Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • svíčky, zahrádku, tábornický kotlík a studnu, ten na tom bude nejlépe. Doba jde stále kupředu a to by v tom byl čert, abysme se k těm dinosaurům nepropracovali. Média jso plná zpráv o králích, šlechta a další různá aristokracie je v politice, nechá se oslovovat "pane hrabě apod.", soudí se o navrácení hradů a zámků. Černoprdelníci opět vytáhli svou demagogii a kříže, zanedlouho budou stavět hranice a mučírny... Potom začneme stavět pyramidy pro ty nejbohatší, no a už to k pravěku nebude daleko.
    Já furt řikám, takovej trilobyt je lepší než mít hlad!
  • Da, da. V současnosti je opravdu nejzločinnějším státem ve světě USA. Ale Muslimum nefandím. Ale jen ať dají USA co nejvíc na frak.
  • Každé vítězství povstalců je i porážkou nejzločinější země světa,tedy USA.Proto současná vítězství povstalců ukazují,že svět se začíná ubírat správným směrem.
  • Všechny naše vlastizrádce,kteří nás zatahli do spolku s NATO a spolku s nejzločinější zemí svšta,tedy USA, bude nutno co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek celých těchto vlastizrádných rodů.
  • A bude se zdrazovat ropa. Saudove a spol si takto umelym zpusobem zvedaji zisky... Jenom se o tom nepise *4*
  • Ano ropa jde díky těmto konfliktům nahoru, long pozice, to přesně USA potřebují, protože ropa Brent , která se těží na Blízkém východě se dnes prodává stále dráž než ta made in USA , tedy za cca 113,45 dolarů za barel zatímco WTI z břidlic, tedy ta , kterou těží USA doma dnes ve velkém za pouhých 106 dolarů za barel a tak to potřebují Amíci srovnat a od konfliktů na Blízkém východě i na Ukrajině cena stále stoupá. USA mohou být spokojené, přes mrtvoly k vyšším výdělkům. Takto vypadají" lidská práva" ve skutečnosti - made in USA:
  • Vývoz USA" demokracie" v reálu. Čím více mrtvých tím lépe, nebudou ujídat chlebíček bohatým z Bilderbergu. Zdrojů je málo - surovin, vody, potravin, tak se to řeší - americky - Al-Kajdou , kterou vypiplaly USA v Afgánistánu, naroubovaly ji po celém Blízkém východě, v Africe,Asii i v Evropě. Na oko s ní bojují, v praxi ji využívají a to i v Kosovu v UCK, i tam byli jejich bojovníci a všichni pěkně bojovali proti Srbům za USRAELSKÉ a německé zájmy stejně dnes i na Ukrajině. Rehabilitace fašismu i využívání terorismu. .
  • tumáš čerte kropáč.tak o kolik se zdraží na pumpách?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit