Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdo pálil reketky s hlavicí opatřenou SARINEM viz video zveřejněné teroristy:
    http://vimeo.com/73528388
  • Wertyz Report: Syřané v Ghoutě tvrdí, že za chemickým útokem stojí rebelové podporovaní Princem Bandarem Novináři Dale Gavlak a Yahya Ababneh z Mint Press News ve své zprávě tvrdí, že lidé v Damašku a Ghoutě obvinili Prince Bandara bin Sultána z dodávání chemických zbraní rebelům.

    Ze spousty rozhovorů s obyvateli, bojovníky a jejich rodinami vyvodili, že spousta lidí věří, že jistí rebelové dostali chemické zbraně přes šéfa Saúdské rozvědky Prince Bandara bin Sultána, a že stojí za nedávným útokem. “Můj syn ke mně přišel před dvěma týdny a ptal se mě, co to podle mě bylo za zbraně, které měl nosit.” řekla matka bojujícího rebely Abi Abdel-Moneim z Ghouty.

    Její syn a dalších 12 rebelů bylo zabito uvnitř tunelu, kde byly skladovány zbraně poskytnuté saúdským militantem známým jako Abu Aayesha, který skupinu vedl. Otec zbraně popsal jako “ve tvaru tuby,” zatímco další je popsali jako “velkou lahev plynu.”

    Obyvatelé Ghouty tvrdí, že rebelové používali mešity a domy ke spánku a zbraně skladovali v tunelech. Bojovnice uvedená jako “K” řekla: “Neřekli nám, co je to zbraně, nebo jak je použít. Nevěděli jsme, že jde o chemické zbraně. Nepředstavovali jsme si, že by mohlo jít o chemické zbraně….Když saúdský Princ Bandar dával lidem zbraně, tak je musel dát těm, kdo s nimi umí zacházet.” řekla.
    S tím souhlasil i dobře známý lídr rebelů v Ghoutě uvedený jako “J.” “Militanti s Jabhat al-Nusra nespolupracují s dalšími rebely, kromě těch bojujících na zemi. Nesdílí tajné informace. K nošení a využívání takového materiálu zřídka využívají běžné rebely.” řekl. Byli jsme s těmito zbraněmi opatrní. Jenže bohužel, někteří bojovníci s nimi špatně zacházeli a explodovaly.” dodal.
  • Tak díky za zprávu, ktará je jako vždy zcela nanic. Média nás neustále zahlcují množstvím nepatrných informací, které ale, nepřinášejí nic nového. To nové totiž není o aktualizaci, ale o zdrojích a jejich věrohodnosti. Takže sami vidíte, že nic není tak jednoduché. Kdyby vedení tohoto serveru nebylo zkorumpované, mohlo by vynaložit několikanásobně víc peněz na objektivní zpracování událostí a jejich kvalitní distribuci. ( bez čím dál agresivnějších reklam) a hlavně pro dobro věci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit