Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna když byl Nečas v laufu mu seberou milenku to by naštvalo každýho roztouženýho bejka proto tak bučí.
    • Proč zde plácáš hlouposti ty však i nadále zůstává záhadou! *2*
      • Ty seš zábavný trotl.
  • Nakonec jediná dobrá zpráva může být že Kalda rozdal trafiky a Fišer je z nich může vykopat! I když nedojde k odsouzení vykopnutí bude fajn a "padni komu padni" bude učiněno za dost.
    • *14* *14* *14*
    • Fischer dostal také trafiku od hradního pána. Pokud se budeme řídit právní
      Ištvánovskou konstrukcí tak je to Zemanova odměna pro svého podporovatele
      z prezidentské kampaně. Těším se na jejich převoz do vazební věznice. *1* *1* *1* *1*
  • Pan Inštvan jedná jen a jen podle pravidel a zákonů, které mu to umožńují díky dnešní, poslanecké sněmovně s.r.o. "zákony na zakázku všeho druhu..za příplatek i dříve a přednostně"..co všechno tak nastavila a odhlasovala. Nečas se tedy rozčiluje zbytečně a vlastně i sám proti sobě... Mimo to přece pan Ištvan určitě není tak hloupý, aby se se svými lidmi dával do něčeho co i veřejně dokáže prohlásit, pokud by skutečně něco neměl v ruce. Něco a nejen něco.. určitě má , jinak by dál do toho nešel, kdyby si nebyl jistý. Takže žádný "Ištvanův systém", ale právě to Nečasovo "padni komu padni" a dodržování zákonů ve skutečné praxi nic víc nic méně. A to ještě nezačal pořádný tanec až ti mnozí přijdou o tu svoji "imunitu na všechno" , pak se půjde dál a dál...Takoví lidé si prostě nesmí myslet, že jim všechno projde a ještě mít tu drzost vyhrožovat a být sprostí vůči lidem a voličům za to, jak jim zkomplikovali již tak mnohdy těžký život.
    • Mělo by se také zvažovat, kdo půjde zatknout Kraďouska, když státu údajně podle něho vládnou policejní plukovníci. Souhlasil bych, aby Kraďouska přišel zatknout policejní poručík, no ne? *1*
  • Dělníkovi z ČKD žádný státní zástupce neublíží.

Sv*ně zločinecký mají oprávněně strach
    • Zločinci z KSČ a STB zatím také spravedlnosti unikají!
  • No to teda objevil Ameriku, miláček - zavřeli mu souložnici, tak to ho teda dožrali, navíc ho to celé extempore stálo tak lukrativní místo v republice. Nedivím se mu - mě by to rozvášnilo taky. Jako kdyby byl v politice prvně, tam je vždycky něco za něco, takže "padni komu padni " došlo i na něj a diví se. Bože co je to za člověka, ten opravdu nepřemejšlí hlavou a to byl favorit Klausův proti Topolánkovi. Nic se nenaučil za tu dobu než přišel na špici.
  • Péťo! Četl jsi román Komu zvoní hrana? Já myslím, že Tobě a hodně nahlas! Proto bych na Tvém místě zavřel ten otvor, který máš pod nosem a zpytoval svědomí, které není z nejčistších, jak se zdá.(A nejen zdá!)
  • Toljo proč teda nejsi v lochu? Mohl bys být odbojářem proti vlastní vládě a systému který jste vtvořili.
  • Nečas nemá už co mluvit. Poslední tečka s odměnami svých kumpánů ho ukázala totálně !
    • Pravda, on tedy žvatlal hovadiny vždycky, ale je jako správný tupec přesvědčen, že jeho žvatlání někdo bere vážně. Asi to má pomotané a už myslí jen jediný jeho úd, bohužel ovšem nikoli hlava. O který úd se jedná si lze snadno domyslet...
  • Podle ohlasů bývalé vládní sebranky v čele s Nečasem konče hulvátem Kalouskem jsem rád že odtáhli částečně na smetiště dějin. Když se něco jich dotkne tak řvou jak je to jak je jim nespravedlivě ubližováno a co ostatní uvěznění např. David Rath ti podle nich mohou ve vězeních trpět?
    • Nepředbíhej událostem. ještě jsou tihle výtečníci v parlamentu a Nejvyšší soud je (asi za parádní přísliby bůhvíčeho) podpořil v bláhovém domnění, že si udělá "očko"u ztracených existencí. Oni ještě nejsou úplně na tom smetišti, je potřeba je tam dokopat !!!
  • Tak tady mame byvaleho premera ktery vzdycky kricel to jasem to prosadil ,to ja jsem navrhnul to jajsem rikak jak se to ma udelat.Vsechno co se ho nekdo na neco ptal tak to bylo ja,ja ,ja !!!!! Ted take by mohl kricet To ja jsem vsechno zavynil to ja jsem vsechno posral to ja zato muzu ze ze zministerstva ted odeslo 230 000 000 Kc na odmenach.Dobre to je verejna louper vyuzil sveho odchodu - tri krat vic odmeny jak za prvni pulrok.Zato mu nikdo nic nemuze udelat!!! Preji mu aby organy v tresnem rizeni mu prokazali aspon nejake machinace a zneuziti pravomoci V.C.Arogantny politik ktery nevidi nikoho kromne sebe a nekolik svych pribuznich a podobnych jemu politiku!!! Orebracil spousta lidu !!!
    • Ještě by se mohly Nečasovi a jeho rektálním speleologům jako bonus přidat národ okrádající a rozpočet rozkrádající církevní restituce ... dá - li Bůch *5* ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit