Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ne, ona nežije z politiky, blablabla, kecy
  • Paní Bobošíková,si udělala veliký škraloup u voličů ,tím,že si jako poslankyně v parlamentu EU na výplatní pásku zatahla i svého manžela.Vzhledem k platům tamějších poslanců jí hodně lidí zařadilo mezi ty,kteří chtějí z politiky co nejvíce nahrabat.Při stále většímu odporu lidí proti EU,je prakticky bez šancí se v politice uchytit.Budoucnost bude patřit těm,kteří budou umět na to,co zde dvacet roků vládlo,pořádně nadávat.Podobné to bylo po údajné revoluci.Tehdy budoucnost také patřila těm,ktří nadávali pořádně na komunisty.Na ostatním nezáleželo.
  • Jana do politiky patří,divím se,že po ní nesáhly v minulosti etablované partaje.Dnes je boj Suverenity obtížný v tom,že voliči se dívají pouze vlevo či vpravo.Dát šanci jiným se mu stále nechce.Snad se poučí a Janě dá šanci.Že Bobošíková nerezignuje,je obdivuhodné.
  • Pochopitelně, že by volilo Suverenitu více lidí. Je to však starý (polistopadový) problém. Dáš hlas Suverenitě, bude vás málo a tím pádem získá (v současné době) hlas ODS, nebo KSČM ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit