Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to lumpárna-jak vláda tunelářů,tak doktoři ,si berou nás pacienty za rukojmí!!! Doktoři chtějí platy jako v Německu,a chovají se jako tam¨ější lékaři? No a všichni by chtěli vysoké platy ale jsou všichni stejně dobří??Copak v této profesi neexistují doktoři kteří nejsou na výši,nejsou tam doktoři kteří se chovají arogantně a povýšeně? A ti mají mít také plat 70000 ? Já jsem pacient abudu mít potíže když budou doktoři chybět,ale to neznamená ,že vezmu klacek a půjdu se bít za jejich platy! Dokázal bych ten klacek vzít,kdyby měla na nedostatek doktorů doplatit moje vnučka,ale na koho???? *9*
  • Tak to je lumparna ale ze strany lekaru,at jdou do Nemecka at to tam zkusi,chteji stejny plat jako Nemci-prosim ale oni zapominaji,ze se z pklatu odcitaji dane,a pak ruzne srazky takze musi pocitat vic jak tretina platu se odvadi a poradny lekar v Nemecku dostava neco pres 3000 euro,kdercesti lekariu chteji bydlet,musi platit byt a ten neni nejlevnejsi,pak strava at take neni nejlevnejsi,takze si to pani doktori spocitejte co Vam zbyde a hlavne musite byt slusni na pacienty a ne odsekavat jak mam zjisteno,musite pani doktori odvezt dobrou praci pacient v Nemecku je nas zakaznik takze zadne chyby a hlavne ne v poledne skoncit jako v Cesku,take cely den v nemocnici makat a npocni a tak malo volna budete mit jak chcete jezdit za rodinami,v Nemecku setri zdraotni personal a myslite,ze Nemci na Vas budou cekat z otevrenou naruci-omyl nejdriv neco musite ukazat a pak se tam s Vami budou bavit,zeptejte se Ceskych lekaru,kteri jiz leta ziji v Nemecku a pracuji tam a Ti Vam odpovi,ze to neni jednoduche,ale zkuste si to a uvidite kde to je nejlepsi,pamatujte stale budete v Nemecku cizinci nic vic.
  • Ovečky a beránkové od Velkého sametu kdo provedl více chyb, lékaři, poslanci, vláda, tuneláři a další odborníci, a nebo plebs, který volí stejné odborníky a okolo 50 % pohrdá volbami a dává najevo jsme spokojeni k volbám nechodíme, můj soused je mu přes osmdesát má dvě obecné základní školy a říká zapnout mozek alespoň na 50 % při volbách a mohli jsme předhonit Rakousko jak pravil nájemce hradu náš dle průzkumů nejoblíbenější politik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit