Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bajajo! Budeš viset na Letné na kývavém chronometru, zároveň s Kikinou!
    Zasloužíš si takové vyznamenání!
  • Může se nám mnohé u Židů nelíbit, ale jak se nedají a drží spolu se obdivuhodné. Téměř 2tis. let malý národ bez vlastního státu a přesto nezanikli ani se neasimilovali jako mnohé další národy. Čecho-Mora-Slezáci to je hlavně kecání u TV a u píva a když dojde na nejhorší tak drží spolu jen pár dní (1968 a jindy).
  • tedy já si to až tak nepamatuju, ale vsadím se, že takové blbosti , které se plodí dnes, nepolodili *15* *15* *15*
  • ano, ale jen vás, nácků
  • Dneska si můžeš všechno najít na internetu skopová hlavo. Víš co to jsou prolhaná média? Zeptej se rusofilky Pusinky, ta ti řekne jak Rudé Právo lhalo ráno, odpoledne, večer, nebo Zelenkova televize. Když pro komouše nepíšou rudou pravdu, tak se všude lže, to je asi ta vaše pravda.
  • Když prohlásí komunistka, že Izrael není demokratický stát, tak to největší vtip. Vy jste měli vždycky blízko k fašistickým názorům, proto jste se tak nesnášeli a nesnášíte. Klobouk dolů před Izraelem, zaslouží si obdiv.
  • http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5629-kdo-to-rekl-kdyz-odstranite-saddama-tak-vam-garantuji-ze-to-bude-mit-nesmirne-pozitivni-prinosy
  • žifé žili mezi Araby po staletí, ovšem v dobách, než přišli evropští radilové a rozeštvali tam svým i vraždami a rozpínavostí všechny, Izrael je rasistický stát a je to ostuda , i Izraelci čím dál tím častěji jej odsuzují. Kradou území, které získali vypalováním vesnic, vyháněním lidí z domovů, vraždami - čím se vlastně jejich přístup lišil od toho, který na ně aplikoval Hitler?
  • Ale v Izraeli Židé a Arabové (jako menšina) společně žijí. A dokonce, když Izrael chtěl vracet nějaká území myslím že Sýrii, tak nejhlasitěji protestovali tam žijící Arabové. A že by židé žili jako menšina mezi Palestinci? Možná pár jednotlivců a nesmí to o sobě dát vědět.
    Nebudu rozebírat míru demokratičnosti Izraele, ale vzhledem k okolním státům jsou s demokracií o několik generací vepředu.
    Problém Blízkého východu je nerovnováha mezi z práce bohatým Izraelem a chudými arabskými zeměmi, kde zdrojem obohacení je flinta a rozprodávání nerostného bohatství (ropy). Každý svého štěstí strůjcem. Jen je nutné to své štěstí dokázat proti okolí ubránit.
  • ... kde je balík Hells Angel?
  • ... nezapomínej na své chabé IQ, blbe :)))
  • ano, odkazovat na nějakou knihu pověstí jako na doklad svého práva na nějaké území je samozřejmě zcestné, zejména když dnešní z Evropy přišlí 'Židé se starými Izraelity mají společné jen to, že jsou to lidé, Nicméně jejich kultura, i když bloudí od jedné lidské skupiny ke druhé, je také tisíciletá.
  • a unášel, zapomněla ses zmínit... *15* *15* *15*
  • zřejmě nejpronásledovanějším etnikem u nás byli a jsoou Cikáni, i Židé zkusili a to ať se národnostně cítili jakkoliv. Stejně jako jiné etnika i Židé i Češi odcházejí do ciziny různí, podvodníci, násilníci, zloději i lidé šikovní. Najděte si jednu z nejhroznějších vražednic v Kanadě - Češka jako poleno.
    Izrael není demokratický stát a nemůže jím ani být, v první řadě staví na cizím územ, ať je to Východní Jeruzalém nebo okupované území, tedy krade zem, dále Arabští obyvatelé nemají pllná občanská práva, Izrael je stát kolonizátorů cizího území a proto vyvolává hněv. Dokud nebudou žít Židé i Palestinci společně na stejném území, mír tam nebude.
  • TO JE STAROST PRAŽÁKŮ AŤ SI UDĚLAJÍ POŘÁDEK SAMI..... a neměl by jim na ten jejich bor... stát přisopívat ... stejně dostívají ba ten bor... víc peněz než jim nááležýí na pkor ostatních. VŠEM STEJNĚ A ŠMYTEC
  • fujtajxl - majetek jste rozdali katolíkům a včil z nás chcete uděla židy??? Já na rozdíl od Zemana NEJSEM ŽIDOVKA....
  • Češi si, narozdíl od Izraelců, své vlasti nikdy nevážili natolik, aby za ni šli na svém území bojovat. Za víc než za pivní kecy o TISÍCILETÉ tradici jim nestála.
  • neuveritelne srovnani a blabol...
  • Pane Stingu řekla bych e ta nenávist pramení z toho že židé jsou dobří pracanti
    a byla z nich bohatá obchodnická a bankéřská elita.
    Lidská závist tu bohužel byla je a bude.
    Nacista okradl bohaté židy a komunista úspěšné sedláky či obchodníky.

    Na youtube je pěkný dokument - tajemství mrtvých mužů: po stopách nacistického zlata.
    o ne moc pěkné úloze Švýcarska při praní nakradených peněz nacistů.
  • Židé jsou rozesety po celém světě.Tak jako Češi.A také -až na nepatrné výjimky-jsou etniky obou jmenovaných států přínosem svou pracovitostí a umem všude tam,kde jsou v jiných státech usídleni.Je historickou pravdou,že Židé byli již v dávné minulosti nejvíce pronásledovaným etnikem.Proč tomu tak bylo a s menší mírou pokračuje i v současné době,je velkou ,existenční otázkou.Češi si svou historii prošli,ale scházelo velmi málo,aby v období 2.svět.války nebyli pronásledováni z rasistických důvodů jako Židé.Došlo by na ně,až by byla vyřešena židovská otázka?To Němcům zatrhla jejich porážka.K Izraeli:Tento stát je vysoce demokratický,který již nikdy nedopustí,aby jeho občané šli jako ovce na smrt.Izrael má ke své ochraně občanů prostředky-a to velmi účinné-vojenské i ekonomické.Jinak jsou na tom Češi,kteří jsou slabí jak vojensky,tak i ekonomicky.Ještě že jsou v NATO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit