Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane státní zástupče OK!!!!!!! Naši vládní politici stále neví koho svým vládnutím zastupují. Na hrabání a zlodějiny už mají léta přednost jen oni sami a ostatní posílají pod most. *1*
    • celá evropa si z vás dělá srandu---at tam budete mít kokokoliv v politice vždy budete menšina----neumíte nic jen-- podvádět--lhát a krást tak vás znají
  • Pane Ištvan - Pán Bůh Vás provázej, dávej sílu a ochranu. (za národ český : agent inzulín)
  • Blažek zastrašuje policii a judikaturu, když tvrdí, že zákrok byl neadekvantní a brutální. To si je měli zvát každého zvlášť? A jak by provedli domovní prohlídky, když nejvíce průkazného materiálu se našlo v tom Paroubkem nazvaného zločineckém pelechu - vládě. Nemusejí ten ksindl ani zavírat, stačilo by, aby se kolem jejich budov (parlament a budov vlády) postavil nebo opravil plot a strážné věže. Nebo udělat příští zasedání jako výjezdní do Litoměřic. Alespoň by si to ta prohlédli.
    • Ono to působí dojmem, že Blažek v tom taky "jede". Údajně prý věděl o té Klausově p.asárně s amnestií a snad se dokonce podílel na přípravě. Zřejmě nejen kvůli zabránění nominace Bradáčové (což se nakonec kmotrům nepodařilo), ale i možná i kvůli té amnestijní p.asečině se Nečas s Klausem postarali o vyhození Pospíšila z hodiny na hodinu. Za Pospíšila by to asi neprošlo. A tak si Nečas přítáhl z Brynclu toho dem.tního Blažka.
      • Blažek je normální b.b. Buď je tak naivní anebo prohnaný zločinec všemi mastmi mazaný!

        Pamatuji si jako by to bylo dnes, když Blažkův soukmenovec plakal, že chtějí SLOUŽIT této zemi! Pak dostal KORYTO a o nějakém sloužení v pravém slova smyslu-ani vidu, ani slechu!
        Promopro a podobné křivárny! Takže, milý Sašo, až Tě potkám, samou radostí Tě "pohladím" po Tvé vypasené tváři! *12*
        Tak, tak si to představovali s oběma Vašíky, že si rozdělí prebendy a na zbytek národa navalí daně a k tomu jim jistý ministr financí rozpustil důchodový fond, aby toho nebylo málo!
        Doufám, že jste DOSLOUŽILI, *12* *12* *12*
  • Pane Ištvan,držte se a děkujem i když vím ,že to budete mít těžké!!!!!!!
  • Každý poslanec skládá slib. Pokud nechce zvednout ruku pro určitý zákon a je bytostně přesvědčen, že zákon není dobrý měl by si stát za svým,a ne využít toho pro získání "trafiky". Pokud je na něj vyvíjen nátlak jeho strany a argumentováno loajalitou, je to taky špatně!!!! Poslanec má v parlamentu sedět za lidi a na za stranu a vládu. To už jsme tu měli. Pokud se poslanec chce vzdát mandátu, měl by to udělat ze své vlastní vůle a odejít bez jakých koliv nabídek. Jinak je to pouhý byznys a ne demokratický zákonodárný sbor. proto si osobně myslím, že zákrok byl oprávněný a hlavně by měl být dotažen do konce. Bendův argument, že si zadržení pohorší na mzdách je stupidní a dělá z nás zase ovce. Všichni víme že na takové pozici jim nejde o plat, ale státní zakázky, provize,úplatky. Na tom si velká většina TRAFIKÁŘU mastí kapsy.
    • Je otázka, jestli vůbec má poslanec brát víc než plnou náhradu nákladů s výkonem funkce plus průměrný plat. Bývají země, kdy poslanec má dost vlastních prostředků a funkcí vykonává jako "čestnou", aby se nějak realizoval, aby vykonal něco dobrého pro zemi.
  • Politik - poslanec je vlastně státní zaměstnanec,pobírá nějakou mzdu.A tak by peníze které vyplynou z místa v dozorčích radách měly připadnout státu.Po složení funkce - mandátu, by pak takový člověk nesměl zasednout do žádné dozorčí rady...A byl by klid.
  • Škoda že nezačali tak poctivě dokumentovat před cca 23 lety.
  • Nechápu vás pitomce,co řvou,když se konečně policajti do věci vložili za podpory státních zástupců. Co vlastně chcete. Jsem rád,že konečně veřejně ukázáno,že trafiky jsou korupce.Poslanec skládá slib,toho se má držet a hlasovat jak vidí a cítí.Proto ho lidi volili.Stranické šarvátky mě nezajímají a která strana preferuje politikaření,korupčení a trafiky,má ŠPATNÉHO PŘEDSEDU A ORGÁNY. to není o svobodě ale stranickém nátlaku.Tři šmejdi měli odejít a postarat se sami o sebe,jak nám to pořád 20let vtlouká ODS a pravicoví,že se má každý starat sám o sebe. Nikde jsem neslyšel,že stará strana nebo parlament. a právníci co tlučou proti stát.zástupcům a jsou na straně šmejdů jsou stejní parchanti. Dostanou zaplaceno, tak je svědomí netrápí.
  • Jestli je to pravda, tak Janoušek, Bém a další musí sedět !
  • Tak vidím že být to v rukou Pražských soudců tak už by byli venku čistí jako lilie, bylo prozíravé že tato kauza byla dána Olomouci a Ostravě!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit