohlodavat suche rohliky a kvicet neco o nejslabsi vlade.🤣

  • Fiskální politika Stanjury a spol. je nastavena tak, aby bohatší ještě více bohatli a chudí ještě více chudli. Vláda Fialy je nejslabší vládou od listopadu 89. Vláda Fialy "řeší" řešitelné problémy tak, že je razantně zvětšuje a dovádí do stádia neřešitelnosti. Neřešitelné problémy vygenerované neumětelstvím Fialovy vlády budou pak prezentovány jako důsledek špatného vládnutí Babiše a ukrajinské války atd. Vláda Fialy už teď si myje ruce jako Pilát. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit