Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naši největší a nejmilovanější bratři z USA už asi budou zasahovat jen velmi zřídka.Oni totiž konečně začínají chápat, že onen vítr, který tak mohutně rozsévali po celém světě, se jim začíná vracet jako pořádné bouře, se kterými si nešťastný Obama a jeho čím dál víc bezradná administrativa ,řízená mohutnou židovskou loby přestávají vědět rady!Inu Irák, Lybie, Afganistán a nyní už i nešťastná Ukrajina jsou toho klasickými příklady!A těch pár letadýlek, vojáčků a lodiček, které s takovým humbukem rozmisťují za pomoci trapně servilních Poláků okolo Ruska báťuškovi Putinovi určitě strach nenaženou!Navíc Obama začíná ztrácet podporu i u svých bývalých tradičních satelitů!Tak už mu chlapci pomalu začínají zbývat jen takové fosilie jako Albrichtová, Clintonová a spol., které jsou však schopny oslovit už jen pár trapně servilních, zasloužilých disidentů a jejich přisluhovačů kdesi v Čechách!A argumentovat takovými již prokazatelně nedůvěryhodnými lháři a povodníky, jako byl Havel jim žádné úspěchy nepřinese!
    • Jó, není vůbec co dodat!
  • Všechno je to práce USA,oni chtějí iránskou ropu.
  • Zajímavé je, že k situaci v Iráku se zatím nevyjádřil žádný vysoký politický představitel naší republiky a ani také zástupci AČR . Již teď je jasné, že to bude mít pro nás neblahý ekonomický dopad a i toužebně očekávaný kontrakt na odprodej " přebytečných " L-159 ALCA je opět zhacen ! Nebude již komu jak dodat tyto letouny, tak i americké letouny F-16 *7* Irácká vláda se díky své vypočítavosti a lakotě minulý rok, kdy měla podepsat kontrakt na nové letouny L-159 sama potrestala . Miliardy dolarů nechal ISIL na severu země v bankách a teď si budou zachraňovat holé životy úprkem z Bagdádu do Iránu, protože nemají vlastní bombardovací letectvo , které by se mohlo pokusit nálety na pozice ISIL a jejich postup směrem na Bagdád zastavit. Přitom je jasné, že L-159 by v rukou trochu schopných pilotů byly v této situaci více než užitečné a tyto letouny už mohly brázdit Irácké nebe min. 6-9 měsíců ! Kdo chce kam, pomůže si tam sám a v Iráku to platí dvojnásobně ! Chtěli nás prach sprostě Iráčtí politici okrást a mysleli si, že dostanou L-159 zadarmo a teď pláčou nad vlastními hroby! Dál je fajn, že miliardy dolarů utracené naivní a krvežíznivou Amerikou buď skončily v kanálu a nebo v rukou ISIL ! *1* Amerika je nepoučitelná a zničí se brzy sama , buďte v klidu !
    • Naše L 159 by v Iráku u koryt nezachránila.Iráčané mají svých kolaborantů dost ,tak si je nyní řádně odporazí.I Česko bude brzo čekat co nejkrutější odporážení všech lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci a Česko dotlačili na pokraj státního bankrotu.Navíc bude nutno znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Pro vlastizrádce je třeba jedině co nejkrutější smrt na katovské mučírně.
  • Na to,aby si USA zopakovaly znovu agresi do Iráku,tak na to nemá finance.Takže současní rebelové zvítězí.Zas bude mít USA další zemi,která bude USA jenom nenávidět.
  • Nebýt teroristů, Rusáci neprodají ani samopal, natož raketu.
  • Američané jsou spokojeni. Zbraně prodali, tak se s nimi musí válčit. Bodou potřebovat další. Chuj na lidi, hlavně že je kšeft.
  • Kdy USA zastaví občanskou válku na Ukrajině



    Ve světle současných událostí je každému normálně myslícímu člověku jasné, že tzv. válku proti „teroristům a separatistům“ na východě Ukrajině nařídili kyjevskému režimu (Turčinov, Jaceňuk, nyní Porošenko) představitelé USA.....
    http://svobodnenoviny.eu/kdy-usa-zastavi-obcanskou-valku-na-ukrajine/
  • ...po tomhle bombarování může věřit Porošenkovi a vládě v Kyjevě jen blázen tohle nás čeká jestli se lidé neproberou je nejvyšší čas.....!
    Kyjevská vláda pravděpodobně použila při bombardování města Slavyansk „Bílý fosfor“

    http://svobodnenoviny.eu/kyjevska-vlada-pravdepodobne-pouzila-pri-bombardovani-mesta-slavyansk-bily-fosfor/
  • Starý gay tečka žije jako zraněné zvíře v doupěti, nemá nikoho, nemá rodinu, nemá přátel, jen se sžírá ve svých fantasmagorických představách, nevíte někdo jak by se mu dalo pomoci? Já sám jsem z něho smutný když vidím jak se trápí! Nejraději by někoho věšel, ale může si pověsit jen uválenou rubášku na kozí rohy!!
    • Ale členské příspěvky KSČM platí včas a poctivě, takže je užitečný.
  • Pověs si svého komunistu, zabiješ fašistického teroristu!
    • Bože Ty jsi pako

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit