Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to stejná pakáž na obou stranách. Řešení je přitom scela jendoduché. Přestat jednostranně podporovat židy a nechat je,ať se vymlátí sami mezi sebou. Potom bude klid.
  • Copak, dneska se ještě Pepíno neprobral z opice aby zde běsnil ???
    • Peppino asi oslavoval výročí "bratrské pomoci" z CCCP.
      • Na Ruské ambasádě prý byla trachtace a Zeman má virózu. Pepíno prý měl důležitou funkci, utíral zvratky.
        • *1* *1* *1*
  • Mila sniperlopato.A ty jsi kdo?Od kdy tady obycejna chatra z ulice nedeluje rozumy.Mas pocit ze tady rozdavas karty.Prednes tady ty hlouposti verejne.Cca pri treti vete chytnes pres hubu a mazes domu.Tak zas neco prskni.
  • Co je to platné, když nejvyšší velitel sedí v Kremlu ???

    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „politicky soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové podvodně „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické kolaborantské svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy.
    Tak jako původní bolševici prošustrovali poválečný lup, tak ti nynější stihli vyplýtvat výnosy z privatizace zkomunizovaného majetku do pochybných spřátelených tunelářských rukou. V nové nesametové revoluci už nebude z čeho rozdávat a bude se začínat od nuly.

    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Kluci izrelští-dobře to děláte.Je třeba vyhubit tu parazitující chátru.Dokud se nebude každý hadrák houpat na svém kandelábru- nebude tam klid.A ty největší šmejdy by jste mohli sejmout exemplárně jak to mají bubáci ve zvyku.Není třeba brát žádné ohledy.Tady vám držíme pěstičky!
  • Gratulace !! Konečně neumírají jen palestinci, ale i teroristé od Hamasu. Nestihli se schovat za ženské sukně, ani do školy. Za to určitě pošle Hamás na smrt hodně palestinských žen a dětí.
  • 3 mrtví velittelé budou hned nahrazeni 5 novými.
    • Tak to jsi mě uklidnil; já myslel, že deseti.
  • Dokud si obě strany nepřiznají právo na existenci a nenaučí se žít vedle sebe v pokoji
    mír tam nikdy nebude. V tzv. svaté zemi se už staletí Židé Arabové a Křestané vraždí
    ve jménu jednoho Boha. Mrtvé moře by mělo změnit název na krvavé moře.

    Tohle je nekonečný příběb bez konce. Zavraždí 3 Izraelce a Izrael povraždí při odvetě
    stovky lidí. Nyní zase zaútočí Hamás a půjde to stále dokola.
    • Mudrci, vidět, že nejsi dost moudrý! Uchcani a upocení, líní Arabi (tak jako u nás špinaví
      cikáni), stoupencki vraha a pedofila Mohammeda, obdivovatelé Hitlera, nikdy nesouhla-
      sili s tím, aby v Palestině existoval židovský stát vedle státu Arabů! S gtakovou islami-
      stickou bandou se nedá nikdy domluvit! Vraždit začali vždy Arabi, v této době Hamas!
      Židi se jen brání! - U nás "usazení" islamističtií agenti buď v ypadnou nebno budou
      vypáleni! Je to stejná banda jako cikáni!
      • co s tou u nás usazenou zlodějskou židovskou pakáží??? Že by už osvědčená léčebna v Polsku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit