Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já zase navrhuji tento zákon - země která nedokáže vlastním občanům zajistit vše potřebné
    k slušnému životu nemá právo brát přistěhovalce.
    Zaorálek ujistil že Kyjev dostane od Česka 50 milionů. Na to peníze jsou ale důchodcům
    dáte směšných 45 korun a minimání mzdu máme jednu z nejnižších v EU.

    Nemakačenka co si nadělají 5 děcek jsou na tom lépe než ti kteří pracují.
    • To vše pravda jest.
      Jen brečet musíte u hrobu opozice, tá dávala tak málo a přece ji volili lidé, tak jak to tedy je možný ? *2*
    • :-)
    • Zaorálek je veřejný škůdce a veřejný nepřítel. Všechno, co v současnosti dělá, směřuje k rozvracení naší země a státu. Ale musíme ho pochopit, jak to vypadá z jeho pohledu. Zaorálek není Čech (ani Moravák) a nemá žádný důvod, aby naší zemi prospíval. Byl by dokonce blbý, kdyby nepracoval pro celek, do kterého patří. To ovšem Čecháčci nikdy nepochopí a pořád si budou namlouvat, že někdo cizí bude hájit jejich české zájmy. Nebude. Tak si Čecháčci udělejte zase revoluci. Nejlépe v hospodě "U kulatý báby".
  • já si taky myslím, že by měli přijíždět Rusové bez vít, oni totiž, na rozdíl od Američanů, vždy nabídnou reciprocitu, tak si člověk nepřipadá jako poddaný, když k nám každý šmejd jede bez víza a my ho musíme mít a navíc, kdoví, zda ho dostaneme
  • Rusové určitě do toho kapitalistického svinčíku,který je v Česku,určitě emigrovat nebudou.
    • ostapkotab
      jiste,ze ne,uz tady jsou
    • Rusové na rozdíl od zpitomělých Ukáček ví moc dobře jak funguje neviditelná ruka trhu v podání strýčka SAMA a jejich nesvéprávného poskoka EU. Jak dokážou vyluxovat státy do čista do čista - viz. - John Perkins-Přiznání lovce ekonomik pro -- Bilderberg - Wall Street, FED, zbrojní, farmaceutické a těžařské nadnárodní korporace. Rus není blbem jako Ukrajinec.

      Právě včera Ukrajinci na diskusních forech žasli , jak se jim zdražuje plyn, teplá voda a to je teprve začátek. To teprve budou koukat jak puk, co dokáže EU a Bilderberg.. V dnešní době internetu opravdu nominanti na Nobelovu cenu za hloupost - jen hlupák si za gigazloděje Janukovyče zvolí giga zloděje a kriminálníka Ropuchošenka s gigazloději , mafiány Achmetovem , Kolomojským a dalšími vládními poradci.
      • Sorokos, výýtvore z pasteliny, jen si zařečni. NJe ti to k lejnu!
      • SOROKOS! Jsi skutečně PICHA Václava Kkause a jeho kamaráda z oposmlouvy!
        • Já nemám s donem Corleonem Klausem ani virotikem Zemanem nic společného. Já bych oba zavřel na doživotí za to svinstvo , co tu napáchali, včetně Kraďouska, Kárla Sajrajta z Bilderbergu, všechny prognostiky, prostě všechny, co nám tu vládli a stát nám rozkradli. Takže jsi vedle jak ta jedle. - Achile. Prostě ti to nemyslí, jen tu blinkáš nesmysly.
        • Tvoje myšlení , znalosti a informace jsou prostě Achile tvojí achilovou patou. To už tu všichni dlouho pozorují a na PL také .
  • Tak nevím zda si opět hrknul a byl pod silnou virózou a nebo naopak měl absťák, to se u toho Švejka Emana už vůbec nepozná a je to vždy katastrofa. Nejprve chtěl humanitárně bombardovat Moskvu, dělat na Rusko i Putina bu bu bu a dnes jim zruší víza. I když mnohem horší bude ukrajinská lavina, co nás čeká. Už dnes je jich tu 120 tisíc a už se zpitomělá Ukáčka začínají probírat z euromajdanovské kocoviny , na jejich diskusích v Kyjevě se objevují zajímavé diskusní příspěvky, neboť MMF v čele s Ropuchošenkem a spol. jim od 1.7. zdraží o více než 70% teplou vodu a to nebude konečná a nebude to jediná změna v jejich socialistickém životě v bankrotující Ukrajině. Už se informují jak uřezat trubky s teplou vodou, odhlásit plyn, elektřinu atd. protože na to nebudou mít. Už by si měli stavět zemljanky a vyhlížet ubytování pod mosty.

    Přišlo rozčarování , budou prý nejen hladoví, ale i zmrzlí a navíc i špinaví. Tak to vypadá, když si nezjistí jak funguje neviditelná ruka trhu, MMF, Fed, Wall Street, Bilderberg, kolonizace východního bloku. a na majdanu v Kyjevě hltaly tlachy a kecy krvavé Madly Albrightové , našeho Kárla von Sajrajta z Bilderbergu, blba Kocába, Pánka , silně "inteligentní" blondýny Clintonové a spol.
  • Tímto rozetnul přešlapování u těch kteří by taky ale čekají na nějaký signál k tomu a Zeman ten signál dal. Pro všechny to bude uleva od napětí a nejistoty a určitě na tohle čekají .
    • Je to akorát plkání, Bulhaři si dovolili stavět s Ruskem plynovod, Francie pro Rusko už dříve vyrobila lodě a nyní jim je předávala a strýček Sam dštil síru a hromobití, co si to ty drzé země dovolily proti USA, když mají dodržovat sankce. Takže vážení - jediná možnost jak toto realizovat - vystoupit z NATA a následovat Rakousko a další neutrální země a být s EU v Eftě, ono k tomu nakonec stejně dojde. Čím dřív to pochopíme, tím na tom budeme lépe. EU je pod diktátem USA, naprosto nesvéprávná organizace, v této podobě nepřijatelná neakceptovatelná.
  • Naštěstí ten alkoholik v posledním stádiu o tom nerozhoduje.
  • To byla zas jednou viróza jako trám .......
  • jasně, až nám zruší víza USA, proč ne...
  • No snad tedy už českému národu pomalu začíná docházet, koho si zvolil za prezidenta. Já vím, ono ve druhém kole bylo opravdu těžké vybírat. Ale v tom prvním kole tu možnost byla a tu přihlouplý český národ totálně promarnil.
  • Návrh na předání vojenských objektů se už připravuje, kalhoty až u kotníků *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit