Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Člověče Paroubku, dejte se znovu se svoji ženou vyfotit a opravdu si foto důkladně prohlédněte a pak musíte zjistit, že podobné výroky o tom, že Vám někdo něco přeje nebudete trousit. Jste opravdu pár k pohledání a Vaše paní za to oprvdu nemůže.
  • A ženy naopak litují paní Paroubkovou,že má hloupého a ošklivého muže-jenže s tím jeho původním postavením-kdo by to nebral,žeáno?
    • A nechcete mluvit za sebe? Nebo jste mluvčí všech žen a ony jsou povinny si myslet to, co vy? *2*
  • Paroubek má pravdu hlavně v tom ,že by se mělo došlápnout na banky,zvýšit jim daně.Okrádají lidi už dlouho.Paroubek má a měl vůbec dobrou vizi,zted to teprve poznáváme.Jeho žena je opravdů pěkná a chytrá.jen ,aby jim to vydrželo ! *6*
    • Paroubek došlápne na banky se zvýšením daně a banky si došlapnou ne čecháčka zvýšením úrokových sazeb.A co se vyřeší?
  • ještě,že tam Paroubek přiznává ironii, protože většině chytrých a úspěšných mužů pomlouvačná drbna by asi vadila.Nevím čím je jeho nová choť tak flustrovaná,ale o úryvcích z její knihy jsem se dočetl pouze na netu a myslím že mi úplně postačí,abych si svoji sbírku od dobrých autorů o tento "skvost s pera Paroubkové neobohacoval.
    • Frustrovaná, nikoli flustrovaná a ono to, co vypadá jako vyřizování účtů je mnohdy pravda(myslím v té její knize). Třeba to o Langerovi, že vyhrožoval novinářům a dost drsně - to je známo. A další věci taky... Leccos si ale netroufám soudit, jestli má pravdu, nebo jen kydá hnůj na Jirkovy nepřátele. Tak ysi to nekoupím, ale nekouopil bych si to, ani kdyby to napsal Livinka Klausová, Lucinka Talmanová, Kalousková, Káča Žak apod. Vždycky by to bylko značně subjektivní a hlavně to určitě nebývají nějaká literární veledíla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit