Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karibská krize? To bylo tehdy když americký agresor vyhrožoval suverénní Kubě napadením? A když suverénní Kuba chtěla na svém území atomové rakety? Není to náhodou prakticky stejná situace jako dnes na Ukrajině? Takže buď jsou teď Rusové vůči Ukrajině agresoři, pak v tom případě byli tehdy Američané vůči Kubě také agresoři? Anebo byli Američané vůči Kubě v právu, pak jsou Rusově dnes vůči Ukrajině také v právu? Nejde posuzovat dvě stejné situace rozdílným metrem. Kdo byl v právu tehdy a kdo je v právu teď???? 😯

    • Fuj, to se ČTV ,  ČRo, bruselskému Seznamu, aj. nehodí něco takového přesně po 60letech srovnávat. Stejně jako se jim nehodí připomínat co se dělo na UKR od r. 2014 celých 8 let z obou stran a EU ani US neprotestovaly. Lidé zase tak krátkou paměť nemají jak by si to pětidemolice co "dává Česko dohromady" přála. 

  • KIMCID

    Až nato že útokem hrozili Američané sovětům za to, že si na Kubě staví rakety. Sami je měli v Turecku a Italii. Když Chruščov požadoval jejich stažení a nenapadení Kuby, stáhli se i Sověti. Jen Američané dodrželi půlku úmluvy a dodnes ty své rakety nestáhly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit