Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Ve sledování lidí je budoucnost" - to mluví samo za sebe.
    Děkuji, nechci.
  • a kcemu to? k NICEMU

    no vidite a kazde leto kdyz jedu do chorvatska po ceste hromada ceduli "privat" a vzdy kdyz nekde zastavime a prespime, zaplatime XX€ a zadny blocek nevyjedou, kdyz clovek trva na dokladu dostane rucne psanej kus papiru :D
  • Bojí se a řvou pouze zloději, poctivý živnostník s tím nemá problém. Vydávání paragonů je všude ve světě normální, pouze u nás je to pro prodejce problém. Konečně je někdo praští přes zlodějské prsty.
    • Promiň,ale vydávání paragonů je už dávno povinný i tady u nás. A smutný je, že zloděj Babiš tady honí jiný zloděje. Jeden jako druhý.
    • by ti oponoval, kdyby to uměl a šlo to, takto ti nasází alespoň mínus body. *15*
  • jak selátka a telátka kvičí panickou hrůzou. *2*
  • Ten kdo umí podnikat se s tímto nakonec už i nějak popere, když to zvládli i jiní a jinde..to není ten největší problém světa...Hajzlovina je však v tom.. a to, jak na stranu těch malých, podnikajících, protože ti skutečně velcí vlčáci jsou zatím pro stát až příliš silný a velký koláč.. tak i nakonec pro zaměstnance.., že peníze co se stále víc a víc odvádí státu i když většina lidí obecně se mají stále hůř, komplikovaněji a mají stále méně a méně.. se zas "efektivně prohospodaří" v systému milion se sto miliard tam.. a okradeni jsou vlastně všichni, akorát ta malá menšina skutečně velkých a silných vlčáků..se bude smát úplně všem, protože ti jsou přímo navázaní na státní politiku co jim jde vlastně na ruku, jako jejich s.r.o.. Člověk, když by viděl, že ty peníze jsou ve státě pro přínosného občana vidět a cítit, tak to ještě nějak rozdýchá a rozchodí, ale to vědomí, že se to pak opět "někam a někomu" nenažraně či parazitně prodrbe, to musí přece štvát, jak podnikající, tak i ostatní obecně. Tohle je jen ..rozeštvávej a panuj", aby se skutečným "velkým pánům" už nemohl nikdo dívat tak moc do talíře a oni měli společně i se "státem" úplný přehled o plebsu a věděli, jak i kdy na něj ..
    • Snad jste si nemyslel v 89, že nám budou lítat pečení holubi do pusy a budeme se mít jak na zámku. Dalo se čekat, že s příchodem kapitalismu se bude mít drtivá většina hůře a bude šikanována. Vždyť si to ta většina z velké části přála. Teď skuhrají, měli si to rozmyslet v 89 a neskákat na špek těm kolaborantům co se chystali zlikvidovat stát!!!!!
      • To jsem si skutečně nemyslel, protože jsem patřil k několika málo desítkám lidí v ČSSR co začal velmi nezkušeně, složitě i hodně naivně, avšak s odhodláním "podnikat" už za totáče tzv. pod. "nár. výborem či pod podnikem", jako cucák, kde i "zaměstnanci" se zprvu vedli, jako "brigádníci vedené pod nár.podnikem", maličká výroba, doprava i kancelář byla v pronájmu.. a nápady okolo podnikání jsem znal jen trochu, díky příbuzným v KS v tom, jak se to dělalo v té době v Německu, Rakousku a trochu málo rad se dalo pochytat i od známých z Polska..Platilo se i "soc.důch.poj" daně v nižší sazbě, protože na tu vyšší dosáhli snad jen "Vondráčková, Gott atd..komunikace byla mimo tel. i dálnopisem, účetnictví šlo "státně přes účtárnu" i s prvním "počítačem", kde se vše hlídalo i na "elektrické pokladně", aby nic neuteklo, nemluvě o nedůvěře tehdejšího režimu..Rozhodně jsem si však nemyslel, že to dojde až tak daleko do takového chaosu a svinčíku, jako dnes, kde stát je v podstatě už jen s.r.o."někoho jiného", ne však prioritně občanů a pro občany i jejich vůli a zájmy..V té době jen sakra hodně málo lidí vědělo "hlavní plán" a zbytek plebsu jen naivně čuměl, očekával zázrak a nevěděl ani která bije..Necinkal jsem ani tenkrát a dnes už vůbec ne..
  • Už se vám to krátí ,tomusí být depimující. *3*
    • Baviš už se nemůže dočkat detailní přehled o konkurenci do posledního halíře, proto to tak vehementně prosazuje *3*
      • Přesně tak...
  • Už je to tady George Orwel 1984.
    Je to pěkné jak se podařilo vládě vykreslit živnostníky jako největší zlo současnosti. ( Této vládě)
    Tato vláda bude provádět důsledné kontroly dle víše uvedeného popisu. Bude kontrolovat toky haléřů ale tam kde mizí desítky a stovky miliard se nepodívá protože by šlápla na kuří oko sobě a nebo kuří oka kamarádů. Proč se neuvede v život jednoduché pravidlo podnikáš na území tohoto státu tak tady budeš platit daně a odvezeš si pouze čisté zdaněné. Pravidlo druhé opět jednoduché, Neznám prokazatelně majitele firmy tak tato firma nemá nárok získat zakázku z veřejných prostředků ( státních, krajských, obecních ). Jinak na závěr, STB ani komunistům se nesnilo o takovémto prostředku slodování a ovládání občanů. A ti kteří zde horlivě zstávají potřebnost těchto prostředků ať si laskavě uvědomí že budou další na řadě.
    Přeji příjemný den.
  • Jó komunisti, to byli žabaři, tohle jsou jinný sekáči...
  • Ať žije TOTALITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • A kdy se zavede stejná kontrola státních úředníků a velkých firem? Kdy se zakáže odvádět zde vydělané peníze do CIZÍCH ZEMÍ ???!!!???!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit