Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Angela je překvapena ? Z hlediska ekonomiky Německo a celá Západní Evropa vydírá Východní Evropu, aby tam ty pohany vítala s kyticemi růží ve víře čeho ??
    • ... nauč se psát, troubo :)))
  • Mě to přirovnání pokulhává, nebo nám tím chtěl autor naznačit že Erdogan do čtyř let bude okupovat Německo podobně jako Hitler nás?
    V tom případě by měl Orbán začít budovat něco lepšího než jen žiletkové ploty proti uprchlíkům a asi by nebylo na škodu kdyby si Trump v dohledné době z Incirliku odvezl ty jaderné zbraně. Jen mi není jasné komu přijde NATO na pomoc když i sultán je členem.
    Kdyby byla Merkelová co k čemu zbalí těm dvěma třetinám fidlátka a pošle je si ten príma režim pro který hlasovali užívat v přímém přenosu. *6*
  • Momentálně se nám zdá a vše tomu naznačuje , že se tady formuje nový diktátor.
    Jenže Turecký prezident není zrovna nejmladší a pokud by odešel, tak na jeho místo nastoupí člověk který bude mít úplně jiné podmínky než současní představitelé dem. států.V podstatě nás naše demokracie a nástroje které mají hájit zájmy většiny dusí. Myslím tím všelijaká omezení, která nám brání přijmou cokoli co má smysl , protože to vadí tomu či onomu jedinci. V dnešní době v podstatě nelze prosadit nic . Je to podobné jako když pojedete v taxiku a budete řidiči kecat kudma má jet na ono místo. Možná , že to bude recept na posun v politické odpovědnosti hlavních představitelů. Čas ukáže .
  • a jejich pohůnkům leží v žaludku referendum. I kdyby si Turci odhlasovali kolektivní sebevraždu, je po tom každému ho...no poněvadž se jedná o jejich volbu. Když Němci hlasovali pro Henlaina tak hlasovali pro nějakou stranu, nebylo to referendum. Strany jsou nefunkční překonaný systém který vytváří politický a ekonomický teror. Stranický systém je zločinný a nedemokratický. Všechny prů...ery které na světě v posledním století byly a jsou, pochází od stranického režimu. A pokud vadí hlasování lidí žijících v cizině, pokud vím, sami to máme. Takže bychom měli jít příkladem a zrušit to. Pak teprve můžeme poučovat druhé.....
  • Ať kdo chce nebo ne, i tohleto je důsledek demokracie, atˇse to komu líbí či nelíbí. Demokracie, pokud není podpořena dobrou (třeba i křestanskou - ne podle církve, ale podle Bible) morálkou, mívá i tyhle legální konce. Nakonec jsme to zažili i na vlastní kůži po r. 89 až do dneška.
  • ... balík z tiscali.cz napsal klasický nekvalifikovaný pind, který nikoho nezajímá, na víc nemá :)))
    • ty nejseš bijec pitomečků...ty seš pitomeček *5*
  • Islám je stejný,ne-li horší než fašismus...se ještě v německu a celé EU nepoučili?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit