Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přátelé: nájem bytu stál v roce 1985 přes 500,- a za vodu, plyn a elektriku se platilo cca 150,-, jako vysokoškolák jsem dostával 1250,- Takže na bydlení padla více, než polovina výplaty. Na konci měsíce jsme se chovali "ekologicky" protože jsme nosili zálohované flašky 1,- do samoobsluhy, aby bylo na jídlo.

    Dnes si žijete jako prasata v žitě a skuhráte.

  • Zlatá éčka - většina z nich jsou neškodné antioxidanty.

    Za komančů vrchní hygienička soudružka Zusková povolila prodej Sunaru, i když věděla že obsahuje Salmonellu. Po jeho podání kojenci umírali za děsných bolestí a průjmů. 

    O nic nešlo, protože v té době někteří doktoři hlásali, že kojenci necítí bolest, aby se nemuseli zdržovat jejich léčením.(taky nebylo čím, např.  brufen se kupoval pod pultem, výměnou za tuzexové bony).

    Jen na okraj většina pečiva se dělala z plesnivé mouky, maso bylo plně těžkých kovů, protože se běžně zkrmovalo mořené obilí  a taky antibiotik, protože na jatka se krávy vyřazovaly, až když už léčba nezabírala,  už nedojily, tj. v podstatě těsně předtím, než zdechly.

    Na rozdíl od Vás jsem v té době žil a byl u toho, když se "vyráběly" potraviny pro pracující. (papaláši měli vlastní obchody, kam se vozilo žrádlo a chlast ze "Západu".

  • Proti-ruského těžko, 

    zbabělci a onuce vždycky lezou do zadku někomu, jako je Hitler nebo Putin.

    Unie by mu nevoněla, 

    tam se diskutuje o reálných věcech , a většina těchto papalášů umí jen lhát a kecat,  jak jsme mohli vidět za vlády posledních  2 prezidentů.

  • Víte já taky nesouhlasím jak to bolšáni vedli co se týče politiky. Zavírání lidí za jiný názor, za špiclování, za různý nesmyslný zákazy. Musím ovšem konstatovat, že ohledně třeba, socialního, zdravotnickeho, systému bylo lépe. Lidi měli jistoty ohledně práce, bydlení, zdravotnické dostupnosti. Samozřejmě někdo mě napadne, že tam a tam bylo to a to, ale to je i dnes. Většina lidí se těšila v 89 na demokracii, bohužel je tu dnes demokratismus. Ale abych volil bolševika nota bene estebaka to ne.

  • Kdyby si vůdce tenkrát nezastřelili, mohli si ho za pár let nebo desetiletí s nadšením volit jako prounijního a protiruského prezidenta nebo premiéra.

  • Diwa

    Jenomže to tady říkat nemůžete ! Oni všichni chtějí slyšet jak jsme se za komunistů měli špatně......tuhle písničku musíte zpívat a nadávat na minulý režim ! Dnes jsou naopak všichni spokojení........lidi nemají na nájmy, na elektriku, bohatí bohatnou a chudí chudnou, spravedlnost neexistuje.........ale máme banány a mandarinky.......😀

  • Nechci se soudruhů zastávat, ale nekonečné fronty?? Dnes nejsou?? A nedostatek zboží a potravin??? Leda těch odpornej sraček s éčkama co se nedaj žrát, tak asi tak pane redaktore.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit