Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K Itálii máme velmi blízko. Naši pohlaváři si oblíbili Toskánsko, tuneláři Siciílii, odboráři Neapol. Byrokracie u nás kvete na roubech italských odnoží dovezených v 70. letech vybranými soudruhy, kteří tam jezdili na exkurze. Samozřejmě, přineslo to plno pozitiv, Fiat Polski nebo košilovina, vzrostla výroba betonu a začali budovat nejdražší dálnice na světě. To jsou přesně prvky byrokratického korupčního prostředí Itále, které tu máme od soudruhů Topolánka a jeho kamarádů z vekslácké oligarchie. To byli ti, kteří soudruhům pomáhali směňovat jejich diety a od nichž se dozvídali, jak se to tam dělá. Tak na těchto základech stojí naše nová posametová republika, která výrobu sametu u nás naprosto zlikvidovala, a to jsme byli jeho největší výrobci na světě.
  • Vy, milý Bijče, musíte být tak integrilentní! Neuvěřitelné! *3*
  • ... tys už tady také byl, jsi k ničemu, balíku :)))
  • To už tady bylo za dob těsně po tkaninovém převratu, kdy si pojišťovna chtěla zajistit horentní příjmy ze zákonného pojištění-vytvořila pomocí medií hysterii, že všichni majitelé automobilů musí platit, jinak budou pokutováni přímo lichvářskými pokutami.
    Tak jeden chytrák, samozřejmě bývalý člen SNB, to pomocí bývalých kontaktů prováděl také-plebs chodil na 5.00, aby se vůbec dostali na řadu a v 8.00 se dostavil vyspinkaný dorůžova, usměvavý bývalý příslušník a ihned byl na řadě s 50-ti techničáky! Za úplatu. Zbytek si můžete domyslet sami... *12*
  • to dela kazda pravni kancelar, auta znacky desitky firem nabizeji ze za vas vyridi to funguje jiz leta, proc se tu dela reklama nejykymu italovi kolik zaplatil???
  • v zemi Fantozziho si ten nervózně čekající a hrozící dav nespokojenců dokážu živě představit;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit