Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Palestinci odpalují neškodné prskavky na uzemí, který je jejich??? Když seš hloupej Pepine jak ru.ský malovaný sáně, tak o tom nepiš, troubo. Tihle hadráři dělaj všude bordel, i v EU, jestli sis toho při svým IQ pokojový teploty nevšiml.
  • Židonacistická zvěř v okupované Palestině musí být přinucena bezpodmínečně se stáhnout z okupovanych území za hranici před rokem 1964 .

    Rezoluce OSN č. 242 je stále platná , ale pro zfanatizovany židonacisticky podsvině nic neplatí ! Pokud by se všem zločineckým a nacistickým režimům měřilo stejně , tak nacistický židostán v okupované Palestině by byl už hodně dlouho vymazán z povrchu zemskyho a židozvěř nahnána do plynu , kam ty nacisticky hyeny patří !

    Palestinci vypalují neškodny prskavky na území , ktery je jejich a který okupuje nacistická židozvěř ! Podle mezinárodního práva je ozbrojený boj proti okupantovi legitimní !
    • Čtu to ještě jednou. A co seš Ty???? Chorá zrůůůůda. Ale i na kretény tvýho typu se vaří voda, buď si jistej.
  • Raketa co letěla na Izrael, tak ji ten geniální obranný systém made in USSá nezaznamenal, dopadla a nikomu se nic nestalo, obviněni - Hamas - to je na palici. Co to zase bylo za zkoušku a koho , proč? Copak zase USSá a Izrael potřebují?
  • KIMCID
    já toho tvrdil a nic platné *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit