Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak dlouho bude trvat, než na určitá exponovaná místa dopadnou ničivé bomby a rakety? Islamisté docela dost riskují a je jen otázkou času, kdy začnou padat bomby a rakety na jejich mešity a území plošně. Jde docela do tuhého a USA džonynek je v prekérní situaci. A s ním chtě nechtě i ostatní, kteří byli do do toho průšvihu zataženi. *16*
  • USA - říše největšího zla na naší planetě , cozprasily co se dalo, Blízký východ, Jugoslávii, Kosovo, Ukrajinu a vypěstovaly hydru - Al-Kajdu. ISIS-ISIL, to je všechno jen a jen jejich práce a provádí to zcela záměrně. Je třeba, aby se proti nim postavil celý svět, protože celý svět ohrožují pouze a jen USA. .
    • oprava - rozprasily
  • teď mají us demograti příležitost se ukázat. to bylo keců že prý husajn má atomové vodíkové chemické bakteriologické a bůhvijaké zbraně možná i laserová děla a strategické bombardéry na antihmotu. vpadli do iráku udělali bor...el a deset let po jejich marasu je tam větší bída než předtím. tak ať teď cia ukáže jak moc jim jde o "bezpečnost" světa před jádernou hrozbou a že to nebyla jen strategická záminka kontroly obchodu s ropou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit