Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...když jsme mohli do moře naházet desetitisíce tun plastů, můžeme přidat i pár tun migrantů. Odpad k odpadu. *1* *1* *1* Navíc migranti jsou - narozdíl od PET lahví - docela dobře biologicky odbouratelní...
  • Pokud máte osobní vůz pro 5 osob a vy tam naložíte šestého, byť třeba jen na malý kousek a zastaví vás hlídka policie, zaplatíte tučnou pokutu.
    Tato loď je koncipována pro maximálně 540 osob a přepravuje jich 629. Kromě toho se jedná o osoby bez povinných víz a cestovních dokladů a nikdo nikoho nestíhá a ta drzá pakáž si ještě vybírá do které země by ráda . Jak se asi budou chovat v EU, když už teď si kladou podmínky ? Nechci žít v zemi kde zákon platí jen pro někoho.
    Všechnu přepravovanou zvěř vrátit zpět, posádku zatknout a loď zabavit.
  • Chujovskej článek, že někdo něco musí.
    Nikdo nic nemusí.
    Potom musí tiscali přijmout tisíce Cikánů a dát jim práci jinak je to diskriminace menšiny.
  • Lodě ,, neziskovek,, doprovodit zpět do místa vyplutí vojenským dohledem, běžence vyložit, loď zabavit, prodat a z prodeje uhradit náklady na vojenský doprovod. Organizátory přeprav běženců postavit před soud jako pašeráky lidí a za katr!!!
  • Si děláte ze mne srándu???? po vstupu do šengenu zákaz 5 let pracovat v něnecku a rakousku a pokud někam jedu tak musím mít platný pas, pojistku atd. A šmejd si vymyslí jméno a vlast na základě čehož mu dáte za mé daně podporu ale na operaci dětí vybíráme víčka od petek . To fakt myslíte vážně???? islámský sytém který zmrznul v 16 století není konkurence schopný a vy mi ho dáváte jako proti pol. Přemýšlím jestli jste svéprávní!!!!
  • Stačilo by uzavřít dohodu s Putlerem a posílat ty uprdlíky do gulagů na Sibiř, tam je místa dost. A za malý bakšiš by to jistě Putler bral.
  • Tak zacinam chapat proc tehdy rikali ze plot v madarsku nic neresi :D... Ze pry nelze zabezpecit celou hranici... No jiste nac plot kdyz vrata stale nekdo otvira komukoliv kdo jde kolem.

    Jak se vlastne resi jakakoliv krize? Podobne jako dluhy... Proste pokracujete dal, u dluhu si vezmete dalsi pujcku a je to (postup opakujte dokud to jde, pak staci spachat sebevrazdu a je po problemu).
  • Itálie nemusí nic, slavná OSN. Ať si je vezme ta neziskovka někam do Tichomoří. Co to jsou vlastně neziskovky.To jsou instituce parazitujici na chudobě.
  • Poslat zpet do Afriky...
  • ale trvalo vám to hoši. Ostatně už tak máte zaneřáděno na desítky let. Nezapomenu jak vystupují v centru Milána turistí z taxiku před hotelem West. A nemohou uvěřit že okolo tak luxusního hotelu je tak špinavo. Ano špinavo povalujícíma se vetřelcama.Páchne to, vydává to skřeky a zabírá to místo. Konečně se Italie rozhodla neuvěřit dojemným bajkám.A ubývá obecně těch, kteří jsou ochotni naslouchat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit