Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Ukrajině pod vedením fašistů jako je Jaceňuk došlo ke krvavým a strašně krutým událostem. Do evropských médií se to snad nikdy nedostane. Nejvíce vyčnívá masakr v Oděse. Jaceňukovi se do vyšetřování nechce, protože pak vyjde najevo, kdo za tím stojí. Jsou to : Bezpečnostní služba Ukrajiny, fašisté z Pravého sektoru, Národní garda a v Oděse tzv. milice města Oděsa. Ukrajinský oligarcha Kolomojskij tuto popravu v Oděse financoval. Ale vše bylo řízeno důstojníky CIA, kteří sedí v Kyjevě a mají obrovské zkušenosti s takovými operacemi od Latinské Ameriky až po arabské země. Cílem bylo přinutit Rusko, aby na Ukrajinu poslalo svoje vojska a tak rozpoutat válku do které by byly zataženy evropské země. Tento cíl zatím nebyl dosažen. Ale fašistická junta dělá pro to vše, aby Rusko vyprovokovala. Neštítili se ani sestřelit civilní letadlo a svádět to na Rusko. Rusové prokázali, že to byla ukrajinská stíhačka. Holanďané se ruské vládě omluvili za hysterii, kterou rozpoutala EU. Občanskou válku na Ukrajině rozpoutaly USA - je to jejich technologie. USA však narazily na to, že si Evropa začíná uvědomovat vazalství pod USA. Média ale nezveřejní "Bruselský majdan". Nemůžou, lidé by si začali uvědomovat skutečné nebezpečí války. Konflikt se Rusko snaží zastavit a hle, pomáhá mu v tom Čína. A pomáhá čím dál víc rozumných politiků v Evropě na rozdíl od našich amerických patolízalů. Pokud se rychle Evropa nesjednotí proti USA, tak USA to vyhrají, tak jak to vyhrály v Jugoslávii, Iráku,Libyi,Egyptě, Sýrii, kde zahynuly miliony lidí a USA se obohatily. Koneckonců tak jak to bylo i v případě dvou světových válek. A jedním z hlavních geopolitických cílů války na Ukrajině je odstřihnout Evropu od zdrojů plynu a ropy z Ruska, dostat Evropu na kolena,donutit ji kupovat to samé za dvojnásobné ceny rovnou z Ameriky. (Jak naříkal Sobotka v USA, aby již začaly USA k nám dovážet břidličný plyn. Jak bláhové a hloupé). Je možné si vůbec představit, co to bude znamenat? Na Ukrajině začala velká evropská válka, kterou dokáží zastavit jen USA a Rusko. Přičemž Rusko ji zastavit chce ale USA ji chtějí dál rozšiřovat. Pravda zní následovně - Amerika, jako pokus o nové globální impérium,potřebuje existenčně velkou válku. Jen s pomocí velké války dokáže Amerika vyřešit své velké problémy. Amerika může být zastavena jen hrozbou jejího vlastního zničení, hrozbou závažnou a reálnou. Rusko a Čína dokáží tuto hrozbu vytvořit.
  • Ten slib o těžkém roku určitě splní a nemusel se upejpat, mohl těch roků slíbit podstatně víc. *2*
    Sliby o vstupu do EU můžou brát vážně snad jenom Ukrajinci. *7*
  • no sláva, konečně jeden slib, který bezezbytku splní *1* a ten rok nebude jeden
  • KIMCID
    hnus
  • Klucí ze slavné Emeriky hrají totiž vabank. Nic jiného jim nezbývá. Ekonomika je dávno v háji a jejich loutkovodiči chtějí znovu naplnit "erár". Tak barák s bombama bude válčit.
  • neminim psat o fašistech v kyjeve....to doufam uz vi každý, i když se o tom nikdo uz nezminuje.
    jen je mi lito ukrajincu, neboť jsou v situaci jak my v CR v roce1989. taky nam jeden podobny sliboval,ze doženeme zapad za par roku.
    a nemylil se ten santa klaus! ano--mame stejne drahy benzin, zradlo,vodu i energii a jiné....
    akorát zapomneli pridat na platech...jasne ze ne sobe---to jsou kabrnaci i ted. jen o pohych 7000kc.
    ukrajinci se toho dočkají a ještě i vice....
  • zdalipak bude těžký i pro finance oligarchů? půjčky a úvěry poplynou, obchody se zbraněmi pofrčí... já myslím, že pro ně to bude tučný rok, aspoň pro někoho, že Ukrajinci
  • Na rozdíl od záběru v titulu vydím Jasenyuka na Majdanu jak hajluje. A proto jsme s ním kamarádi.Tedy Bombamák, Trautnberk, Kalous a kompanie se kterou drží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit