Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poměrně dost jedovatou žábou se nově jeví ta slovenka Čaputová. V projevu jasně řekla něco o hranicích, co se může a nemůže na Slovensku říkat. Taková slova mají v sobě poměrně dost jedu.Nestačilo, že slovenský poslanec zřetelně definoval roli některých cikánských matek.Těch které do nekonečna rodí děti, jen za to, že budou přijímat další soc. dávky.A přišel o poslanecký mandát.Tady ta jde ještě dál.Hoši slovenští, bratija naši - čekají vás těžké časy. Ale tady se věří, že národ Jánošíka to ustojí.A v pravou chvíli požene jedovatou žábu hore Hronom!

    • Starej se o tu naší jedovatou žábu, která sedí na Hradě.Paní prezidentka narozdíl od té naší politické karikatury je osobnost!

      • Vy dva budete též kvalitně vyvedení.Pokud někdo tu šmudlu z Bratislavy takto honosně velebí  nemá to v palici moc srovnané.Evidentně by jsi též rad přikazoval, co se může a nemůže.Takoví jsou miláčci celého národa.

  • vanhorne

    Nejen zaby, ale i nektere ryby jsou jedovate. Takova Perca fluviatilis, ta vyplivne jedovatou slinu a male rybky az 2 metry kolem se otravi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit