Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..myslím, že mu to poradila jeho 100 letá manželka .. on sám tolik rozumu nemá a nepobral francouzský hlupec, tupec!!

    • goyim

      Myslíš manžel?😂

  • Izraelský útok na iránský konzulát byla chyba, a to především z hlediska
    Američanů, protože i poslední blbec chápe, že pokud lze zaútočit na
    iránský konzulát, je to možné i na americký.

  • nojo, on izrael něco udělá a hodní tiší před válkou utíkající migranti začnou ve francii a UK rabovat 😂, to je jasné, že se ti lokajové globalismu bojí....

  • když ono je to těžké , když Vás někdo napadne tak tam patří odplata .

     No a Ukrajina nenapadla Ruskou federaci jen tak na okraj pro místí prorusáckou kumpanii.

    Nějak se nám ten svět s.re.

    • Představte si hypotetickou situaci otec rodiny bije vaši matku bičem darovaným ze zámoři či západní Evropy s tím že z tohoto konfliktu bude těžit jak za bič také získá díky velkému zadlužení majetek nejen otce a matky a bude díky blízkému sousedství ohrožovat Vaši rodinu a vy by jste jen na to koukal nebo by  jste matce za plotem pomohl vždyť do Ruska uprchlo přes 2 milióny Ukrajinců.

      • já osobně si nedělám iluze o žádném státu SSSR , ale pokud vím tak Rusko hraje stejnou písničku už od dob podněsterského konfliktu , ovšem na Ukrajině zašlo nejdál a neví jak z toho se "ctí" vycouvat , totéž platí pro Ukrajinu , ale byl to samostatný stát a má právo na to kam půjde jestli na východ nebo západ . Vzhledem k tomu jak se někteří Rusové chovají na světě , at se sbalí a žijou v Rusku .

         Až skončí válka na Ukrajině tak by si svět měl podat ty soudruhy z  Blackrock , protože si to můžem zopáknout "není jedno to očkování, správnou, vakcínou  a dělení na občany 1 a 2 kategorie".

  • KIMCID
  • Hlavně, že makaron a ten druhý výlupek eskalují válku na Ukrajině. To se jim to radí. 

  • goyim

    "V mnohém šlo o dvojitou prohru Íránu; jejich útok byl téměř úplným selháním a světu odhalili, že v regionu jsou zhoubnou silou". Britský ministr rovněž dodal, že jeho vláda zváží přijetí dalších sankcí vůči Íránu."

    To je zase výplod. Kdy budou sankce na Izrael za genocidu a válečný akt proti Iránu? Izrael zabil nejvíc humanitárních pracovníků ve válkách za poslední dekády. Kde jsou sankce? Je úporné sledovat toto chucpáctví, ale tak UK a Francie - obě země historicky pod vlivem Rothschildů.😂Není to překvapivé. Krásně se ukazuje, jak ty tzv. západní hodnoty jsou jen iluze. Žádné principy, žádná demokracie, reálná moc je úplně někde jinde. Co se týče toho, že to bylo selhání, tak si stačí spočítat, kolik stály ty drony a kolik stojí Patrioty. Je vidět, jak mají tyto loutky vygumováno, ale tak mopslíkové něco musí plácat a ukázat servilitu...

  • Okolní státy okolo  Iránu by nebyly rády za radioaktivní spad který z plutóniových bomb které nejspíš vlastní Izrael, kvůli "jednoduchosti" výroby a který vydrží desetitisíce let(poločas rozpadu) a několikrát oběhne zeměkouli která bude velmi zamořena protože ke zničení hornatého Íránu jich bude potřeba hodně možná to bude předzvěst konce civilizace pusťte si Australský film Na břehu 1_2 kde je vše dopodrobna popsáno. a pokud by se nedejbože otočil vítr jako v Černobylu foukal neobvykle z východu na západ tak by to zasáhlo i Izrael v téměř plné palbě a nemuseli by čekat ani než radioaktivita(zamoření radioaktivním spadem)  oběhne zeměkouli. Ono stačí fukušima kdy po dešti se zvýší radioaktivní pozadí nejméně o 20%, a nyní si představte tisíce procent ze spadu. 

  • Položme si otázku zda je Iran schopen bez satelitů a jiných vychytávek západu zasáhnout cíle v Izraeli pokud zasáhli letiště s F-35 a několik nejspíš protiletadlových systémů v Tel Avivu, ve třetí vlně náletu, (viz videa na you tube) podceňování nepřítele se může potenciálnímu zasaženému  státu velmi vymstít. O "pravdivosti" mainstreamových médií jsme se mohli přesvědčit v informování o válce na Ukrajině.

    • goyim

      O "pravdivosti" mainstreamových médií jsme se mohli přesvědčit v informování o válce na Ukrajině.

      A Iráku, a Sýrii, a Lýbii, a Afganistánu...😂

  • Ale Frantíci i Britové z letadel sestřelovali íránské drony o 106. A nyní, po přibrždění Izraele ze strany USA zařazují zpátečku. Sionismus je forma židovského fašismu. Dva členové vlády Izraele jsou naprostými fašisty. Netanjahu deklaroval vždy vojenské řešení, vystěhování Palestinců, a šlo mu o to, aby nevznikla Palestina jako suverénní stát. Dva evropské státy jsou za uznání Palestiny jako suverénní stát; nyní se asi přidají další. Také zdroje uhlovodíků u břehů Gazy jsou jistě lákavé. Co bude s nezákonně získaným Sinajem například ? Egypt se jistě chopí příležitosti a Izrael by se nyní z politických důvodů zřejmě vojensky nebránil. Es komm der Tag. Velký Izrael je v nedohlednu a i ten stávající je podle například Tóry určen k zániku za generační hříchy. Už se to nedá vzít zpět.  Zdrojově sám Izrael na válčení nemá - to by mohl jen s masivní podporou USA, ale USA se bojí, že konflikt přeroste do celého Blízkého východu. Biden má před volbami. Z konfliktu vyšel jako největší vítěz Rus a jako druhý Íránec. Nejvíce poražený je Izrael a Ukrajina. V červnu má proběhnout mírová konference - zřejmě nebude přizváno Rusko a Bělorusko. V tom případě by to byla půlkonference. Tvůrcům závěrečné deklarace to celkem nezávidím. K jen ryze obecným proklamacím se uchýlit nemohou. Sankce ? Nenávist k Rusku, Palestině, Íránu, Severní Koreji a Číně na jedné straně a na druhé zdrojová nedostatečnost spiknutého Západu, včetně finanční nedostatečnosti. Odpor obyvatelstva v zemích Západu roste. Už i africké země o sobě dávají vědět.

    • mun.go

      Zdrojově sám Izrael na válčení má - vlastní přece jaderné zbraně (o kterých se nemluví).

      V roce 2020 se psalo, že Izrael vlastní 90 jaderných hlavic na bázi plutonia a že vyrobil dostatek plutonia pro 100-200 zbraní. 

      Izrael má letecké jaderné nosiče - americké F-15, F-16 a F-35, má nejméně 6 ponorek a pozemní baterie s dosahem až 4 000 km. 

      • Fazolko Venoušku... vážně - opět to vypadá, že jsi si přihnul. Každý ví o izraelských jaderných zbraních. Jednak už je Izrael v politické situaci, kdy je v podstatě nemůže použít. Také platí, že kam nevkročí noha pěšáka, není území dobyto. Zdroje se týkají válčení, které trvá řádově alespoň několik týdnů. Ekonomika Izraele upadá, protože je 300 tisíc osob je povoláno do armády a existuje exodus z Izraele.

        Je s vámi stále pr.el jako s tím gumovým exkrementem. Zkuste ten pozinkovaný kýbl připojený na fázi .. dále to znáte.

        No a k té diagnóze učitel vám jistě také už nemusím mnoho psát. Tu odstraní jen smrt, protože transplantace chybové části těla - mozku, se dosud neprovádějí. Snad si dát naoperovat talentový čip za ouško.

        • mun.go

          Jaký smysl má váš blábol - tedy kromě neustálých snah o urážky diskutujících?

          A že Izrael jaderné zbraně nemůže použít? Zlaté oči. Pokud jde o náboženskou otázku nadřazenosti Židů, klidně je použije a zničí třeba celý blízký východ včetně sebe sama - ale zabitých nepřátel bude víc - takže vyhraje.

          P.S.: Nejde o fazoli, ale o  šelmu (Herpestes edwardsii), hubící i velké a prudce jedovaté hady, jako například:

          11xcvb, 12xcvb, 14ayxc, 15ayxc, 16burunda, 8brunda, Antipedagog, Axiomatismus.zenomysli, bajonet, Cbnmx, Cmaro, cvbmk, cvbn, Cvbnmx, ertWc, etalonpravdomluvnosti, etanolpozitivismu, etanolsympatie, etanolzenomysli, Goryla.ZOO, lagemas, Laktarius.Maximus, Masunta,  megarameno.pedagospravedlnosti, mykolog, polymorf, rameno.pedagospravedlnosti, vyzlovka-18

          • Síla jaderných hlavic by byla volena na základě vojenské nutnosti. S pomocí
            taktických jaderných zbraní by se mělo bojovat proti opevněným oblastem, zastavit tlak armády a proti námořním formacím na otevřeném oceánu. Speciální jaderné hlavice pro taktické účely jsou výkonem překročeny hlavicemi strategickými - ICBM/SLBM. Vysokorychlostní torpédo Shkval s jaderným pohonem mělo hlavici ekvivalentní výkonu hlavice Bulava SLBM (150 kilotun). Sto
            kilotun pro taktické jaderné zbraně zdaleka není limitem. K ničení
            skupin letadlových lodí a námořních formací na základě protiatomového
            příkazu obsahoval sovětský protilodní komplex P-500 rakety se
            speciálními hlavicemi o kapacitě 350 kt. Další protilodní komplex, P-120 Amethyst, používal střely s termonukleárními částmi o megatunové kapacitě.

            Zhruba tak vypadá protiatomová objednávka, kde se minimální vzdálenost mezi
            loděmi měří v mílích. Aby bylo zaručeno zničení takové eskadry, jsou
            zapotřebí hlavice síly megatuna
            . V současné době jsou
            americké termonukleární pumy B61 třetí, čtvrté a desáté modifikace,
            považované za taktické jaderné zbraně, vybaveny náplní s nastavitelnou
            silou od 0,3 do 170 kt. Při maximální síle výbuchu jsou takové bomby
            schopny způsobit větší zničení, než hlavice strategických střel Trident-2
            (W78, 100 kt). Jaderný výbuch podléhá stejným zákonům jako výbuchy „konvenčních“ hlavic naplněných chemickou výbušninou. Jak
            se tlaková vlna šíří atmosférou, slábne se třetí mocninou 
            vzdálenosti. Jinými slovy, kilometr od epicentra dopad jakékoli exploze
            zeslábne miliardkrát. Inverzní kubický vztah činí veškeré pokusy o
            zvětšení zasažené oblasti zvýšením výkonu samotné munice zbytečné.
            Hlavice o síle 1 megatuny bude mít pouze 4krát větší poloměr ničení než
            bomba svržená na Hirošimu (16 kt). Není náhodou, že před
            půlstoletím strategické jaderné síly opustily používání vysoce výkonných
            termonukleárních náloží a rozhodly se pro více nezávisle zaměřitelných
            reentry vozidel (MIRV). Deset hlavic s výtěžností 100 kt – kde každá
            exploze nastane blízko určeného cíle – je výrazně účinnějších než jedna
            carská bomba třídy megatuna. Po skončení nepřátelských akcí v
            roce 1945 provedla americká armáda výzkum trosek města Hirošima. Bylo
            zjištěno, že rozsahu ničení bylo možné dosáhnout použitím 2 kilotun
            konvenčních leteckých pum. Důsledky jaderného úderu v tomto případě pravděpodobně nebudou patrné. Drtivá většina energie uvolněné běhen exploze Fat Mana byla vynaložena na zahřívání a odpařování objektů nacházejících se v blízkosti epicentra.
            Na rozdíl od vojenské nutnosti byly budovy „rozebrány“ na jednotlivé
            atomy. Konvenční letecké bomby padající v určité vzdálenosti od
            sebe poskytují mnohem „efektivnější“ šíření rázové vlny a dalších
            škodlivých faktorů. Proto, aby způsobily podobné škody v městských
            oblastech, vyžadovaly 8krát méně energie než jaderný výbuch. To bylo
            opakovaně prokázáno v praxi při bombardování německých a japonských
            měst.

            Shrnutí: Zbývá dodat, že vzhledem k dosaženým úrovním přesnosti moderních leteckých útočných zbraní vypadá potřeba taktických jaderných zbraní pochybně. Jako možné cíle takového úderu se obvykle uvádí umístění nepřátelských jednotek a
            nahromadění vybavení. Přímé zásahy z FAB s jednotným plánovacím a
            korekčním modulem (UMPC) mají v tomto případě mnohem větší taktický a
            vojenský význam než jeden výbuch jaderné zbraně s výtěžností desítek (a
            dokonce stovek) kilotun. Otázka použití taktických jaderných zbraní je spojena s nenapravitelnými riziky. Taktické jaderné zbraně nejsou kouzelným mečem, který dokáže proříznout  „gordický uzel“ problémů najednou. A jeho použití bude
            mít bezprecedentní ekonomické, politické a vojenské důsledky, které by
            mohly negativně ovlivnit obranyschopnost země. To by měl pochopit každý,
            kdo v přemíře emocí volá k „bouchnutí“ nepřítele.

          • Krom toho, že mě urážíte (dvojí metr opilce? - a přehnaně se urážejí především psychopaté - ti se do učebního procesu nehodí především) a neznáte českou gramatiku, učiteli©, tak neznáte ani zřejmě nic z vojenství a návaznosti na politiku. O těch jaderných zbraních Izraele jsem vám zde psal; nebudu se opakovati ti ti...

            Na počítači jsem si našel: Mungo fazole je obecné pojmenování semene
            rostliny s názvem vigna zlatá, někdy též vigna mungo či fazole mungo.
            Nebo chcete napodobovat komika Mr. Beana ?

            • mun.go

              Vás nelze urazit - vy jste nezničitelný plevel.

              Slovo Mungo označuje více pojmů, hledejte dále. Doplňuji "Karkulka.acopak".

              11xcvb, 12xcvb, 14ayxc, 15ayxc, 16burunda, 8brunda, Antipedagog, Axiomatismus.zenomysli, bajonet, Cbnmx, Cmaro, cvbmk, cvbn, Cvbnmx, ertWc, etalonpravdomluvnosti, etanolpozitivismu, etanolsympatie, etanolzenomysli, Goryla.ZOO, lagemas, Karkulka.acopak, Laktarius.Maximus, Masunta, megarameno.pedagospravedlnosti, mykolog, polymorf, rameno.pedagospravedlnosti, vyzlovka-18

              • Reakce na příspěvek:

                Více významů... nevadí vám role měňavce ? Zvolil jste si nick asi... necitlivě ? Chytlavě ? Vaše věc. Cítíte se být třeba zvířátkem (?), proč ne. Ta bývají užitečná.  Ano, jsem dosti nezničitelný, tvrdá hlava. Nakonec původ mého příjmení z Německa v Němčině má v podstatě tento význam. Moji předci tam byli odbojní, tak je germánský vládce vyhostil do Čech. Ale v drtivé většině mám genofond ryze český. Také trochu španělský a trochu z jedné evropské severské země. Vizuálně dobře působím na ženy. Tátovi na vojně přezdívali Panenka a on sám říkal, že když ho ženy viděly, blahem močily olej.. .Tak zase si někdy pokecáme. Je s vámi ta ona srandace, jako s gumovým... Ale zůstává holý fakt, že humanitární smrt je jediné řešení. Jako u mnohých jiných. U mě také. Už jsem hrál slovní ping-pong už s řadou jedinců. Asi tři to s diskusemi na daném serveru vzdali. Velký úspěch kapitalismu... Jeden byl hecker, tak mi na dva roky hecknul zajímavě počítač. Z mých argumentů pochopil, že v podstatě nic neví a jako psychoušek to samozřejmě neunesl. Asi byl i gay - to jsem mu nezazlíval ovšem. Byl na tom mnohem hůř než vy. Dokázal dokonce vystupovat s přesně mým nickem. Diskutéři z toho byli úplně zhlouplí. Habeš nevídaná. Operátorovi to opět - nevadilo. Systémovou chybou jsou vždy ti nahoře; ti co systémové chyby někdy hledají. Další - silný psychoušek z Prahy, si udělal 27 nicků a do všech mých příspěvků, i starších, mi ťuknul alespoň 20 záporných bodů. Tak přesně jsem jeho diagnózu vystihl. A on si pak takto ukojoval své zbytnělé psychoego - já byl v podstatě spokojen, jak dokonale jsem bych schopen jej našvat a přitom nežalovatelně. Víc už moc prakticky nemůžu. Operátor dokonalý duševní naháč , nebyl schopen rozpoznat zrno od plev. Také byla skupinka diskutérů, která měla takový program, že dávala kladné nebo záporné body jaksi automaticky, ani nezadávali další nicky. Také třeba mé získané kladné ohlasy nebo své záporné,  dokázali vynulovat. Čím více poznávám člověka, tím více si vážím skotu. Asi dvakrát jsem dal podmět Polici ČR, když to s výhrůžkami nebo nadávkami zmetkové přepískli, Venoušku. Užili si. Správní řízení  a pokuta. Sbíral jsem jejich projevy. Jeden zmetek (Žid a psychouš, velmi urážlivý) se pokusil mi to vrátit svým oznámením policii, ale ani mně nepředvolali - na výrazivo si dávám pozor. Vím i o případech, že jeden diskutér jiného tak nevybíravě častoval, že to řešil soud. Bacha - neurážet rasou, příslušností k národu, sexuální orientací a dalším. Ten někdo dal podnět pro soud třikrát, jak sám popisoval. Souzený myslím dostal dost přísný trest. Zklapnul hodně. Hranice by si měl každý hlídat. Jak mi řekl jeden policista: Mezi diskutéry je mnoho psychopatů. Minimálně jednoho, který řešil své názory právě nevybíravými urážkami jsem myslím před soudem zachránil, když jsem jej jasně varoval a uvedl, co jej nejspíše čeká. Ne před sebou, ale před tím někým, který už dal pár podnětů policii pro soud. Asi se zase nebudeme vyhrazovat při nesouhlasu s jiným diskutérem obratem třeba: milý spoluobčane, ty ku.ónu, dovoluji si uvést svůj trošičku jiný názor, ačkoli s ním nebudete souhlasit... Člověk jako kosmický pokus, se mimozemšťanům nepovedl a nejsme tu za odměnu. Problémy si lidé dělají sami. Já si u počítače krátím dlouhou chvíli. Mám svou agendu, "své" lidi, kterým rozesílám ledacos z politiky i z oblasti humoru třeba. Někteří přeposílají dál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit