Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemám rád tu pravičáckou verbež, patří do kriminálu všichni!!
  • Péťo! Četl jsi román Komu zvoní hrana? Já myslím, že Tobě a hodně nahlas! Proto bych na Tvém místě zavřel ten otvor, který máš pod nosem a zpytoval svědomí, které není z nejčistších, jak se zdá.(A nejen zdá!)
  • Bravo! Pane Ištváne! Nebojte se jich.Ale chce to aby do basy šli všichni,kteří tam patří.
    Jenom to nebrat šmahem. Fandím Vám.
    • Doufám že policie nezapomene sebrat také kmotrovské přátele Šloufa s Dalíkem!
  • Už ať ten Pi*čas zavře hubu a táhne někam, kde o něm už v životě neuslyšíme. Tu svou ošklivou konkubínu si může vzít sebou.
    • Ty se na žádnou ženskou natož štětku v životě nezmůžeš šašku!
    • Ty se na žádnou ženskou natož štětku v životě nezmůžeš šašku!
  • Lže, lže, lže, že pak tomu sám věří! *2*
  • Už aby ten systém byl spuštěn. Pravičáckou usurpátorskou zlodějskou pakáž pozavírat společně se všemi pravičáckými šmejdy, kulaky a církevními hodnostáři. Každý by měl být zavřený tak dlouho, dokud by prací nezaplatil a nenahradil všechno co ukradl. A začít znárodněním jejich majetků jim a všem, se kterými se stýkali.
  • Tak tady mame byvaleho premera ktery vzdycky kricel to jasem to prosadil ,to ja jsem navrhnul to jajsem rikak jak se to ma udelat.Vsechno co se ho nekdo na neco ptal tak to bylo ja,ja ,ja !!!!! Ted take by mohl kricet To ja jsem vsechno zavynil to ja jsem vsechno posral to ja zato muzu ze ze zministerstva ted odeslo 230 000 000 Kc na odmenach.Dobre to je verejna louper vyuzil sveho odchodu - tri krat vic odmeny jak za prvni pulrok.Zato mu nikdo nic nemuze udelat!!! Preji mu aby organy v tresnem rizeni mu prokazali aspon nejake machinace a zneuziti pravomoci V.C.Arogantny politik ktery nevidi nikoho kromne sebe a nekolik svych pribuznich a podobnych jemu politiku!!! Orebracil spousta lidu !!!
    • Ještě by se mohly Nečasovi a jeho rektálním speleologům jako bonus přidat národ okrádající a rozpočet rozkrádající církevní restituce ... dá - li Bůch *5* ...
  • Na vedlejším serveru právnička Samková trefně poznamenala, že právní akty Nečase by měly být zpětně superarbitrovány pro blbost a že se dispělý muž takto nechová. Myslím, že to řekla docela jemně.
  • ale že to nezjistil, dokud se ho to netýkalo...........
  • *12* pravičácká, toť Nečas sám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit