Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to nebylo spíš tak, že Izrael zničil sklad zbraní a s tím se v podstatě nechtěně svezla i nemocnice. Holt si moslemíni nemají zřizovat sklady zbraní a výbušnin vedle důležitých civilních objektů, ale to oni rádi, protože pak mohou za přispění pravdoláskařů a multikulti fanatiků štvát veřejné mínění ve světě proti Izraeli.
  • Bránit se proti raketovému útoku je jedna věc a zničit nemocnici, protože je vedle sklad zbraní je věc druhá, pro mne nepřijatelná.
  • Je třeba bezodkladně zprovoznit lečebnu v Polsku a uvolnit koleje pro nákladní vlaky. Už jednou vyskoušeno a osvědčeno.
  • Co udělá Česká republika, až na ni vystřelí Polsko, nebo Německo 500 raket ?? Sedne s útočníky za stůl a bude jednat a jednat a jednat. A oni budou střílet a střílet a střílet. Zkuste vyměnit státy......
    • a co udělá Česká republika, až jim Polsko zabere území (už se to stalo) a Německo s Rakouskem taky (i to se už stalo)? až jim polezou cizí vojska po Praze (východní Jeruzalém), vyšlou v podstatě sebevražedné atentátníky - Heydrich by mohl povídat
  • proč už dávno není Izrael - lotrovský stát, vystaven mezinárodním tvrdým sankcím?
    • Protože většina není takový pako jako jsi ty. *1*
  • Palestinské rakety - technická avantgarda. Zabíjí jen vojáky, civilistům se vyhnou *1* *1*
  • Peponelopato. Jaksi bylo zapomenuto že Izrael 5 dní akceptoval rakety a vyzýval ke klidu a ukončení zákeřných výpadů.Nyní je rozhodnuto udělat s chátrou pořádek.Jiná varianta není.To jen kdyby padaly rakety do ČR tak by se mudrovalo na vládě i parlamentu,psaly by se dopisy možná že by vyjela i jednací delegace.A navíc tady Tiscali je takové "jedna paní povídala".Prostě okrajoví.......Zpravodajci.
    • nskoro si myslím, že dnešní Izraelci a jejich předkové přišli do Palestiny obývané převážně Araby, ty začali vyhánět z domovů, vypalovali vesnice a území kradou dosud, takže kdo je útočník a kdo se brání a odpovídá je celkem jasné
      • Vy nemáte absolutně žádné ponětí o historii. (Ani o tom, co se teď děje.) O zakoupení území i o Anglických državách předtím. Ale správně píšete o tom, že kdysi dávno bylo - toho kdysi dávno bylo! Dnes žijí v Izraeli, včetně Gazy, lidé, kteří s tím nemají nic společného a chtějí hezky žít. Kvůli těm lidem není kolem Gazy hranice. - Ne tak ti, kteří touží po bezuzdné moci a meč je jim bližší radlice.
  • Tam, kde vyjednávají Američané - tam vždy teče krev !!!!
  • Ještě jsem se nedoslechla o jediné válce, kde by nejdříve varovali civilisty, jako to dělá Izrael. Jenomže Hamás často brání civilistům, aby se kryli. To už je zdokumentované. Je to naprosto jiný přístup k životu. Tam ženu ukamenují, třebas i matku, a to nemusí být válka! Zatím co Izrael dává miliardy na ochranu svých lidí, tak Hamás své lidi, včetně dětí, žene na místa bojů a právě u nemocnic a škol si dělá skladiště zbraní. Protože počítá s neznalostí těch, kteří nejsou u toho. Počítá s publicitou. Počítá s útlocitem, který sám nemá, je to neuvěřitelně zákeřné.
    • A nejen toto.
      Israel své děti posílá do škol po celém světě,hlavně teda do USA a Evropy a vzdělává je.
      Víc jak 60 % dospělé israelské dospělé populace má vysokoškolské vzdělání,Israel obohatil lidskto za posledních 60 let více jak 250 NC za vědu !
      *5*
    • ono se v hustě zalidněné Gaze celkem nemá člověk kam ukrýt, navíc ta varování jsou jen naoko, Izrael vede zločinnou politiku, je to rasistický nacistický a válečnický stát a s takovou dobře nedopadne.
      • Prdlačky!
        Stavět odpaliště raket je válečný akt a pokud se těchto odpališt střílí naostro rakety ve jménu války za účelem zabíjet a ničit,potom je to válečný čin.
        A pokud si ten co ty rakety střílí dělá z nemocnic a škol lidské štíty,potom je to válečný zločinec a patří k mezinárodnímu soudu do Haagu a soudit za válečné zločiny.
        Jenže takto jihadista neuvažuje,je to zbabělec beze cti co útočí vždy ze zálohy a nečekaně s překvapením,aby mohl nadělat co nejvíce škody.
        Jsou to zločinci,pokud si dělají z nemocnic a škol s dětma živé štíty!
        Toto by Israel NIKDY neudělal!!!
        At žije Israel! *14*
      • No, lidé se tam množí nápodobně jako naši milí spoluobčané v ČR. To je potom těžko, že? Varování nejsou naoko, telefonáty nejsou naoko, letáky nejsou naoko. Plácáte nesmysly. Izrael z úrodné pouště udělal kvetoucí zem. Lidé v něm chtějí žít bez raket, jako všude jinde v demokracii. Ale Vám je zbytečné tohle psát. Žádný mírumilovný člověk si neudělá muniční skladiště vedle nemocnice! I v Gaze by lidé mohli slušně žít, beze zbraní, a ještě před 25 lety to krásně šlo.
  • No to jsou prasata. Když byly zbraně a munice vedle, tak nemuseli zlikvidovat nemocnici. To nedělal ani fašisté za Hitlera.
    A svět bude zase mlčet. Tady je přece jasné, že to nemohou svádět na Putina. Ale i to je možné, protože budou tvrdit, že Hamas Putin podporuje.
    • a co israelské školy plné dětí a nemocnice plné nemocných lidí,které ničí jihadistické rakety a při tom zabíjejí?
      Co s tím má společného pan Putin?!
      On jako ten terorizmus na israeli páchá,nebo co? *11*
    • Další moskevská trouba ??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit