Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je divné že Egyptský plyn nejvíc trápí odpůrce USA. Místo toho aby jásali že se sníží ceny plynu a tím klesne export z břidlicových ložisek.

    V každém případě pro nás v EU je to dobrá zpráva. *1* *1* *1* A zbytek světa ať se staví na hlavu. Frantíci udělali z Mistrály majstrštyk. Prodali je Egyptu a mají našlápnuto být s tímto státem ve velmi dobrém vztahu. Není nad to když jeden dostane za své zboží zaplaceno a tím více potěší když zaplatí surovinou která objema stranám vyhovuje.
  • Obří kachna, zázrak se nekoná. Amrdólové poskakují zbytečně. *15*
  • Bohaté ložisko možná pro potřeby ČR. Pro Evropu je to směšné nic *7*
  • Jsou tam jistě i další ložiska, což je pro civilizovaný svět potěšující.
  • nicolles
    Velmi dobrá zpráva!
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    rusak jde ke DNU a to je skvele!!! *5*
  • Ropa v rukou takové země plus ty lodě no potěš koště
    • Egypt už třicet let z nikým neválčí a ani válčit nechce. Nemá ambice okupovat cizí území. Má svého dost. Stejně jako má dost nerostných surovin vody a písku. To vím o jiných typanech co už 75 let furt bojují proti nebo za něco z čeho se ještě nikdy nikdo neměl ani trochu dobře. Zejména ne oni sami.
  • Pamela
    Kremelské říši docela prudce klesá ekonomika, Rusové přestávají nakupovat, cestovat do zahraničí a ceny zboží jim naopak doma rostou. To ovšem nesvědčí o rozkvětu, ale naopak o vážných problémech.

    Tuto největší zemi na světě ničí klesající ceny ropy, což dokazuje, že „car je nahý“. Rusko prakticky není schopné s výjimkou kosmického a zbrojního průmyslu vyrábět vlastní konkurenceschopné zboží, markantní je to třeba u aut a dopravních letadel, a je závislé na vývozu surovin, které z více než padesáti procent plní jeho státní kasu. A jakmile jejich ceny padají, Rusko jde evidentně dolů. To je fakt, se kterým nejde nic dělat, a potvrzuje jeho zaostalost. Rusofilové mohou křičet, mohou se vztekat, ale to je tak jediné, co mohou dělat.
  • Cháchá pitomci se zde začínají množit, tahle nevýznamná zprávička je o jednom čtvtletí pro ZÁPADNÍ Evropu!!!
    Víme blbečkové???
    Nejsou tam dodávky do celé VÝCHODNÍ Evropy, chichichi ten mainstream vám vy troubové dává, ale zahulit!!!
  • To je jedno, že někdo neví kde co je, hlavně, že plyn našly Italové. Kde je plyn je i ropa.
    Pan soudruh Putin bude opět prodávat méně plynu. Co tak asi do budoucna Rusko nabídne světu, potraviny nemá, nic nevyrábí o suroviny z ruska pomalu nebude zájem.
    Můj kamarád před lety vezl kamion televizí do ruska. Dopadl, tak že ho okradly o kamion a vyslékly do naha a zmlátily. Převezly ho do nemocnice v České republice, kde byl 2 měsíce.
    Toto je rusko. Nic neříkejte, je to zdivočelá země kde žijí divoši.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit